Jouw zonne-energie

thuis makkelijk opgeslagen

Regel jouw thuisbatterij bij MobiSolar

Baas over eigen energie. Jij wel! Met een thuisbatterij zorg je ervoor dat je je eigen zonne-energie in huis opslaat, en zo bewaart voor een later moment. Neem de regie over je energierekening.

Onafhankelijk

Onafhankelijker van het energienet dan ooit. Met een thuisbatterij haal je alles uit je eigen duurzaam gewonnen stroom.

Terugleverkosten

Jij hoeft je in ieder geval geen zorgen meer te maken over te veel terugleveren, vergoedingen en salderen. De thuisbatterij zorgt ervoor dat je alle stroom altijd slim kunt gebruiken.

10 jaar garantie

We werken alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit. Ook daarom heb je op de thuisbatterijen bij MobiSolar 10 jaar productgarantie en 25 jaar servicegarantie. Wel zo eerlijk!

Welke thuisbatterij past bij jou?

SolarEdge
BYD

De meeste thuisbatterijen zijn al snel te groot, en dus overbodig. Hierdoor heb je in de zomer overcapaciteit, en haal je ’s winters niet genoeg op. Om dit goed op te kunnen vangen kun je van te voren bedenken hoeveel kWh opslag je nodig gaat hebben. Voor een gemiddelde woning ligt de wenselijke opslag tussen de 2 kWh en 5 kWh.

De SolarEdge thuisbatterij geeft je een grote opslag van 10 kWh, wat ruim genoeg is voor een jaarlijkse opbrengst van meer dan 4000 kWh. De BYD thuisbatterij bestaan uit losse blokken van 4 kWh. Deze mogen tot 6 blokken gestapeld worden, en kunnen dus zorgen voor 24 kWh opslag. 

Hoeveel opslag heb ik nodig?

500 kWh tot 2000 kWh

3 kWh opslag

> 2000 kWh

5 kWh opslag

> 3000 kWh

8 kWh opslag

> 4000 kWh

10 kWh opslag

Maak je duurzame huis af

Laadpaal
Zonnepanelen
Airco
Daikin airco

Dit zeggen onze klanten

De ervaring van Alex

Alex bezorgde MobiSolar drie nieuwe klanten. ,,Als iets goed bevalt, dan laat ik anderen dat weten.”

Alex

Klantgesprek-Fabian-9

Fabian’s ervaring

Fabian bespaart duizenden euro’s per jaar met zonnepanelen. ,,Bij MobiSolar was het allemaal zo geregeld.”

Fabian

Duurzaam thuis

Wij wonen inmiddels 10 jaar in onze woning. Mijn man wilde al heel lang zonnepanelen, maar ik vond het eigenlijk niet zo mooi staan zo aan de voorkant van ons huis.
Toen onze buren aan de andere kant van ons blok zonnepanelen namen, was het me eigenlijk niet eens opgevallen. Toen kon ik dus geen nee meer zeggen! Maar… ik wilde wel heel graag zwarte panelen.

Anoniem

De ervaring van Peter

“Bij MobiSolar kwamen ze hun woorden na en deden ze precies wat ze beloofden. Dat is vandaag de dag al heel wat.”

Peter

We staan voor je klaar

Bij MobiSolar helpen we huishoudens met de overstap naar groene energie. Zo dragen we bij aan een schoner milieu en zijn we voor consumenten een vaste adviseur op het gebied van besparing. Meer weten over ons? Klik dan op de knop.

Heb je een vraag aan ons? We zijn dagelijks van 09:00 tot 17:00 geopend en staan klaar om al je
vragen te beantwoorden. Wil je (dat wij) langskomen? Ook dat kan! We zetten graag een kopje koffie voor je in de showroom. Neem hieronder contact op.

Naast dat we graag mensen blij maken metzonnepanelen, vinden we het ook leuk om kennis met te delen. Wil je meer weten over duurzaamheid, de salderingsregeling of MobiSolar in het algemeen? Dit kun je vinden in onze blogs.