Zonnepanelen in Rhenen

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen-oud » Rhenen-oud

Zonnepanelen in Rhenen, daar kunt u op rekenen!

Nog nooit eerder waren zonnepanelen zo hard nodig als nu. De energierekening stijgt voor veel Nederlands. Met groene energie uit zonnepanelen brengt u de energiekosten omlaag. Bespaar meer dan 1000 euro per jaar en draag bij aan een groener milieu. 

Zonnepanelen in Rhenen nodig? Mobisolar is uw vaste leverancier.

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Volledige installatie

Bestelt u zonnepanelen bij Mobisolar? Wij regelen alles voor u. Wij kijken eerst of uw woning geschikt is. Daarna voorzien we u van een persoonlijk aanbod. Vervolgens bestellen we de zonnepanelen en plaatsen we deze bij u thuis. 

Wij nemen de gehele installatie uit handen. Vanaf het moment dat u bestelt, tot het installeren van de zonnepanelen. En ook daarna staan we tot uw beschikking voor vragen en service. 

Persoonlijk advies

Koopt u zonnepanelen bij Mobisolar? Bij ons krijgt u altijd maatwerk. Elk huis verdient een persoonlijke aanpak. Voordat u uw aanvraag doet, kunt u nagaan of uw woning in Rhenen onder beschermd stadsgezicht valt. Het kan zijn dat u een vergunning dient aan te vragen. Heeft u hier vragen over? Laat het ons gerust weten. We helpen u graag verder.

Geen BTW

Met zonnepanelen draagt u bij aan de Energietransitie in Nederland. Dit betekent dat u geen btw betaalt over uw zonnepanelen. Dat scheelt flink in de aanschafprijs!

Duidelijke offerte

Wilt u een vrijblijvend voorstel ontvangen? Of een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Allebei zijn vrijblijvend. U ontvangt binnen een dag een persoonlijke offerte van Mobisolar. Hierin staat een overzicht van uw maandelijkse kosten en de terugverdientijd. Zo weet u vanaf dag 1 precies waar u aan toe bent en vanaf wanneer uw zonnepanelen rendabel worden. 

Geen verrassingen en volledige transparantie, dat is wat u van Mobisolar kunt verwachten.

Monitoring

Naast uw zonnepanelen krijgt u ook toegang tot onze app. Via uw smartphone kunt u 24/7 het verbruik en de opwekking van uw zonnepanelen zien. Zo kunt u op zowel zonnige als bewolkte dagen precies zien wat u bespaart. 

Energieleverancier

Het is wettelijk verplicht om uw zonnepanelen bij de overheid aan te melden. Dit is dus een belangrijke stap in het proces. Mobisolar assisteert u hierbij. Zo weten we zeker dat de aanmelding goed verloopt en u geen zorgen heeft. 

Zonnepanelen installateur in Rhenen

Klant bij Mobisolar bent u niet alleen tijdens het bestelproces. Wij zien u als klant voor vele jaren. Ook na het installeren van uw zonnepanelen, blijven we uw vaste aanspreekpunt. 

We hebben tien jaar ervaring met het installeren van zonnepanelen. Duizenden klanten in de regio gingen u voor. Wij dragen graag bij aan een milieu waarin groene energie de norm wordt. 

Wilt u kennis met ons maken? U bent altijd welkom bij ons kantoor in Amersfoort. Liever bij u thuis afspreken? Geen probleem, we komen net zo graag langs. Zo leren we elkaar meteen kennen.

De gemeente Rhenen gaat voor Groene energie

In 2040 wil Rhenen energieneutraal zijn. Er worden meerdere projecten gestimuleerd door de gemeente. Wilt u ook bijdragen? Met zonnepanelen werkt u mee aan een schoner milieu. En de jaarlijkse rekening gaat flink omlaag. Dat is een win-win! 

Waarom nu zonnepanelen in Rhenen

De energierekeningen in Nederland zijn enorm gestegen. Voor veel huishoudens is dit een probleem. Juist nu moeten we overstappen op alternatieven vormen van stroom. Zonnepanelen bieden uitkomst. U draagt bij aan een schoner milieu en houdt flink wat geld over. 

