Direct geld besparen!

Bespaar jaarlijks €900 tot €1.500

Binnen 4 weken geplaatst 

Terugverdientijd van 3 tot 5 jaar

Besparen met zonnepanelen

          Gratis dakschouwing door onze adviseurs.

          Deskundige installatie door eigen monteurs.

          Geen aanbetaling. Betaal na realisatie!

Dit krijg jij bij MobiSolar

Kwaliteit

We werken met hoogwaardige producten waar we op kunnen rekenen. Zo kunnen we jou een kwaliteit garanderen waar we trots op zijn!

Transparantie

Eerlijkheid en openheid staan bij ons centraal, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. We doen er liever wat langer over om het beste resultaat neerzetten. Alles in overleg en samen met jou.

Service

Bij elke offerte bieden we 10 jaar gratis servicegarantie. Gebeurt er in 10 jaar iets met de installatie waardoor het systeem niet meer functioneert? We lossen het probleem direct op en rekenen nooit voorrijkosten.

Geld besparen met zonnepanelen

Hieronder zie je een indicatieve prijs van onze zonnepanelen. Voor een voorstel op maat van jouw situatie kun je onze test doen, of even bellen naar kantoor. We helpen je graag.
*De prijzen zijn v.a., indicatief en excl. meerwerk.

6 zonnepanelen

+ serie omvormer

€2.900,-

Besparing: €850,- p.j.

8 zonnepanelen

+ serie omvormer

€3.300,-

Besparing: €1.100,- p.j.

12 zonnepanelen

+ serie omvormer

€4.100,-

Besparing: €1.650,- p.j.

Benieuwd wat je in jouw situatie kunt besparen?

Bereken het in onze configurator en krijg direct inzicht in de kosten en terugverdientijd!

Jouw nieuwe zonnepaneel

MobiSolar-zonnepanelen-plat-dak

AIKO Neostar S+

Dit is het nieuwe AIKO zonnepaneel, de Neostar 2S+. In dit revolutionarie zonnepaneel zit de ABC Module tweede generatie met Partial Shading optimalisatie, lagere temperatuurcoëfficiënt, oververhittingsbescherming en micro-crack bescherming.

Krachtig zonnepaneel

De AIKO Neostar 2+ heeft een vermogen van 455 Wp. Hiermee is het AIKO paneel zeker de marktleider. Daarnaast heeft dit paneel een betere temperatuurcoefficientie van -0.26%/°C, wat betekent dat het paneel zelfs op de heetste dagen zijn vermogen gewoon haalt. Zonder kans op oververhitting.

Partial Shading optimalisatie

Het AIKO paneel is ook revolutionair op gebied van het opnemen van energie. In de Neostar S+ is het namelijk zo dat élke cel parallel werkt van elkaar. Ligt er op 1 cel een blaadje? Dan zou dat bij de voorgaande panelen zorgen voor het uitschakelen van 1/6e van het paneel. Bij dit paneel is dat geen probleem. De rest van de cellen nemen namelijk gewoon zon op. 

Lange garanties

AIKO zonnepanelen hebben een productgarantie van 25 jaar, waar nog een 30-jaar performancegarantie overheen komt. Zo kun je zonder zorgen genieten van je zonnepanelen!

Wil je de datasheet van AIKO panelen?

Maak je duurzame huis af

Laadpaal
Airco
Thuisbatterij

Zonnepanelen van MobiSolar

Bekijk in 4 stappen wat we voor jou kunnen doen!

Vrijblijvend en gratis

Dit zeggen onze klanten

De ervaring van Peter

“Bij MobiSolar kwamen ze hun woorden na en deden ze precies wat ze beloofden. Dat is vandaag de dag al heel wat.”

Peter

De ervaring van Alex

Alex bezorgde MobiSolar drie nieuwe klanten. ,,Als iets goed bevalt, dan laat ik anderen dat weten.”

Alex

Duurzaam thuis

Wij wonen inmiddels 10 jaar in onze woning. Mijn man wilde al heel lang zonnepanelen, maar ik vond het eigenlijk niet zo mooi staan zo aan de voorkant van ons huis.
Toen onze buren aan de andere kant van ons blok zonnepanelen namen, was het me eigenlijk niet eens opgevallen. Toen kon ik dus geen nee meer zeggen! Maar… ik wilde wel heel graag zwarte panelen.

Anoniem

Klantgesprek-Fabian-9

Fabian’s ervaring

Fabian bespaart duizenden euro’s per jaar met zonnepanelen. ,,Bij MobiSolar was het allemaal zo geregeld.”

Fabian

We staan voor je klaar

Bij MobiSolar helpen we huishoudens met de overstap naar groene energie. Zo dragen we bij aan een schoner milieu en zijn we voor consumenten een vaste adviseur op het gebied van besparing. Meer weten over ons? Klik dan op de knop.

Heb je een vraag aan ons? We zijn dagelijks van 09:00 tot 17:00 geopend en staan klaar om al je
vragen te beantwoorden. Wil je (dat wij) langskomen? Ook dat kan! We zetten graag een kopje koffie voor je in de showroom. Neem hieronder contact op.

Naast dat we graag mensen blij maken metzonnepanelen, vinden we het ook leuk om kennis met te delen. Wil je meer weten over duurzaamheid, de salderingsregeling of MobiSolar in het algemeen? Dit kun je vinden in onze blogs.