Zonnepanelen in Utrecht

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen » Utrecht

Zonnepanelen in Utrecht, daar kunt u op rekenen!

Met de gestaag stijgende energieprijzen is het maken van de keuze voor zonnepanelen niet alleen logisch, maar ook verstandig. In Nederland zien we een toenemend aantal huishoudens overstappen op groene stroom. Door te investeren in zonnepanelen kunt u zelf energie opwekken, wat niet alleen duurzaam is, maar ook financieel voordelig. Deze combinatie van voordelen sluit naadloos aan bij de huidige behoeften.

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Volledige installatie

Wanneer u ervoor kiest om uw zonnepanelen bij Mobisolar te bestellen, kunt u op ons rekenen gedurende het hele proces. We beginnen met een beoordeling van uw woning om te bepalen of deze geschikt is voor zonnepanelen. Vervolgens stellen we een persoonlijk aanbod voor u op. Zodra u akkoord gaat, regelen wij de bestelling en de plaatsing van de zonnepanelen bij u thuis.

Bij Mobisolar nemen we de volledige installatie uit handen. Het installatieproces neemt slechts één dag in beslag, en u heeft de vrijheid om zelf de dag en het tijdstip te kiezen dat voor u het beste uitkomt.

Persoonlijk advies

Als u zonnepanelen bestelt bij Mobisolar, kunt u rekenen op professioneel maatwerk. We begrijpen dat elk huishouden uniek is en daarom verdienen ze een persoonlijke aanpak. Voordat u uw aanvraag indient, is het belangrijk om na te gaan of uw woning in Utrecht onder het beschermd stadsgezicht valt. In sommige gevallen kan het nodig zijn om een vergunning aan te vragen. Als u hierover vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u verder te helpen.

Geen BTW

Met zonnepanelen draagt u bij aan de Energietransitie in Nederland. Dit betekent dat u geen btw betaalt over uw zonnepanelen. Dat scheelt flink in de aanschafprijs!

Duidelijke offerte

Een offerte aanvragen of een afspraak inplannen zijn allebei vrijblijvend. U ontvangt binnen een dag een voorstel van Mobisolar. Hierin staat een overzicht van uw maandelijkse kosten en de terugverdientijd. Zo weet u vanaf dag 1 precies waar u aan toe bent en vanaf wanneer uw zonnepanelen rendabel worden. Geen verrassingen en volledige transparantie, dat is wat u van Mobisolar kunt verwachten.

Monitoring

Naast uw zonnepanelen krijgt u ook toegang tot onze app. Via uw smartphone kunt u 24/7 het verbruik en de opwekking van uw zonnepanelen zien. Zo kunt u op zowel zonnige als bewolkte dagen precies zien wat u bespaart. 

Energieleverancier

Het is wettelijk verplicht om uw zonnepanelen bij de overheid aan te melden. Dit is dus een belangrijke stap in het proces. Mobisolar assisteert u hierbij. Zo weten we zeker dat de aanmelding goed verloopt en u geen zorgen heeft. 

Zonnepanelen installateur in Utrecht

Als u wilt weten hoeveel zonnepanelen u kunt laten installeren, kunt u zich laten inspireren door honderden klanten in de regio die al voor Mobisolar hebben gekozen. Met tien jaar ervaring op het gebied van zonnepanelen en groene installaties, hebben wij de expertise om u te begeleiden naar een duurzame woning.

Bij Mobisolar bieden we standaard tien jaar gratis servicegarantie aan. Dit betekent dat u verzekerd bent van goed werkende zonnepanelen en gegarandeerde kwaliteit. Daarnaast regelen wij ook de BTW-teruggave voor u, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over administratieve taken!

De gemeente Utrecht gaat voor Groene energie

De gemeente Utrecht is actief bezig met verduurzaming en streeft naar het opwekken van zo veel mogelijk groene energie. Als inwoner van Utrecht kunt u hieraan bijdragen. Door uw eigen opgewekte zonne-energie te gebruiken, kunt u jaarlijks veel geld besparen.

Waarom nu zonnepanelen in Utrecht

De energierekeningen in Nederland zijn enorm gestegen. Voor veel huishoudens is dit een probleem. Juist nu moeten we overstappen op alternatieven vormen van stroom. Zonnepanelen bieden uitkomst. U draagt bij aan een schoner milieu en houdt flink wat geld over. 