Wek je eigen zonne-energie op in Rhenen

Uw zonnepanelen wekken stroom op. Deze groene vorm van stroom kunt u meteen gebruiken. Op jaarbasis scheelt dit flink. Jaarlijks bespaart u meer dan 1000 euro. 

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

Opgewekte stroom streept u af tegen de traditionele stroom van uw energieleverancier. Dit brengt de rekening omlaag. Hierdoor gaat u per jaar geld besparen. Het kopen van zonnepanelen is dus een investering. Een die zich binnen drie tot vier jaar terugbetaalt. 

De gemeente Rhenen stimuleert zonnepanelen

Veel provincies en gemeenten in Nederland dragen bij aan de Energietransitie. Ook Rhenen doet hier aan mee. De gemeente Rhenen wil in 2040 energieneutraal zijn. Dit betekent dat er veel projecten worden gestimuleerd om op groene stroom over te stappen. Wilt u ook meedoen? Met zonnepanelen wordt Rhenen energieneutraal! 

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Bij Mobisolar krijgt u maatwerk. Dit betekent dat we alle tijd nemen om uw woning op een goede manier van zonnepanelen te voorzien. Ongeveer 95% van onze installaties heeft geen zichtbare kabels rondom de woning. Zo blijft het aanzicht van uw huis precies hetzelfde. 

Zonnepanelen in Rhenen

Wist u dat er in de gemeente Rhenen al meer dan 1500 woningen zijn met zonnepanelen? Dit zijn huishoudens en gezinnen met lagere energierekeningen. Uw woning kan de volgende zijn! Geef niet langer teveel geld uit en vraag een persoonlijk voorstel aan. U ziet meteen hoeveel zonnepanelen u kunt laten plaatsen! 

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen in Rhenen?

Waarschijnlijk wel! Er is namelijk goed nieuws. In de gemeente Rhenen zijn meer dan 3000 woningen die nog geen zonnepanelen hebben, maar wel geschikt zijn. De kans is vrij groot dat uw huis hier ook onder valt!

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 3 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Horst

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Rhenen en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen
& aanmelding bij een energieleverancier

Hoeveel kan je besparen met Zonnepanelen in Rhenen

Zonnepanelen wekken hun eigen stroom op. Hierdoor gaat uw energierekening omlaag. De gemeente Rhenen heeft per jaar ongeveer 1038 zonuren. Dit betekent dat zonnepanelen een goede investering zijn. Op jaarbasis kunt u meer dan 1000 euro besparen. 

Makkelijk en snel een offerte aanvragen

Wij waren al een tijdje op zoek naar een partij om zonnepanelen te laten leggen. Onze schoonzoon is ook werkzaam in de installatie, waardoor ik goed wist waar ik naar moest kijken. Eenmaal in contact met onze elektriciën kregen wij het advies om contact op te nemen met Mobisolar.

1500

Woningen overgestapt

€1.500.000

Geld bespaard per jaar

100.000

Kilo CO2 bespaard

1032

Zonuren per jaar

5 jaar

Terugverdientijd

Zonnepanelen Rhenen in Cijfers

Meer dan 1500 huizen in Rhenen beschikken al over zonnepanelen. Gezamenlijk besparen deze huishoudens zo’n 1,5 miljoen euro. En dit bedrag gaat flink toenemen de komende jaren. Steeds meer daken raken bezaaid met zonnepanelen. 

Is uw woning de volgende? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Binnen een werkdag krijgt u een persoonlijk voorstel toegestuurd.

Zonnepanelen kopen in Rhenen?

Het aanschaffen van zonnepanelen is een investering. U koopt de zonnepanelen en betaalt voor de installatie. Dit bedrag gaat u binnen drie tot vier jaar terugverdienen. Per jaar bespaart u jaarlijks op de rekening. Meer dan 1000 euro. Dit is dus een goede en rendabele investering.