Hoe stil is een airco?

Bij het kiezen van een airco is het belangrijk om te letten op hoe stil de airco is. Het geluidsniveau wordt uitgedrukt in decibel (dB). De meeste moderne airco’s hebben een laag geluidsniveau, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in verschillende ruimtes, waaronder slaapkamers en kantoren.

Wat Betekent Geluidsniveau in Decibels?

  • 20 dB: Fluisterstil, vergelijkbaar met ritselende bladeren.
  • 30 dB: Zacht geluid, vergelijkbaar met een rustig kantoor.
  • 40 dB: Normaal gesprek, vergelijkbaar met achtergrondgeluid in een rustige ruimte.

 

Hoe Meet je het Geluidsniveau?

Hoe stil een airco is wordt gemeten in decibels (dB) en geeft aan hoe luid een apparaat is. Bij airco’s wordt zowel het geluidsniveau van het binnendeel als het buitendeel gemeten. Een lager aantal decibels betekent een stillere airco.

 

Daikin Airco’s: Stil en Efficiënt

Daikin staat bekend om de stille werking van hun airco’s. Hieronder bespreken we enkele populaire modellen en hun geluidsniveaus.

Daikin Perfera FTXM-N

  • Geluidsniveau binnendeel: Vanaf 19 dB(A)
  • Geluidsniveau buitendeel: Vanaf 46 dB(A)

De Perfera FTXM-N is een van de stilste modellen op de markt, ideaal voor slaapkamers en woonkamers. Het lage geluidsniveau zorgt ervoor dat je ongestoord kunt slapen of werken.

Daikin Emura FTXJ-L

  • Geluidsniveau binnendeel: Vanaf 19 dB(A)
  • Geluidsniveau buitendeel: Vanaf 46 dB(A)

De Emura FTXJ-L combineert een strak design met stille werking. Dit model is perfect voor moderne interieurs en biedt comfort zonder storende geluiden.

 

Waarom Stilte Belangrijk is

Een stille airco draagt bij aan een comfortabel leefklimaat. Niemand wil immers worden gestoord door een luidruchtige airco tijdens het slapen, werken of ontspannen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een model dat een laag geluidsniveau heeft, zoals de Daikin airco’s die wij aanbieden.

Het geluidsniveau van een airco is een cruciale factor bij het maken van een keuze. Met onze Daikin airco’s kun je erop vertrouwen dat je een stille en efficiënte oplossing in huis haalt. Of je nu een airco zoekt voor je slaapkamer, woonkamer of kantoor, wij kunnen je helpen om het perfecte model te vinden dat aan jouw eisen voldoet.

 

Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer weten over de geluidsniveaus van onze Daikin airco’s? Neem contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de beste keuze.

Meer weten?

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart