Belangrijke thema’s rondom zonne-energie

Hoe weet ik of mijn dak geschikt is voor zonnepanelen? 

Hoe weet ik of mijn dak geschikt is voor zonnepanelen? 

In Nederland staan een aantal huizen die niet geschikt zijn voor zonnepanelen. Dit is erg jammer, maar het is helaas wel de werkelijkheid. Sommige woningen zijn nou eenmaal niet ideaal om zonnepanelen te laten plaatsen. Er zijn verschillende factoren die hierin...

Lees meer
Het onderhoud van zonnepanelen 

Het onderhoud van zonnepanelen 

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om groene energie op te wekken en geld te besparen op uw energierekening. Een zonnepaneel is een investering. Om uw zonnepaneel zo lang mogelijk mee te laten gaan, is regelmatig onderhoud nodig.  Over het algemeen hebben...

Lees meer
Stroom opwekken met zonnepanelen buiten de zomermaanden 

Stroom opwekken met zonnepanelen buiten de zomermaanden 

Wat heb je aan zonnepanelen op momenten dat de zon niet schijnt? Meer dan u waarschijnlijk denkt. Het klopt dat zonnepanelen het meeste opwekken als de zon aan de hemel staat. De zomermaanden zijn dus het meest gunstige voor uw energieverbruik. Dit zal niemand...

Lees meer
Heeft het nog zin om zonnepanelen te plaatsen in 2023?

Heeft het nog zin om zonnepanelen te plaatsen in 2023?

Het is een vraag die vaak wordt gesteld. Is het in 2023 te laat om nog te profiteren van de voordelen van zonnepanelen? Heeft u de boot gemist? Of is het kopen van zonnepanelen alsnog een slimme zet?  Eerlijk is eerlijk. Vroeg investeren, kan in veel gevallen...

Lees meer

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

Vraag het onze tevreden klanten!

Makkelijk en snel een offerte aanvragen

Wij waren al een tijdje op zoek naar een partij om zonnepanelen te laten leggen. Onze schoonzoon is ook werkzaam in de installatie, waardoor ik goed wist waar ik naar moest kijken. Eenmaal in contact met onze elektriciën kregen wij het advies om contact op te nemen met Mobisolar.

Optimale zonneplan

Mij spreekt de persoonlijke aanpak erg aan bij Mobisolar. Eenmaal in contact gekomen werd er pro-actief meegedacht over de optimale oplossing voor onze zonne-energie, zoals de btw, het legplan en bekabeling. Uiteindelijk kon onze montage mooi gecombineerd worden met die van onze dochter, verderop in de straat!

Keuze maken zonnepanelen

Ik kwam voor het eerst in contact met Mobisolar toen ik de monteurs bij mij in de straat aan het werk zag. Twee goed ingewerkte mannen die hun zaakjes goed op orde hadden: een bus en aanhanger die goed opgeruimd waren. Op een structurele manier werkten zij op het dak volgens alle maatstaven die nodig zijn om veilig en kwalitatief te werken.

Duurzame energie thuis

Wij wonen inmiddels 10 jaar in onze woning. Mijn man wilde al heel lang zonnepanelen, maar ik vond het eigenlijk niet zo mooi staan zo aan de voorkant van ons huis.
Toen onze buren aan de andere kant van ons blok zonnepanelen namen, was het me eigenlijk niet eens opgevallen. Toen kon ik dus geen nee meer zeggen! Maar… ik wilde wel heel graag zwarte panelen.