Zonnepanelen

Volledige montage van PV-systeem

%

Rendementsgarantie op zonnepanelen

jaar gemiddelde terugverdientijd

Uw voordelen

De beste producten

We hebben alleen de beste producten voor u geselecteerd. Zo krijgt u gerandeerd de beste zonnepanelen en omvormers op uw dak.

Persoonlijk advies

We begeleiden u in het gehele traject. We komen graag bij u langs om uw woning te bekijken en zo precies van tevoren uw besparing te berekenen

Monitoring

Ontvang kosteloos een CO2 rapportage waarin uw besparingen op een rijtje staan.

Geld besparen

Met zonnepanelen op uw woning bespaart u flink op uw energierekening. Wist u dat een installatie al met 5 jaar terug te verdienen is?

Zonnepanelen

Duurzame energie zit in de lift. Windmolens schieten als paddenstoelen uit de grond en het rendement van duurzame energie wordt steeds beter. Ook u kunt hiervan profiteren. Door zonnepanelen op uw huis te monteren kunt u binnen een aanzienlijke tijd uw investering terugverdienen en honderden euro’s per jaar op uw energierekening besparen.

 

Mobisolar wil u hier graag bij helpen. Door onze jarenlange ervaring met zonnepanelen kunnen wij u perfect adviseren bij de juiste keuze. We gebruiken alleen de beste materialen en maken van tevoren een inschatting van uw terugverdientijd. Zo weet u altijd wat uw rendement is.

De beste producten

VCA gecertificeerd

Vakkundige installatie

Gratis BTW-teruggave

Monitoring

De omvormers zijn voorzien van een monitoring programma. Deze laat precies zien wat de panelen hebben opgewekt en hoeveel u bespaard. 

Onze werkwijze

Van aanvraag tot de zonnepanelen op uw dak. We laten u graag zien hoe we te werk gaan en wat u kunt verwachten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Garanties

De producten van Mobisolar kennen een productgarantie van 15 jaar en een rendementsgarantie van 25 jaar met tenminste 85%.

Wat onze klanten zeggen

 • review rating 5  Mobisolar heeft februari 2018 een zonnepanelen-installatie op ons huis geplaatst. Ze hebben een unieke layout gebruikt zodat er twee panelen meer geplaatst konden worden vergeleken met dezelfde huizen iets verderop. De omvormer hebben ze heel slim in de meterkast geplaatst met dus letterlijk korte lijntjes naar de andere technische apparatuur zoals de meterkast en de router. En dit allemaal voor een hele goed prijs. Met de 290Wp panelen met optimizers en SolarEdge HD wave omvormer heb ik gelijk een optimale opbrengst. De installatie werd keurig gedaan met goede apparatuur en mensen met kennis van zaken en zo te merken met jarenlange ervaring. Aanrader!

  thumb Peter Maris
  2/23/2018

  review rating 5  De door Mobisolar BV geïnstalleerde zonnepanelen hebben nu een halfjaar naar volle tevredenheid gewerkt. De werking van het systeem is, via een app, te volgen op mijn smartphone en laptop. De opbrengst is in overeenstemming met de geschatte opbrengst. De keus voor Mobisolar is gemaakt omdat dit bedrijf advies boven het verkoopresultaat stelde. Geen snelle verkopers maar een betrokken familiebedrijf. De adviezen waren goed en de afspraken duidelijk. Daarnaast was de prijsstelling concurrerend. De uitvoering van de werkzaamheden verliep probleemloos en geheel volgens de gemaakte afspraken. De administratieve nazorg ter verkrijging van teruggaaf van de betaalde omzetbelasting is, zonder problemen, door Mobisolar verzorgd. Mobisolar vindt ook dit aspect duidelijk tot hun werkzaamheden behoren. Bewaakt zelf het tijdspad en geeft blijk van de benodigde deskundigheid. De teruggaaf omzetbelasting staat alweer geruime tijd op onze bankrekening. Kortom wij zijn zeer tevreden en bevelen Mobisolar van harte aan.

  thumb Wim van't Veld
  7/03/2017
 • review rating 5  Prima advies, nette prijzen en goede aftersales. Aanrader wat mij betreft.

  thumb Evenementen JJ MHC Ede
  7/25/2017

  review rating 5  Zeer tevreden over de offerte en plaatsing van onze zonnepanelen. Vriendelijk, vakkundig, flexibel en efficiënt. Een aanrader.

  thumb Nicolette Dekker
  4/05/2018
 • review rating 5  Goed advies, kwaliteitsproducten en leuk dat vader en zoon beiden bij in het bedrijf zitten!

  thumb jelmer wolters
  5/22/2018

  review rating 5  Een prima bedrijf verzorgd goed werk en de service is ook prima. Ook verzorgen zij de BTW teruggave dus makkelijker kan het niet. Teus van Veen Nijkerk

  thumb Teus van Veen
  6/17/2017
 • review rating 5  Eerlijk advies gehad en goede offerte. Helaas was onze daksituatie niet ideaal, waardoor de opbrengst niet aantrekkelijk was. Toch heeft mobisolar wellicht in de toekomst als we verhuizen een klant aan mij gewonnen, door de oprechte en eerlijke benadering. Geen hijgerig verkoopadvies. Top!

  thumb jan berkers
  2/28/2018

  review rating 5  Vlotte en vriendelijke afhandeling van mijn probleem (door blikseminslag doorgebrande omvormers van mijn zonnepanelen) door deskundige mensen. Na zo'n 15 vruchteloze telefoontjes met andere instanties was MobiSolar de eerste die naar mijn probleem wilde komen kijken!

  thumb W Vers
  7/13/2017
 • review rating 5  Een net bedrijf, deskundig advies en heldere offerte, kwaliteit en netheid staan voorop. Dat is ook te zien in het mooie eindresultaat. Top gedaan heren, bedankt!

  thumb Wouter de Bruin
  11/03/2017