Over MobisoBar

Dit is de MobisoBar

Bij Mobisolar leggen we onze collega’s graag in de watten. Overdag doe je namelijk geweldig werk. Je helpt onze klanten. Aan de telefoon of bij hen thuis. Je verkoopt of installeert zonnepanelen. Wat je ook doet, je draagt bij aan een prachtig stukje dienstverlening. En daar zijn we dankbaar voor.

Wat is de beste manier om een mooie week af te sluiten? Een biertje doen met je collega’s. De Mobisobar is dé plek waar je tot rust komt met je collega’s. Elke vrijdag en heel sporadisch een keer doordeweeks.

Je mag in de bar napraten over de klus, maar kom vooral om lol te hebben met je collega’s. Veel bedrijven zeggen dat ze een jong team hebben, maar bij Mobisolar is dat echt zo. Het overgrote deel van de collega’s is onder de 30. En laten we eerlijk zijn. In het leven van ons jonge mensen zijn er maar twee dingen belangrijk: de kroeg en de sportschool. Bij Mobisolar krijg je beide onder één dak.

Meer over Mobisolar

Denk jij de juiste match voor Mobisolar te zijn?

bekijk onze vacatures

Wil je een beter beeld voordat je een aankoop doet?

Kom naar onze showroom

Overtuigd? Ontvang een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

Vraag het onze tevreden klanten!

Duurzame energie thuis

Wij wonen inmiddels 10 jaar in onze woning. Mijn man wilde al heel lang zonnepanelen, maar ik vond het eigenlijk niet zo mooi staan zo aan de voorkant van ons huis.
Toen onze buren aan de andere kant van ons blok zonnepanelen namen, was het me eigenlijk niet eens opgevallen. Toen kon ik dus geen nee meer zeggen! Maar… ik wilde wel heel graag zwarte panelen.

Keuze maken zonnepanelen

Ik kwam voor het eerst in contact met Mobisolar toen ik de monteurs bij mij in de straat aan het werk zag. Twee goed ingewerkte mannen die hun zaakjes goed op orde hadden: een bus en aanhanger die goed opgeruimd waren. Op een structurele manier werkten zij op het dak volgens alle maatstaven die nodig zijn om veilig en kwalitatief te werken.

Optimale zonneplan

Mij spreekt de persoonlijke aanpak erg aan bij Mobisolar. Eenmaal in contact gekomen werd er pro-actief meegedacht over de optimale oplossing voor onze zonne-energie, zoals de btw, het legplan en bekabeling. Uiteindelijk kon onze montage mooi gecombineerd worden met die van onze dochter, verderop in de straat!

Makkelijk en snel een offerte aanvragen

Wij waren al een tijdje op zoek naar een partij om zonnepanelen te laten leggen. Onze schoonzoon is ook werkzaam in de installatie, waardoor ik goed wist waar ik naar moest kijken. Eenmaal in contact met onze elektriciën kregen wij het advies om contact op te nemen met Mobisolar.