De beste deal voor Ede!

 

Woont u in Ede? Dan kunt u profiteren van een unieke aanbieding voor zonnepanelen op uw woning! Wij hebben ons verdiept in de mogelijkheden voor uw woning, waardoor we efficiënt te werk kunnen gaan. Door een collectieve inkoopactie te organiseren kunt u profiteren van een lagere inkoopprijs. Dit scheelt tot wel €600,- vergelijking met andere aanbieders!

 

U kunt zich onderaan deze pagina inschrijven voor dit unieke aanbod. We zullen altijd in de offerte uw persoonlijke besparing meesturen op basis van de ligging van uw dak. de terugverdientijd berekenen we met een softwaresysteem waarbij de AHN gegevnes van nederland gekoppeld worden aan een luchtfoto van uw woning. Zo weten we precies welke obstakels er mogelijk invloed hebben in de terugverdientijd en nemen we dit mee in de rendementsberekening.

Inschrijven informatieavond 12 december 2018

Over de informatie avond 

Om u zo goed mogelijk te informeren over onze collectieve inkoopactie en over zonnepanelen organiseert Mobisolar een informatie avond in Ede.

Op deze avond worden alle belangrijke punten besproken over zonnepanelen en omvormers. Tijdens de avond staan onze specialisten ook klaar om al uw vragen te beantwoorden. Dit kan op momenten tijdens de presentatie maar ook na de presentatie is er genoeg mogelijkheid om u vragen te stellen.

op de avond is het ook mogelijk om direct een afspraak te maken met één van onze adviseurs voor een persoonlijke afspraak en een offerte op maat.

 

Datum : 12 december 2018          

Tijd: 20.00 tot  21:30, inloop vanaf 19:30 

Locatie: Pathé Ede,

Start informatieavond

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wat we u garanderen:

Volledige installatie

Uw installatie wordt volledig verzorgt door Mobisolar, u hoeft dus niets te doen. Wij monteren de gehele zonnepanelen installatie in één dag en gaan pas weg als het werkt.

Persoonlijk advies

Indien ons aanbod door omstandigheden niet op uw woning van toepassing is, zullen we u een passend aanbod doen dat in lijn ligt met de prijsstelling van de collectieve inkoopactie.

Gratis btw teruggave

Wij verzorgen uw btw teruggave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden. U mag het ook zelf doen en kunt gebruik maken van onze handige checklist.

Duidelijke offerte

In de offerte staat uw terugverdientijd inzichtelijk met een all-in prijs. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

g

Monitoring

Uw zonnepanelen kunnen op elk moment worden uitgelezen op uw computer, smartphone of tablet.

De beste producten

Wij selecteren onze producten met zorg, doordat we willen dat u tevreden bent. We geven de beste garanties en indien u problemen ervaart blijven wij altijd uw aanspreekpunt.
Z

Schrijf u in en kom op onze informatieavond

Z

Maak met ons een afspraak zodat we een offerte op maat kunnen maken

Z

U ontvangt van ons een offerte met de actieprijs

Waarom zonnepanelen?

 

– Zonne-energie is de schoonste vorm van energie die u thuis op kunt wekken;

– Een hoger rendement dan wanneer u geld op de bank laat staan;

– Geen hoge energiekosten meer;

– Uw woning stijgt in waarde;

– Tot 1.100 kilo CO2 per jaar besparen;

– De investeringskosten zijn erg gedaald. met deze aanbieding realiseert u een terugverdientijd van minder dan 7 jaar.

Schrijf u nu in voor de collectieve inkoopactie!

wilt u niet aanwezig zijn bij de informatieavond, maar heeft u wel interesse in de collectieve inkoopactie? Dan kunt u zich hier direct inschrijven. Wij zullen contact met u opnemen en een offerte maken met de collectiviteitskorting.

Mobisolar B.V.

Hermesweg 5

3771 ND Barneveld

Niels@mobisolar.nl

06 20 33 05 39

KVK nummer: 01128899

Vragen?

Heeft u een vraag? Uw persoonlijke adviseur Niels Veerman zal uw vraag met plezier beantwoorden. De contactgegevens staan links weergegeven.