Showroom

Ontdek welke voordelen zonnepanelen voor jou hebben.

Kom je ons een Bezoekje brengen?

Mobisolar is dé partij in de omgeving van Barneveld als het aankomt op zonnepanelen. Wat ons betreft is zonne-energie de toekomst en draagt dit een belangrijk steentje bij aan een duurzamere wereld. Daarom is het onze missie om het opwekken van energie met de zon zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Dit doen wij door het leveren van zonnepanelen met de beste prijs-kwaliteitverhouding en – belangrijker nog – het bieden van persoonlijke service. Zo weten we zeker dat onze klanten écht tevreden zijn en gaan we samen voor een mooiere wereld!

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 14 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Overweeg je het kopen van zonnepanelen, maar wil je hier eerst nog wat meer over weten? Kom gerust langs in onze showroom! Onder het genot van een kopje koffie of thee vertellen we jou alles wat je moet weten over onze service en producten. Plan hieronder eenvoudig een afspraak in – uiteraard geheel vrijblijvend.

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

Vraag het onze tevreden klanten!

Optimale zonneplan

Mij spreekt de persoonlijke aanpak erg aan bij Mobisolar. Eenmaal in contact gekomen werd er pro-actief meegedacht over de optimale oplossing voor onze zonne-energie, zoals de btw, het legplan en bekabeling. Uiteindelijk kon onze montage mooi gecombineerd worden met die van onze dochter, verderop in de straat!

Duurzame energie thuis

Wij wonen inmiddels 10 jaar in onze woning. Mijn man wilde al heel lang zonnepanelen, maar ik vond het eigenlijk niet zo mooi staan zo aan de voorkant van ons huis.
Toen onze buren aan de andere kant van ons blok zonnepanelen namen, was het me eigenlijk niet eens opgevallen. Toen kon ik dus geen nee meer zeggen! Maar… ik wilde wel heel graag zwarte panelen.

Makkelijk en snel een offerte aanvragen

Wij waren al een tijdje op zoek naar een partij om zonnepanelen te laten leggen. Onze schoonzoon is ook werkzaam in de installatie, waardoor ik goed wist waar ik naar moest kijken. Eenmaal in contact met onze elektriciën kregen wij het advies om contact op te nemen met Mobisolar.

Keuze maken zonnepanelen

Ik kwam voor het eerst in contact met Mobisolar toen ik de monteurs bij mij in de straat aan het werk zag. Twee goed ingewerkte mannen die hun zaakjes goed op orde hadden: een bus en aanhanger die goed opgeruimd waren. Op een structurele manier werkten zij op het dak volgens alle maatstaven die nodig zijn om veilig en kwalitatief te werken.