Zonnepanelen

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Met Zonnepanelen van Mobisolar Voorkom je stijgende energiekosten

Met de stijgende energiekosten wordt het leven steeds duurder. Met de zonnepanelen van Mobisolar bespaar je op je energierekening, waardoor je met een gerust hart fijn kan blijven wonen.

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

%

Rendementsgarantie op zonnepanelen

Jaar garantie op zonnepanelen

Jaar gemiddelde terugverdientijd

Volledige installatie

Uw installatie wordt volledig verzorgt door Mobisolar, u hoeft dus niets te doen. Uw zonnepanelen worden op één dag gemonteerd. De realisatiedatum plannen we altijd in overleg met u.

Persoonlijk advies

Elk dak en elke woning is anders. Hierom komen wij u graag persoonlijk adviseren zodat u over de juiste informatie beschikt. Dit advies is geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden. 

Geen btw op aanschaf

Vanaf 1 januari 2023 zijn zonnepanelen vrijgesteld van BTW. Dit betekent dat u de btw niet meer hoeft te betalen en dit ook niet meer in uw offerte komt te staan.

Duidelijke offerte

In de offerte staat uw terugverdientijd inzichtelijk met een all-in prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder onaangename verrassingen achteraf. Opties kunt u makkelijk aan- of uitvinken in ons digitale offertesysteem.

Monitoring

Uw zonnepanelen kunnen op elk moment worden uitgelezen op uw computer, smartphone of tablet. Zo heeft u volledig inzicht en kunt u precies zien wat u bespaart met de zon.

Energieleverancier

Wij ondersteunen u bij de aanmelding van uw zonnepanelen. Dit is wettelijk verplicht en dus een belangrijke stap. U bent er dus van verzekerd dat alles soepel verloopt.

Wat u van ons mag verwachten

De beste producten

We hebben alleen de beste producten voor u geselecteerd met de beste prijs- kwaliteitverhouding. Zo krijgt u bovengemiddelde zonnepanelen op uw dak met lange garanties en een hoog rendement.

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Wij gaan net een stapje verder voor u, om uw zo netjes mogelijk op te leveren. Dit betekent bij 95% van onze projecten een volledig onzichtbare elektrakabel naar de meterkas en geen zichtbare kabels in uw woning.

10 jaar gratis servicegarantie

Bij elke offerte bieden we 10 jaar gratis servicegarantie. Gebeurt er in 10 jaar iets met uw installatie waardoor het systeem niet meer functioneert? We lossen het probleem direct op en rekenen nooit voorrijkosten.

Heldere communicatie

Transparantie is heel belangrijk voor ons en u mag ons hieraan houden. We doen ons uiterste best om helder te communiceren in alle fases van het traject. .

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 24 uur
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze
zonnepanelen en dienstverlening

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis en een duidelijke offerte

Een handige app om de panelen uit te lezen
& aanmelding bij een energieleverancier

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

Vraag het onze tevreden klanten!

Optimale zonneplan

Mij spreekt de persoonlijke aanpak erg aan bij Mobisolar. Eenmaal in contact gekomen werd er pro-actief meegedacht over de optimale oplossing voor onze zonne-energie, zoals de btw, het legplan en bekabeling. Uiteindelijk kon onze montage mooi gecombineerd worden met die van onze dochter, verderop in de straat!

Keuze maken zonnepanelen

Ik kwam voor het eerst in contact met Mobisolar toen ik de monteurs bij mij in de straat aan het werk zag. Twee goed ingewerkte mannen die hun zaakjes goed op orde hadden: een bus en aanhanger die goed opgeruimd waren. Op een structurele manier werkten zij op het dak volgens alle maatstaven die nodig zijn om veilig en kwalitatief te werken.

Duurzame energie thuis

Wij wonen inmiddels 10 jaar in onze woning. Mijn man wilde al heel lang zonnepanelen, maar ik vond het eigenlijk niet zo mooi staan zo aan de voorkant van ons huis.
Toen onze buren aan de andere kant van ons blok zonnepanelen namen, was het me eigenlijk niet eens opgevallen. Toen kon ik dus geen nee meer zeggen! Maar… ik wilde wel heel graag zwarte panelen.

Makkelijk en snel een offerte aanvragen

Wij waren al een tijdje op zoek naar een partij om zonnepanelen te laten leggen. Onze schoonzoon is ook werkzaam in de installatie, waardoor ik goed wist waar ik naar moest kijken. Eenmaal in contact met onze elektriciën kregen wij het advies om contact op te nemen met Mobisolar.