Zonnepanelen in Woudenberg

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen » Woudenberg

Zonnepanelen in Woudenberg, daar kunt u op rekenen!

Woont u in omgeving Woudenberg en bent u op zoek naar zonnepanelen? U maakt de juiste keuze. Met zonnepanelen krijgt u een lagere energierekening. Bespaar 1000 euro per jaar en draag bij aan een beter milieu. Mobisolar is uw vaste partner. We maken een persoonlijk voorstel op maat.

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Volledige installatie

Bestelt u zonnepanelen bij Mobisolar? Dan ontzien wij u in het hele proces. Wij beoordelen of uw woning geschikt is. Daarna voorzien we u van een persoonlijk aanbod. Vervolgens bestellen we de zonnepanelen en plaatsen we deze bij u thuis. 

Wij nemen de gehele installatie uit handen. De installatie neemt slechts één dag in beslag. De dag en het tijdstip kiest u zelf.

Persoonlijk advies

Bij Mobisolar kunt u professioneel maatwerk verwachten. Al onze klanten krijgen een persoonlijke aanpak. Voordat u uw aanvraag doet, kunt u nagaan of uw woning in Woudenberg onder beschermd stadsgezicht valt. Het kan zijn dat u een vergunning dient aan te vragen. Heeft u hier vragen over? Laat het ons gerust weten. We helpen u graag verder.

Gratis btw teruggave

Met zonnepanelen draagt u bij aan de Energietransitie in Nederland. U heeft dan ook recht op btw-teruggave. Hier hoeft u niets voor te doen, wij nemen de administratie hiervan uit handen. We bieden u hierbij onze gratis btw teruggave service aan.

Duidelijke offerte

Wilt u een voorstel ontvangen? Of een oriënterende afspraak met ons inplannen? Beide zijn vrijblijvend. U ontvangt binnen een dag een voorstel van Mobisolar. Hierin staat een overzicht van uw maandelijkse kosten en de terugverdientijd. Zo weet u vanaf dag 1 precies waar u aan toe bent en vanaf wanneer uw zonnepanelen rendabel worden. Geen verrassingen en volledige transparantie, dat is wat u van Mobisolar kunt verwachten. 

Monitoring

Naast uw zonnepanelen krijgt u ook toegang tot onze app. Via uw smartphone kunt u 24/7 het verbruik en de opwekking van uw zonnepanelen zien. Zo kunt u op zowel zonnige als bewolkte dagen precies zien wat u bespaart. 

Energieleverancier

Het is wettelijk verplicht om uw zonnepanelen bij de overheid aan te melden. Dit is dus een belangrijke stap in het proces. Mobisolar assisteert u hierbij. Zo weten we zeker dat de aanmelding goed verloopt en u geen zorgen heeft. 

Zonnepanelen installateur in Woudenberg

Mobisolar is de vaste leverancier van zonnepanelen in de regio. Duizenden tevreden klanten gingen u voor. We komen graag bij u langs voor een kennismaking. Een digitale aanvraag doen kan ook, wat voor u fijn is. Wilt u ons telefonisch spreken, dan kunt u ons ook bellen. 

Daarnaast krijgt u standaard tien jaar gratis service garantie bij Mobisolar.  Wij zijn verzekerd van de kwaliteit van onze producten, maar zo heeft u nog meer zekerheid!

De gemeente Woudenberg gaat voor Groene energie

In 2050 wil de gemeente energieneutraal zijn. Dat geeft minder dan 30 jaar om dit doel te realiseren. Zo draagt de gemeente bij aan een gezonder milieu. Wilt u hier ook aan bijdragen? En per jaar geld besparen? Met zonnepanelen lukt dit! 

Waarom nu zonnepanelen in Woudenberg

De energieprijzen zijn aan het oplopen. Hierdoor is de toekomst onvoorspelbaar. Zonnepanelen zijn dus harder nodig dan ooit. Steeds meer huishoudens in Nederland beseffen dit. Met zonnepanelen bespaart u jaarlijks 1000 euro. Dit is voor veel mensen dus een logische stap. 

