Monitoring Solax

Monitor doormiddel van Solax

Op deze pagina leggen we alles uit over uw monitoring systeem. We laten zien hoe u kunt inloggen, wat er allemaal te zien is en hoe u de internetverbinding weer tot stand kunt brengen indien hier een wijziging in is geweest.

Inhoud

1. Eerste keer inloggen

U ontvangt van ons een mail met daarin uw inloggegevens. Via de link in de mail kunt u naar het monitoring platform van Solax genaamd Solax Cloud.

Heeft u geen mail ontvangen?
Wij melden u vaak dezelfde dag nog aan voor uw systeem. heeft u binnen 48 uur na oplevering van uw systeem nog geen aanmeldlink ontvangen? Neem dan contact op met uw adviseur, dan helpen we u direct verder. Het komt helaas af en toe voor dat de mail van Solaredge in uw ongewenste mailbox beland. Controleer deze dus eerst voordat u contact met ons opneemt.

2. App downloaden op uw mobiel
Solax heeft haar eigen applicatie ontwikkelt voor huiseigenaren met zonnepanelen. Zo kunt u op uw mobiel of tablet direct uw systeem bekijken en zien wat u opwekt.

Om op een Android toestel de app te downloaden gaat u naar de Playstore. Via de zoekbalk zoekt u naar Solax Cloud. Zoals u ziet zijn er meer apps van Solax in omloop. Alleen de Solax Cloud is voor huiseigenaren. De overige apps zijn voor installateurs en hiermee kunt u dus niet inloggen. Zodra u de app heeft gedownload kunt u met uw aanmeldgegevens inloggen waarmee u ook op uw computer inlogt.
Indien u een Iphone heeft dan volgt u dezelfde stappen, maar dan in de appstore.

3. Internetprobleem oplossen

Waar kunnen we je verder mee helpen?

Monitoring Solaredge

Op deze pagina leggen we je alles uit over de monitoring van jouw systeem. We leggen uit wat er allemaal te zien is en hoe je zelf de internetverbinding kunt wijzigen.

Monitoring Solax

Op deze pagina leggen we je alles uit over de monitoring van jouw systeem. We leggen uit wat er allemaal te zien is en hoe je zelf de internetverbinding kunt wijzigen.

Storing

Ervaar je momenteel een storing, of heb je een vraag over jouw systeem? Hier lees je alles over de voorwaarden van de storingsgarantie en kun je een storing melden.

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart