U kunt zelf bepalen of u eerst een online offerte wenst, of de voorkeur uitgaat naar een persoonlijk gesprek vooraf. Tijdens dit persoonlijk gesprek zullen we 4 punten doornemen. 

  1. Doornemen van uw wensen
  2. Oppervlak dak bekijken
  3. Meterkast controleren
  4. Plaats van omvormer bepalen

 

Doornemen van uw wensen

Uw wensen staan voor ons centraal. Daarom heeft het altijd onze voorkeur om de woning te bekijken voordat we een offerte maken. Op deze manier kunnen we met u meedenken over het mooiste legplan op uw woning met het hoogste rendement. Het legplan is afhankelijk van uw verbruik in kWh per jaar. 

 

Oppervlak dak bekijken

Het belangrijkste is om te bepalen hoeveel panelen er geïnstalleerd kunnen worden op uw woning. tijdens onze inventarisatieronde zullen we dus graag even uw dak willen bekijken. We kunnen met ons programma heel nauwkeurig zonnepanelen intekenen op uw dak. 

 Meterkast controleren

Vervolgens nemen we een kijkje in de meterkast. We kijken hier naar de hoofdaansluiting en de mogelijkheden voor ene extra groep voor de zonnepanelen. Mocht er geen groep meer vrij zijn dan kan er eenvoudig een kastje naast uw zekeringen geplaatst worden.

Plaats van omvormer bepalen

In overleg met u bepalen we wat de beste plek is voor de omvormer. Deze moet zo dicht mogelijk bij de zonnepanelen geplaatst worden, om verlies in de kabel te minimaliseren. Vanaf de omvormer moet er ook een kabel naar de meterkast komen. Doordat we een goede afwerking heel belangrijk vinden, Bekijken we in overleg met u naar de mooiste oplossing.

U kunt via ons offerteformulier aangeven een persoonlijk gesprek op te willen.