Zonnepanelen in Lingewaard

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen » Lingewaard

Zonnepanelen in Lingewaard, daar kunt u op rekenen!

Zonnepanelen leveren geld op! Een simpele investering in zonnepanelen is binnen een paar jaar rendabel. Ook in de gemeente Lingewaard zijn huishoudens met zonnepanelen jaarlijks goedkoper uit. 

Meer dan 3000 woningen in Lingewaard hebben zonnepanelen op de daken liggen. Benieuwd of uw woning ook geschikt is voor goedkopere en duurzame stroom? Vraag vrijblijvend een voorstel aan.

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Volledige installatie

 Het plaatsen en installeren van de zonnepanelen wordt volledig door Mobisolar verzorgd. U hoeft hier niets voor te doen. Binnen één dag worden uw zonnepanelen geplaatst en geïnstalleerd. De dag en het tijdstip kiest u zelf.

Persoonlijk advies

Na het bestellen van uw zonnepanelen kunt u professioneel maatwerk van ons verwachten. Elk huis is anders en verdient een persoonlijke aanpak. Voor het doen van uw aanvraag, kunt u nagaan of uw woning onder beschermd stadsgezicht valt. Het kan zijn dat u een vergunning dient aan te vragen. Heeft u hier vragen over? Laat het ons gerust weten. 

Gratis btw teruggave

Door zonnepanelen aan te schaffen, draagt u bij aan de Energietransitie in Nederland. U heeft dan ook recht op btw-teruggave. Hier hoeft u niets voor te doen, Mobisolar neemt de  administratie hiervan uit handen. We bieden u hierbij onze gratis BTW-teruggave service aan. 

Duidelijke offerte

U kunt vrijblijvend een afspraak inplannen of een voorstel aanvragen. Binnen een dag ontvangt u een offerte van Mobisolar. Hierin staat een overzicht van uw maandelijkse kosten en de terugverdientijd. Zo weet u vanaf dag 1 precies waar u aan toe bent en vanaf wanneer uw zonnepanelen rendabel worden. Geen verrassingen en volledige transparantie, dat is wat u van Mobisolar kunt verwachten. 

Monitoring

Naast uw zonnepanelen krijgt u ook toegang tot onze app. Via uw smartphone kunt u zo 24 per dag het verbruik en de opwekking van uw zonnepanelen zien. Zo kunt u op zowel zonnige als bewolkte dagen precies zien wat u bespaart. 

Energieleverancier

Het is wettelijk verplicht om uw zonnepanelen bij de overheid aan te melden. Dit is dus een belangrijke stap in het proces. Mobisolar assisteert u hierbij. Zo weten we zeker dat de aanmelding goed verloopt en u geen zorgen heeft. 

Zonnepanelen installateur in Lingewaard

Intussen telt de gemeente Lingewaard duizenden woningen met zonnepanelen. Gelukkig is er nog plek voor duizenden meer! Benieuwd naar de mogelijkheden voor zonnepanelen in Lingewaard? We kunnen bij u langskomen of een offerte maken, beide geheel vrijblijvend. 

Kiest u voor zonnepanelen van Mobisolar, dan krijgt u standaard tien jaar gratis service garantie erbij. Zo bent u verzekerd van altijd werkende zonnepanelen. De BTW-teruggave regelen wij ook, zo heeft u geen zorgen. 

De gemeente gaat voor Groene energie

Als inwoner van de gemeente Lingewaard heeft u zelf invloed op uw energieverbruik. U heeft de leveranciers voor het uitkiezen en kunt op zoek gaan naar de goedkoopste stroomvoorziening. Zonnepanelen zijn altijd de goedkoopste optie. Met een simpele investering heeft u de kosten na vijf tot zeven jaar terugverdiend en gaat u €800 tot €1000 per jaar besparen. 

Kiest u voor zonnepanelen van Mobisolar, dan krijgt u ook toegang tot de 24/7 monitoring app. Met deze app kunt u op elk moment op uw smartphone het verbruik van de zonnepanelen zien. Zo ziet u precies wat u bespaart en wat de zonnepanelen opwekken.

Waarom nu zonnepanelen in Lingewaard

Wek je eigen zonne-energie op in Lingewaard

Stroom opgewekt door zonnepanelen is altijd goedkoper dan traditionele stroom. Het rendement is dan ook snel behaald. Binnen vijf tot zeven jaar heeft u de aanschaf van zonnepanelen terugverdiend. Gezien Lingewaard 1027 zonuren per jaar heeft, is de kans groot dat de investering na vijf jaar is terugverdiend! 

