Zonnepanelen Barneveld

Woont u in Barneveld? Dan kunt u profiteren van een unieke aanbieding voor zonnepanelen op uw woning! Wij hebben ons verdiept in de mogelijkheden voor uw woning, waardoor we efficiënt te werk kunnen gaan.

We zullen altijd in de offerte uw persoonlijke besparing meesturen op basis van de ligging van uw dak. de terugverdientijd berekenen we met een softwaresysteem waarbij de AHN gegevens van Nederland gekoppeld worden aan een luchtfoto van uw woning. Zo weten we precies welke obstakels er mogelijk invloed hebben in de terugverdientijd en nemen we dit mee in de rendementsberekening.

Wat we u garanderen

Volledige installatie

Uw installatie wordt volledig verzorgt door Mobisolar, u hoeft dus niets te doen. Wij monteren de gehele zonnepanelen installatie in één dag en gaan pas weg als het werkt.

Persoonlijk advies

We komen met u in contact op een manier die voor u wenselijk is. Mail, telefonisch, bij u aan huis of in onze showroom.  U heeft contact met uw eigen adviseur.

Gratis btw teruggave

Wij verzorgen de volledige btw teruggave voor u, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden. Dit voordeel geldt dit jaar nog 

Duidelijke offerte

In de offerte staat uw terugverdientijd inzichtelijk met een all-in prijs. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

g

Monitoring

Uw zonnepanelen kunnen op elk moment worden uitgelezen op uw computer, smartphone of tablet. Ook heeft u 10 jaar servicegarantie op het volledige systeem. 

De beste producten

Wij werken vol enthousiasme elke dag met de beste producten.  Zo bent u verzekert van kwaliteit op uw dak en het hoogste rendement.

Z

Doe de gratis opbrengstscan

Onze adviseur kijkt met u mee voor het beste legplan passend bij uw woning

Z

Offerte bespreken

Wij maken een helder voorstel en sturen u dit toe. We beantwoorden al uw vragen hierover.

Z

Zonnepanelen plaatsen

Uw adviseur plant in overleg met u een datum in, waarna het systeem in één dag geplaatst wordt!

Waarom zonnepanelen?

 

Zonne-energie is de schoonste vorm van energie;

Geen hoge energiekosten meer;

Uw woning stijgt in waarde;

Tot 2.000 kilo CO2 per jaar besparen;

Een terugverdientijd van minder dan 7 jaar;

Investeren zonder spaargeld!