085 071 6700 info@mobisolar.nl

Gefeliciteerd met uw zonnepanelen!

We hopen dat u blij bent met onze dienstverlening en service.

Gefeliciteerd met uw zonnepanelen! Vanaf nu verdient u elke dag geld met uw installatie. Wij laten in onderstaande stappen zien wat we voor u achter de schermen nog in orde maken en wat u zelf nog moet doen om optimaal te kunnen profiteren van uw zonnepanelen.

Nog twee aandachtspunten

1. Aanmelding netbeheerder

We hebben u aangemeld bij de netbeheerder. Dit betekent dat uw netbeheerder ervan op de hoogte is dat u zonnepanelen heeft. Dit is belangrijk voor het beheer van de middenspanning in heel Nederland. De netbeheerder geeft aan uw energieleverancier door dat u zonnepanelen heeft. Zij zullen u benaderen voor het aanpassen van het voorschotbedrag. Indien u niet benadert wordt, dan kunt u ervoor kiezen om zelf uw energieleverancier te contacteren, of u krijgt aan het einde van het jaar een afrekening waarin uw daadwerkelijke verbruik wordt verrekend met uw voorschot.

U heeft een mail ontvangen van energieleveren.nl met de aanmelding van uw systeem en de omvang in wattpiek. Controleer voor de zekerheid of de aanmelding correct is ingevoerd door ons. Mocht hier een fout in gemaakt zijn dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met uw contactpersoon op te nemen om dit door te geven.

 

2. BTW teruggave

Nu uw zonnepaneleninstallatie gerealiseerd is, kunt u via deze link het formulier downloaden van de belastingdienst. Deze dient u in te vullen en op te sturen naar de belastingdienst voor de btw teruggaaf. het postadres staat op het formulier vermeld. Nadat u dit heeft opgestuurd kunt u, afhankelijk van de ontvangen brief, op twee verschillende manier door ons uw btw terug laten vragen:

1. Digitaal

U ontvangt van de belastingdienst in twee aparte brieven een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunt u inloggen op het portaal van de belastingdienst waarmee u de aangifte kunt indienen. De aangifte staat pas aan het einde van uw kwartaal klaar, dus het kan even duren voordat dit het geval is. U ontvangt een mail van de belastingdienst wanneer de aangifte klaar staat. U dient van tevoren zelf een keer in te loggen om uw juiste rekeningnummer door te geven. Hierna ontvangen wij graag de inloggegevens zodat we voor u aan de slag kunnen.

2. per brief

Het komt nog weleens voor dat de belastingdienst u per brief een omzetaangifte toestuurt. Dit is de papieren versie van de digitale aangifte. indien u deze heeft ontvangen dan verzoeken wij u vriendelijk deze te ondertekenen en naar ons toe te sturen, zodat wij de aangifte kunnen invullen en opsturen. 

Wij stellen u altijd op de hoogte zodra wij uw aangifte naar de belastingdienst hebben opgestuurd, en sturen u per mail een kopie van de aangifte. heeft u aanvullende vragen over de btw aangifte dan kunt u het beste contact opnemen met uw contactpersoon, zodat hij u verder kan helpen.

Als u bovenstaande punten heeft doorlopen en alles in gang is gezet hoeft u niets meer te doen. Uw systeem is juist geregistreerd en de btw aangifte is in gang gezet. 

Verdien €1.000 terug op uw systeem!

 

Wij zijn op zoek naar monteurs zonnepanelen die ons team versterken. Ken je iemand die geknipt is voor dit werk en goed in ons team past? Breng ons in contact met de juiste kandidaat en ontvang € 1.000!

Waar kunnen we u verder mee helpen? 

Monitoring

Op deze pagina leggen we u alles uit over de monitoring van uw systeem. We leggen uit wat er allemaal te zien is en hoe u de zelf de internetverbinding kunt wijzigen.

Aanbrengbonus

We hopen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en ons aanbeveelt bij uw vrienden en familie. Kijk wat u hier zelf aan kunt verdienen.

Onderhoud

Hier kunt u alles lezen over de onderhoud van de zonnepanelen en omvormers en hoe u uw systeem in topconditie houdt.

Storing

Ervaart u momenteel een storing, of heeft u een vraag over uw systeem? Hier leest u alles over de voorwaarden van de storingsgarantie en kunt u een storing melden.

Wat vindt u van onze dienstverlening?

We doen elke dag ons best om verwachtingen te overtreffen en klanttevredenheid naar een nieuw niveau te tillen. bent u tevreden over onze manier van werken en het uiteindelijke resultaat? Laat het ons weten. wij zijn hier ontzettend blij mee en u zorgt ervoor dat meer mensen ons weten te vinden. Dit kan al in 2 seconden door op deze link te klikken. Deze klanten gingen u al voor:

 • review rating 5  Keurig werk geleverd en naderhand netjes alles opgeruimd. Installatie werkt naar behoren. Nette monteurs; geen opdringerige verkoop. Gewoon top!

  thumb Marceline de Jongh

  review rating 5  Goede gasten, doen wat ze zeggen, denken mee en werken correct, efficiënt en deskundig.

  thumb Dolf Dimmendaal
 • review rating 5  Zeer fijn contact zowel over de telefoon als via mail. De installatie zelf verliep netjes en vlot. Er werd goed meegedacht en alles werd netjes achtergelaten.

  thumb Harry Kunenborg

  review rating 5  14 zonnepanelen geplaatst door Mobisolar. De heren werkten snel, vakkundig en vooral schoon. Hulde! Marrie & Jan van Renselaar.

  thumb Jan van Renselaar
 • review rating 5  Dit bedrijf denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Prima personeel. Vriendelijk en vakkundig.

  thumb gijs de scholier

  review rating 5  TOP-firma! Prijs-kwaliteit verhouding helemaal goed. Vriendelijke mensen die zich aan hun woord en afspraken houden. Werken netjes zonder overlast. Geven bij het maken van keuzes goede voorlichting. Dragen zorg voor alles wat men noodzakelijkerwijs dient te doen bij het installeren van panelen; btw teruggave, melding bij de Liander etc.

  thumb Herbert Kreuzen
 • review rating 5  Prettige tot standkoming van offerte waarbij aan alle details werd gedacht in tegenstelling tot sommige concurenten. Er werd op locatie gekeken ( op het dak) voor plaatsingsaantallen en beschikbare ruimte. Ook werd als enig bedrijf gedacht aan beschikbare netspanning op de woning. Duidelijke overzichtelijke offerte waarin alle gebruikte materialen uitgelegd werden. Prettig personeel die plaatsing vakkundig deed waarbij een monteur in opleiding meewerkte. Top.

  thumb Eric Van Den Heuvel

  review rating 5  Professionele organisatie! Doen wat ze zeggen. Vooral het persoonlijke contact is iets wat ik erg waardeer aan Mobisolar.

  thumb Gerben Davelaar
 • review rating 5  Mobisolar is een professionele club. Vanaf offerte tot uitvoering prima ondersteuning. De gehele installatie is keurig gemonteerd en de afwerking is buitengewoon netjes. Complimenten! Dit bedrijf is een aanrader!

  thumb Kees Oosting

  review rating 5  Erg tevreden met de hulp voor het ont- en aankoppelen van onze huidige zonnepanelen (18 stks). Echte kenners, hardwerkende lui en fijn contact gehad. Kan niet anders dan zeer tevreden zijn.

  thumb Joeri Van De Riet