Onder het financiële hoofdstuk vind u alle informatie met betrekking tot uw investering. Er zijn vele soorten zonnepanelen en omvormers en elk dak is anders. Om deze reden zal elke offerte van Mobisolar op maat gemaakt worden voor u.

BTW teruggave

Hier wordt uitgelegd hoe de teruggaaf in zijn werk gaat en wat u hiervoor moet aanleveren. Eén van de Mobisolar services is dat we dit gratis voor u uitvoeren.

 

Uitleg offerte

In uw offerte staan een aantal definities en berekeningen om uw lange termijn besparing inzichtelijk te krijgen. Hier wordt alles voor u uitgelegd.

 

Salderingsregeling

Wanneer u met uw zonnepanelen meer stroom opwekt dan u verbruikt, wordt dit teruggeleverd aan het net. U ontvangt daar een vergoeding voor. Hier leest u hoe dit in zijn werk gaat. De salderingsregeling blijft geldig tot 2023. U leest hier ook wat er na 2023 met de regeling gebeurt.

 

Leningen en subsidies

Voor de aanschaf van zonnepanelen zijn verschillende subsidies en leningen waar u gebruik van kunt maken. Dit verscheelt per gemeente, maar wij zetten hier alles voor u op een rijtje.

 

Verzekering

Zonnepanelen zijn een grote investering waar u dus zuinig op bent. Maar hoe zijn de zonnepanelen verzekert? U leest het hier.