Zonnepanelen

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Zonnepanelen bij Mobisolar kan je rekenen op

Wij doen ons best om van elke installatie een feest te maken. Wij bespreken van tevoren alles met u zodat er geen verrassingen zijn. Ook helpen we u nadien met al uw vragen

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

%

Rendementsgarantie op zonnepanelen

Jaar garantie op zonnepanelen

Jaar gemiddelde terugverdientijd

Volledige installatie

Uw installatie wordt volledig verzorgt door Mobisolar, u hoeft dus niets te doen. Uw zonnepanelen worden op één dag gemonteerd. De realisatiedatum plannen we altijd in overleg met u.

Persoonlijk advies

Elk dak en elke woning is anders. Hierom komen wij u graag persoonlijk adviseren zodat u over de juiste informatie beschikt. Dit advies is geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden. 

Gratis btw teruggave

U heeft nog steeds recht op btw teruggave voor uw investering in zonnepanelen. Wij nemen deze rompslomp graag voor u uit handen, en bieden hierom een gratis btw teruggave service aan. 

Duidelijke offerte

In de offerte staat uw terugverdientijd inzichtelijk met een all-in prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder onaangename verrassingen achteraf. Opties kunt u makkelijk aan- of uitvinken in ons digitale offertesysteem.

Monitoring

Uw zonnepanelen kunnen op elk moment worden uitgelezen op uw computer, smartphone of tablet. Zo heeft u volledig inzicht en kunt u precies zien wat u bespaart met de zon.

Energieleverancier

Wij ondersteunen u bij de aanmelding van uw zonnepanelen. Dit is wettelijk verplicht en dus een belangrijke stap. U bent er dus van verzekerd dat alles soepel verloopt.

Wat u van ons mag verwachten

De beste producten

We hebben alleen de beste producten voor u geselecteerd met de beste prijs- kwaliteitverhouding. Zo krijgt u bovengemiddelde zonnepanelen op uw dak met lange garanties en een hoog rendement.

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Wij gaan net een stapje verder voor u, om uw zo netjes mogelijk op te leveren. Dit betekent bij 95% van onze projecten een volledig onzichtbare elektrakabel naar de meterkas en geen zichtbare kabels in uw woning.

10 jaar gratis servicegarantie

Bij elke offerte bieden we 10 jaar gratis servicegarantie. Gebeurt er in 10 jaar iets met uw installatie waardoor het systeem niet meer functioneert? We lossen het probleem direct op en rekenen nooit voorrijkosten.

Heldere communicatie

Transparantie is heel belangrijk voor ons en u mag ons hieraan houden. We doen ons uiterste best om helder te communiceren in alle fases van het traject. .

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 3 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze
zonnepanelen
en dienstverlening

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen
& aanmelding bij een energieleverancier

Kopje koffie?

Dat kan gewoon bij ons op kantoor of bij u thuis. Neem contact met ons op of plan gemakkelijk een afspraak in:

Kopje thee?

Dat kan gewoon bij ons op kantoor of bij u thuis. Neem contact met ons op of plan gemakkelijk een afspraak in:

Keuze maken zonnepanelen

Ik kwam voor het eerst in contact met Mobisolar toen ik de monteurs bij mij in de straat aan het werk zag. Twee goed ingewerkte mannen die hun zaakjes goed op orde hadden: een bus en aanhanger die goed opgeruimd waren. Op een structurele manier werkten zij op het dak volgens alle maatstaven die nodig zijn om veilig en kwalitatief te werken.