De beste deal voor de Singels buurt in Ede!

Woont u in de singels, in de wijk rietkampen in Ede? Dan kunt u profiteren van een unieke aanbieding voor zonnepanelen op uw woning! Wij hebben ons verdiept in de mogelijkheden voor uw woning, waardoor we efficiënt te werk kunnen gaan. Door een collectieve inkoopactie te organiseren kunt u profiteren van een lagere inkoopprijs. Dit scheelt tot wel €600,- vergelijking met andere aanbieders!

U kunt zich onderaan deze pagina inschrijven voor dit unieke aanbod. Indien uw dak vrij is van obstakels, kunt u aangeven een standaard offerte van de collectieve inkoopactie te willen ontvangen. We zullen dan altijd in de offerte uw persoonlijke besparing meesturen op basis van de ligging van uw dak. Als er minder zonnepanelen op uw dak passen dan kunnen we hiervoor een advies op maat sturen. U krijgt dan nog steeds een prijs gebaseerd op de unieke prijsstelling.

Wees er snel bij, de inschrijving sluit op 30-11-2018. De installaties worden in het eerste kwartaal van 2019 gerealiseerd. Zo bent u direct klaar voor het seizoen. Bekijk hier of u in aanmerking komt voor de inkoopactie.

Waarom zonnepanelen

  • Zonne-energie is de schoonste vorm van energie die u thuis op kunt wekken;
  • De investeringskosten zijn erg gedaald. met deze aanbieding realiseert u een terugverdientijd van minder dan 7 jaar;
  • Een hoger rendement dan wanneer u geld op de bank laat staan;
  • Geen hoge energiekosten meer;
  • Uw woning stijgt in waarde;
  • Tot 1.100 kilo CO2 per jaar besparen.

Sluitingsdatum inschrijvingen

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wat we u garanderen:

Volledige installatie

Uw installatie wordt volledig verzorgt door Mobisolar, u hoeft dus niets te doen. Wij monteren de gehele zonnepanelen installatie in één dag en gaan pas weg als het werkt.

Persoonlijk advies

Indien ons aanbod door omstandigheden niet op uw woning van toepassing is, zullen we u een passend aanbod doen dat in lijn ligt met de prijsstelling van de collectieve inkoopactie.

Gratis btw teruggave

Wij verzorgen uw btw teruggave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden. U mag het ook zelf doen en kunt gebruik maken van onze handige checklist.

Duidelijke offerte

In de offerte staat uw terugverdientijd inzichtelijk met een all-in prijs. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

g

Monitoring

Uw zonnepanelen kunnen op elk moment worden uitgelezen op uw computer, smartphone of tablet.

 

De beste producten

Wij selecteren onze producten met zorg, doordat we willen dat u tevreden bent. We geven de beste garanties en indien u problemen ervaart blijven wij altijd uw aanspreekpunt.
Z

Schrijf u in en ontvang een offerte

Z

Teken de offerte onder voorbehoud

Z

Met voldoende aanmeldingen wordt uw systeem gerealiseerd

Meer informatie over de inkoopactie

Schrijf u nu in!

En ontvang uw offerte. De toelichting over het montagesysteem is hier te lezen.

Mobisolar B.V.

Hermesweg 5

3771 ND Barneveld

Niels@mobisolar.nl

06 20 33 05 39

KVK nummer: 01128899

Vragen?

Heeft u een vraag? Uw persoonlijke adviseur Niels Veerman zal uw vraag met plezier beantwoorden. De contactgegevens staan links weergegeven.