Wek je eigen zonne-energie op in Woudenberg

Met zonnepanelen wekt u uw eigen groene stroom op. Hierdoor wordt uw energierekening stukken lager. Het vereist een eenmalige investering die zich binnen drie tot vier jaar terugverdiend. En vervolgens gaat u 1000 euro per jaar besparen. 

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

Met zonnepanelen houdt u geld over. Niet investeren in zonnepanelen betekent teveel geld uitgeven. Wie langer wacht, is een dief van de eigen portemonnee. Nog nooit eerder waren zonnepanelen zo aantrekkelijk als nu. Vraag een vrijblijvend voorstel aan en zie meteen wat u gaat besparen. 

De gemeente Woudenberg stimuleert zonnepanelen

Ook Woudenberg is een van de vele gemeenten die energieneutraal wil zijn. Binnen dertig jaar moet dit gerealiseerd zijn. In 2050 wil de gemeente energieneutraal zijn. Een groot deel van de Woudenbergs zijn goed op weg. 

 

Er zijn bijna 1000 woningen in Woudenberg die zonnepanelen hebben. Dit zijn huishoudens die jaarlijks flink wat geld besparen. Wilt u ook geld besparen? Vraag een vrijblijvend voorstel aan!

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Binnen een paar jaar is het merendeel van de huizen in Nederland uitgerust met zonnepanelen. Het is de normaalste zaak van de wereld. Heeft u twijfels? Maakt u zich geen zorgen. Vrijwel geen van onze installaties heeft zichtbare kabels rondom de  woning. Er verandert dus niet veel aan het aanzicht van uw huis. 

Zonnepanelen in Woudenberg

Wist u dat er bijna 3000 huizen zijn in Woudenberg die geschikt zijn voor zonnepanelen, maar deze nog niet hebben? De kans is vrij groot dat uw woning hier ook onder valt! 

Waarom wachten met zonnepanelen bestellen? Elke maand dat u voor traditionele stroom betaalt, kunt u geld besparen. Het is een rendabele investering die zich binnen een paar jaar terugverdient.

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen in Woudenberg?

U kunt de dakcheck doen via onze site. Wilt u liever meteen een voorstel ontvangen? Doe een aanvraag en wij gaan aan de slag. Wij controleren of uw woning geschikt is. Toch liever telefonisch spreken, of face-to-face? Dit kan allebei! We komen of bij u langs, of u komt naar ons kantoor. We zien u graag! 

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 3 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Woudenberg

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Woudenberg en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen
& aanmelding bij een energieleverancier

Hoeveel kan je besparen met Zonnepanelen in Woudenberg

De energieprijzen zijn flink opgelopen. Voor veel huishoudens in Nederland zijn de kosten te hoog geworden. Zonnepanelen zijn dus een logische keuze. U bespaart per jaar een flink bedrag op de rekening. Daarnaast moet onze uitstoot voor een beter milieu. Zonnepanelen zijn goed voor de portemonnee en voor het milieu. 

Optimale zonneplan

Mij spreekt de persoonlijke aanpak erg aan bij Mobisolar. Eenmaal in contact gekomen werd er pro-actief meegedacht over de optimale oplossing voor onze zonne-energie, zoals de btw, het legplan en bekabeling. Uiteindelijk kon onze montage mooi gecombineerd worden met die van onze dochter, verderop in de straat!

1000

Woningen overgestapt

€1.000.000

Geld bespaard per jaar

44.000

Kilo CO2 bespaard

1032

Zonuren per jaar

5 jaar

Terugverdientijd

Zonnepanelen Woudenberg in Cijfers

Zo’n 1000 woningen in Woudenberg hebben zonnepanelen. Nog eens 3000 woningen zijn ook geschikt. Momenteel wordt er op jaarbasis 1 miljoen euro aan kosten bespaard. Dat betekent dat er 44 duizend Co2 wordt omgezet in bomen. Een schoner milieu begint in uw eigen gemeente!

Zonnepanelen kopen in Woudenberg?

Gaat u geld investeren? Dan is het fijn als dit rendabel is. Zonnepanelen zijn een rendabele investering. Binnen drie tot vier jaar heeft u uw investering terugverdiend. En u bespaart per jaar 1000 euro. Dat is mooi rendement!