Zonnepanelen in Wageningen

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen » Wageningen

Zonnepanelen in Wageningen, daar kunt u op rekenen!

Zonnepanelen wekken stroom op. Deze stroom kunt u rechtstreeks gebruiken. Wageningen telt per jaar zo’n 1032 zonuren. Dit betekent dat uw woning flink wat stroom kan opwekken. Uw energierekening kan met 1000 euro per jaar omlaag. Dat is een leuk bedrag om ergens anders aan uit te geven! 

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Volledige installatie

Bestelt u zonnepanelen bij Mobisolar? Dan nemen wij het hele bestelproces uit handen. Wij bekijken eerst of uw woning geschikt is. Daarna voorzien we u van een persoonlijk aanbod. Vervolgens bestellen we de zonnepanelen en installeren we deze op het dak van uw woning.  

Wij verzorgen de hele installatie van uw zonnepanelen. Voor het installeren hebben we slechts één dag nodig.

Persoonlijk advies

U kunt professioneel maatwerk verwachten als u zonnepanelen bij Mobisolar bestelt. Wij hebben u graag als klant en we voorzien u van een persoonlijke aanpak. Voordat u uw aanvraag doet, kunt u nagaan of uw woning in Wageningen onder beschermd stadsgezicht valt. Het kan zijn dat u een vergunning dient aan te vragen. Heeft u hier vragen over? Laat het ons gerust weten. We helpen u graag verder.

Geen BTW

Goed nieuws! Op zonnepanelen zit geen btw meer. Dit betekent dat u minder betaalt voor uw zonnepanelen. Dat scheelt ook nog eens in de aanschafprijs!

Duidelijke offerte

Wilt u een persoonlijk voorstel ontvangen? Of een afspraak met ons inplannen, telefonisch of bij u thuis? Beide zijn vrijblijvend, u zit nergens aan vast. U ontvangt altijd een persoonlijk voorstel op maat van Mobisolar. Hierin staat een overzicht van uw maandelijkse kosten en de terugverdientijd. 

Zo weet u vanaf dag 1 precies waar u aan toe bent en vanaf wanneer uw zonnepanelen rendabel worden. Geen verrassingen en volledige transparantie, dat is wat u van Mobisolar kunt verwachten.

Monitoring

Naast uw zonnepanelen krijgt u ook toegang tot onze app. Via uw smartphone kunt u 24/7 het verbruik en de opwekking van uw zonnepanelen zien. Zo kunt u op zowel zonnige als bewolkte dagen precies zien wat u bespaart.

Energieleverancier

Het is wettelijk verplicht om uw zonnepanelen bij de overheid aan te melden. Dit is dus een belangrijke stap in het proces. Mobisolar assisteert u hierbij. Zo weten we zeker dat de aanmelding goed verloopt en u geen zorgen heeft. 

Zonnepanelen installateur in Wageningen

Bent u op zoek naar een partner op het gebied van zonnepanelen? Klanten die zonnepanelen bij ons bestellen, worden onze klant voor de lange termijn. Ook na het bestelproces en de installatie blijven we uw vaste leverancier. Vragen of een uitbreiding op het gebied van zonnepanelen? Wij staan altijd voor u klaar. Duizenden tevreden klanten gingen u voor.

De gemeente Wageningen gaat voor Groene energie

In slechts een paar jaar wil de gemeente Wageningen energieneutraal zijn. Dit is ambitieus, maar makkelijk haalbaar. Jaarlijks nemen flink wat huishoudens zonnepanelen. Het aantal huizen dat op groene energie draait, blijft dus flink toenemen. En dit is vrij logisch: wie wil er geen lagere energierekening? 

Waarom nu zonnepanelen in Wageningen

Nu de energieprijzen voor iedereen oplopen, neemt de vraag naar zonnepanelen flink toe. Dit is logisch. Met zonnepanelen bespaart u meer dan 1000 euro per jaar. Het is dé oplossing voor de stijgende energierekening. Daarom kiezen steeds meer mensen in Wageningen voor zonnepanelen. 

Wek je eigen zonne-energie op in Wageningen

Veel huishoudens in Wageningen wekken hun eigen stroom op. Hiermee besparen zij op de jaarlijkse energierekening. Is uw woning de volgende? U kunt vrijblijvend een aanvraag doen, dan gaan wij na of uw woning geschikt is. De kans is groot van wel! 

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

Met zonnepanelen kiest u voor een lagere rekening. Op jaarlijkse basis houdt u meer dan 1000 euro over. Zonnepanelen wekken hun eigen stroom op en dit is veel goedkoper dan traditionele stroom. Waarom teveel betalen als dit niet nodig is? 

De gemeente Wageningen stimuleert zonnepanelen

Energieneutraal zijn in 2030. Dat is de duurzaamheidsdoelstelling die de gemeente Wageningen op zich heeft genomen. Zo draagt de hele gemeente bij aan een schoner milieu. Uw woning kan hierbij helpen. Met groene stroom kiest u voor een schonere wereld en een goedkopere rekening. Win-win dus! 

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Mobisolar levert maatwerk. Dit betekent dat we bij elke woning netjes en secuur te werk gaan. Maakt u zich geen zorgen over het aanzicht van uw huis. Vrijwel al onze installaties hebben geen zichtbare kabels rondom de woning. Wij zorgen voor een nette afwerking. 

Zonnepanelen in Wageningen

In Wageningen hebben meer dan 2500 woningen zonnepanelen op het dak liggen. Dat is een indrukwekkend aantal. Dit zijn huishoudens die een lagere energierekening hebben. En het milieu gaat er ook op vooruit! Is uw woning de volgende?

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen in Wageningen?

Waarschijnlijk wel! In Wageningen staan namelijk 4600 huizen die nog geen zonnepanelen hebben, maar wel geschikt zijn! Dikke kans dat uw woning hier ook onder valt. 

Doe vrijblijvend de dakcheck en zie meteen of uw woning geschikt is. U ontvangt van ons een persoonlijk voorstel, zodat u gelijk kunt zien wat u per jaar gaat besparen.

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 3 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Wageningen

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Wageningen en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen
& aanmelding bij een energieleverancier

Optimale zonneplan

Mij spreekt de persoonlijke aanpak erg aan bij Mobisolar. Eenmaal in contact gekomen werd er pro-actief meegedacht over de optimale oplossing voor onze zonne-energie, zoals de btw, het legplan en bekabeling. Uiteindelijk kon onze montage mooi gecombineerd worden met die van onze dochter, verderop in de straat!

2500

Woningen overgestapt

€1.400.000

Geld bespaard per jaar

100.000

Kilo CO2 bespaard

1032

Zonuren per jaar

5 jaar

Terugverdientijd

Zonnepanelen Wageningen in Cijfers

De 2500 huizen in Wageningen met zonnepanelen, besparen bijna 3 miljoen euro aan jaarlijkse kosten. Dit betekent dat er meer dan 100 duizend Co2 is omgezet in bomen. Kunt u zich voorstellen wat dit voor het milieu doet? 

Waarom zou u wachten met zonnepanelen aanschaffen? Elke maand dat u wacht, blijft de rekening hoog. Bespaar 1000 euro per jaar. Vraag vrijblijvend een persoonlijk voorstel.

Zonnepanelen kopen in Wageningen?

Het kopen van zonnepanelen kunt u zien als een investering. Een die rendabel is. Binnen drie tot vier jaar heeft u deze investering terugverdiend. Ook gaat u jaarlijks meer dan 1000 euro besparen. En wist u dat uw woning gemiddeld 5000 euro meer waard wordt?