Zonnepanelen in Arnhem

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen-oud » Arnhem-oud

Zonnepanelen in Arnhem kan je rekenen op

Steeds meer daken hebben zonnepanelen in Arnhem. Zo zijn er al 6.831 zonnepaneel installaties in Arnhem. Overstappen op zonn-energie is tegenwoordig ook in Arhem super makkelijk en voordelig. 

Wij doen ons best om van elke installatie een feest te maken. Wij bespreken van tevoren alles met u zodat er geen verassingen zijn. Ook helpen we u nadien op weg met uw systeem en beantwoorden we al uw vragen.

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Euro bespaart per jaar

Kilo CO2 Bepaart per jaar

Installaties in Arnhem

Gemiddelde terugverdientijd

Volledige installatie

Uw installatie wordt volledig verzorgt door Mobisolar, u hoeft dus niets te doen. Uw zonnepanelen worden op één dag gemonteerd. De realisatiedatum plannen we altijd in overleg met u en u ontvangt toegang tot uw eigen monitoring.

Persoonlijk advies

Elk dak en elke woning is anders. Ook zijn sommige plekken in Arnhem hebben een beschermd stadsgezicht, waardoor je eerst toestemming van de gemeente nodig hebt.

Hierom komen wij u graag persoonlijk adviseren zodat u over de juiste informatie beschikt. Dit advies is geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden.

Gratis btw teruggave

U heeft nog steeds recht op btw-teruggave voor uw investering in zonnepanelen in Arnhem. Wij nemen deze rompslomp graag voor u uit handen, en bieden hierom een gratis btw-teruggave service aan.

Duidelijke offerte

In de offerte staat uw terugverdientijd inzichtelijk met een all-in prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder onaangename verrassingen achteraf. Opties kunt u makkelijk aan- of uitvinken in ons digitale offertesysteem.

Monitoring

Uw zonnepanelen kunnen op elk moment worden uitgelezen op uw computer, smartphone of tablet. Zo heeft u volledig inzicht en kunt u precies zien wat u bespaart met de zon.

Energieleverancier

Wij ondersteunen u bij de aanmelding van uw zonnepanelen. Dit is wettelijk verplicht en dus een belangrijke stap. U bent er dus van verzekerd dat alles soepel verloopt.

Waarom nu zonnepanelen in Arnhem

Wek je eigen zonne-energie op

Het opwekken van je eigen zonnestroom is erg voordelig en bovendien veel leuker dan normale energie. Arnhem kende afgelopen jaar 1011 volle zonuren. Daarnaast heeft de zon in totaal 1630 uur geschenen in Arnhem.

Kortom, er valt genoeg rendement te behalen.

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

Op steeds meer daken in Arnhem zie je zonnepanelen. Dit betekent dat steeds meer mensen gemiddeld €820 per jaar besparen. Ben jij de volgende?

De gemeente Arnhem stimuleert zonnepanelen

De gemeente Arnhem stimuleert de aanschaf van zonnepanelen. Je krijgt namelijk op dit moment 21% btw terug van de belastingdienst. Hiervoor hoeft u helemaal niks te doen, dit doen wij namelijk voor u.

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Wij gaan net een stapje verder voor u, om uw systeem zo netjes mogelijk op te leveren. Dit betekent bij 95% van onze projecten een volledig onzichtbare elektrakabel naar de meterkast en geen zichtbare kabels in uw woning.

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 3 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Arnhem

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Arnhem en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen & aanmelding bij een energieleverancier

Keuze maken zonnepanelen

Ik kwam voor het eerst in contact met Mobisolar toen ik de monteurs bij mij in de straat aan het werk zag. Twee goed ingewerkte mannen die hun zaakjes goed op orde hadden: een bus en aanhanger die goed opgeruimd waren. Op een structurele manier werkten zij op het dak volgens alle maatstaven die nodig zijn om veilig en kwalitatief te werken.

6.831

Zonnepanelen in Arnhem

€5.601.420

Geld bespaard per jaar

7.514.100

Kilo CO2 bespaard per jaar

101

Volle zonuren per jaar

33.541 Kw

Piekvermogen in Arnhem

Zonnepanelen in Arnhem in Cijfers

Er komen steeds meer zonnepanelen in Arnhem. Benieuwd hoe Arnhem er nu voor staat?

Hiernaast staan de huidige cijfers van de gemeente.

Arnhem heeft een totaal piekvermogen van 33.541KW. Dit betekend dat er in Arnhem in totaal 167.705 desktoppen tegelijk aankunnen, 30.000 inductieplaten of 37.500 stofzuigers op vol vermogen.

Wil je hier ook gebruik van kunnen maken?
Klik dan op de onderstaande knop.