"Een legplan, compleet op mijn wensen aangepast."

Ik kwam voor het eerst in contact met Mobisolar toen ik de monteurs bij mij in de straat aan het werk zag. Twee goed ingewerkte mannen die hun zaakjes goed op orde hadden: een bus en aanhanger die goed opgeruimd waren. Op een structurele manier werkten zij op het dak volgens alle maatstaven die nodig zijn om veilig en kwalitatief te werken. Zo zie ik het graag! Daarom ging ik graag met deze partij in zee!

“Ik zag dat Mobisolar gestructureerd en geordend te werk ging. Dat haalde mij over!” 

Het legplan is compleet naar mijn wensen verzorgt. De panelen zitten mooi op mijn dak, waar ik dagelijks nog met plezier naar kan kijken. Daarnaast zitten ze op de zonnige delen van het dak, zodat ik veel energie opwek met mijn zonnepanelen. Zo heb ik mijn energieverbruik sterk weten te laten dalen, wat met een elektrische auto financieel van grote waarde is!

De beste offerte in drie stappen

Steeds meer mensen laten zonnepanelen leggen op hun dak. In het gemiddelde straatbeeld zijn er inmiddels veel huizen te zien die zichzelf voorzien van stroom. Door de toenemende capaciteit en de dalende prijzen van zonnepanelen is het steeds voordeliger om zelf energie op te wekken. MobiSolar kan u adviseren over de voordelen en aandachtspunten.