Wek je eigen zonne-energie op in Utrecht

De huidige gasprijzen zijn buitengewoon hoog en hebben een aanzienlijke impact op uw financiën. Juist nu is het moment om te profiteren van groene stroom. Door een eenmalige investering te doen, kunt u binnen enkele jaren al rendement behalen. Bovendien draagt u bij aan een betere wereld. Het is een win-win situatie!

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

Met de overstap naar groene energie kunt u jaarlijks ongeveer 1400 euro besparen. Mocht de energieprijs stijgen, dan neemt uw besparing zelfs nog verder toe. De overstap naar groene energie is nog nooit zo noodzakelijk geweest als nu. Aarzel niet langer en schakel over naar zonnepanelen.

De gemeente Utrecht stimuleert zonnepanelen

Net als de meeste gemeenten in Nederland draagt ook Utrecht bij aan de energietransitie in ons land. Dit betekent dat we onze uitstoot verminderen. In de regio worden diverse projecten gestimuleerd om over te stappen op groene energie. Ook uw woning kan een bijdrage leveren aan deze transitie, terwijl u tegelijkertijd veel geld bespaart.

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Tegenwoordig zijn zonnepanelen op daken heel gebruikelijk. U kunt er dan ook op vertrouwen dat het uiterlijk van uw woning onveranderd blijft. Ongeveer 95 procent van de installaties heeft geen zichtbare kabels die rondom de woning lopen, waardoor alles netjes en esthetisch blijft.

Zonnepanelen in Utrecht

In de gemeente Utrecht zijn bijna 20 duizend woningen uitgerust met zonnepanelen. Dit is een indrukwekkend aantal en geweldig nieuws voor het milieu. Maar wat nog beter is, is dat er maar liefst 36 duizend andere daken ook geschikt zijn voor zonnepanelen!

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen in Utrecht?

De kans is groot dat uw woning ook geschikt is voor zonnepanelen. U kunt een dakcheck laten uitvoeren om dit te bevestigen. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, kunnen we vrijblijvend een afspraak maken. Dit kan telefonisch, bij ons op kantoor in Amersfoort, of bij u thuis. Op die manier weet u meteen met wie u te maken heeft!

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 3 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Utrecht

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Utrecht en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen & aanmelding bij een energieleverancier

Hoeveel kan je besparen met Zonnepanelen in Utrecht

Met zonnepanelen kunt u jaarlijks flink besparen op uw energierekening. Dankzij de 1032 zonuren die Utrecht  jaarlijks ontvangt, is het een uiterst rendabele investering. Gemiddeld heeft u de kosten van de zonnepanelen binnen zeven jaar terugverdiend, wat u een besparing van ongeveer 1400 euro per jaar oplevert.

Duurzame energie thuis

Wij wonen inmiddels 10 jaar in onze woning. Mijn man wilde al heel lang zonnepanelen, maar ik vond het eigenlijk niet zo mooi staan zo aan de voorkant van ons huis.
Toen onze buren aan de andere kant van ons blok zonnepanelen namen, was het me eigenlijk niet eens opgevallen. Toen kon ik dus geen nee meer zeggen! Maar… ik wilde wel heel graag zwarte panelen.

20.000       

Woningen overgestapt

€22.000.000

Geld bespaard per jaar

1.000.000

Kilo CO2 bespaard

1050

Zonuren per jaar

5 jaar

Terugverdientijd

Zonnepanelen Utrecht in Cijfers

Bijna 20 duizend woningen in de gemeente Utrecht zijn al uitgerust met zonnepanelen. Gezamenlijk besparen deze huishoudens maar liefst 22 miljoen euro per jaar. Ook uw huishouden kan jaarlijks 1400 euro besparen.

Zonnepanelen kopen in Utrecht?

Bij investeringen is het essentieel dat ze rendabel zijn. Met zonnepanelen kunt u er zeker van zijn dat u een goede investering doet. U verdient uw geld binnen enkele jaren terug en bespaart vervolgens ongeveer 1400 euro per jaar. Dit is precies wat nodig is in tijden van stijgende kosten.