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

Met zonnepanelen kunt u per jaar tussen de €800 en €1000 besparen. Dit is wat u goedkoper uit bent dan bij uw huidige stroom-leverancier. Een mooi bedrag om aan iets anders uit te geven! 

Lingewaard stimuleert zonnepanelen

Nederland zit in de Energietransitie en de gemeente Lingewaard werkt hier volop aan mee. Dit betekent dat we als land binnen dertig jaar energieneutraal willen zijn. 

Met zonnepanelen op uw dak helpt u mee aan deze transitie. Als bedankje krijgt u 21% BTW-teruggave van de Belastingdienst. Een administratief klusje, inderdaad! Geen zorgen, dit regelt Mobisolar voor u. Zo heeft u geen zorgen en weet u dat wij het goed voor u afhandelen. 

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Uw zonnepanelen worden in Lingewaard binnen één dag geplaatst en volledig geïnstalleerd. Maakt u zich vooral geen zorgen om het imago van uw woning: bij ongeveer 95% van de woningen met zonnepanelen zijn geen zichtbare kabels te zien. Zo blijft uw huis precies zoals het was. 

Het is nu aantrekkelijker dan ooit

In 2022 is het aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen in Lingewaard. Het is een investering die zich binnen een paar jaar terugverdiend. Voor de installatie en de zonnepanelen betaalt u een bedrag, dit bedrag gaat u de komende jaren terugverdienen. Nadat het bedrag is terugverdiend, gaat u jaarlijks geld besparen. Wist u ook dat u recht heeft op 21% BTW-teruggave? Dit regelen wij voor u! 

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen in Lingewaard?

Mobisolar checkt van tevoren of het dak van uw woning geschikt is voor zonnepanelen. Wij controleren hierbij wat de lokale regelgeving is en hoe de ligging van uw dak is. Dit doen we op afstand, wel zo makkelijk. 

U kunt alvast controleren of uw woning onder beschermd stadsgezicht valt. Als dit het geval is, zal er een vergunning moeten worden aangevraagd. Heeft u vragen over dit proces? Laat het ons gerust weten, zodat we u kunnen helpen.

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 3 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Lingewaard

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Amersfoort en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen
& aanmelding bij een energieleverancier

Hoeveel kan je besparen met zonnepanelen in Lingewaard?

Jaarlijks telt Lingewaard 1027 zonuren. Dit zijn uren waarin de zon maximaal schijnt en zonnepanelen maximaal stroom opwekken. Hierdoor besparen inwoners van Lingewaard tussen de €800 en €1000 per jaar. In totaal bespaart de gemeente Lingewaard hierdoor zo’n €3 miljoen per jaar. 

Zonnepanelen in Lingewaard

In Lingewaard hebben meer dan 3000 koopwoningen zonnepanelen op de daken liggen. Dit zijn duizenden mensen in uw gemeente die u al voor gingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan, geheel vrijblijvend. 

 

Makkelijk en snel een offerte aanvragen

Wij waren al een tijdje op zoek naar een partij om zonnepanelen te laten leggen. Onze schoonzoon is ook werkzaam in de installatie, waardoor ik goed wist waar ik naar moest kijken. Eenmaal in contact met onze elektriciën kregen wij het advies om contact op te nemen met Mobisolar.

3.300

Inwoners overgestapt

€3.400.000

Geld bespaard per jaar

10.000

Koopwoningen geschikt

1027

Volle zonuren per jaar

5 jaar

Terugverdientijd

Zonnepanelen Lingewaard in Cijfers

Met 1027 zonuren in Lingewaard zijn zonnepanelen een rendabele investering. In totaal hebben zo’n 3300 koopwoningen in Lingewaard zonnepanelen op de daken liggen. Nog eens 10 duizend koopwoningen in de gemeente zijn ook geschikt voor zonnepanelen. 

Jaarlijks wordt er gezamenlijk ongeveer €3,4 miljoen bespaart met zonnepanelen. Dit betekent dat elk huishouden rond de €1000 bespaart. Uw woning kan er hier ook een van zijn! Vraag vrijblijvend een offerte aan en zie of uw woning de volgende is. 

Zonnepanelen kopen in Lingewaard

De Energietransitie en duurzame energie zijn belangrijke doelstellingen voor de gemeente Lingewaard. Met zonnepanelen op het dak van uw woning draagt u bij aan verduurzaming. Maar wat net zo belangrijk is, is het financiële aspect. U kunt op jaarbasis namelijk tussen de €800 en €1000 goedkoper uit zijn. 

Dit is precies de reden dat zoveel mensen kiezen voor zonnepanelen. Met zonnepanelen bent u altijd goedkoper uit. Benieuwd of uw woning geschikt is? Doe de gratis dakcheck!