Het MobiSolar verhaal

Bij MobiSolar helpen we huishoudens in Nederland met de overstap naar groene energie. Zo dragen we actief bij aan een schoner milieu en zijn we voor consumenten een vaste adviseur op het gebied van besparing. Met MobiSolar als kennispartner investeer je in een groene toekomst.

Onze showroom en magazijn staat in Amersfoort.

Ons team staat elke dag  voor je klaar.

We zijn super trots op onze gemiddelde klantbeoordeling van 4.9/5.

Een vernieuwend familiebedrijf

Bijdragen aan de energietransitie en consumenten helpen met verduurzamen: dat is waar we ons bij MobiSolar elke dag voor inzetten. Inmiddels behoren deze twee speerpunten al jaren tot onze kernacties.

!.Zo In de afgelopen jaren is MobiSolar uitgegroeid tot een regionale speler met klanten in heel Nederland. Ondanks het team dat jaarlijks groeit, blijft het een echt familiebedrijf met een focus op vertrouwen en mensen helpen.

Binnen de muren van MobiSolar wordt er goed voor elkaar gezorgd en is iedereen nauw bij elkaar betrokken. Alle monteurs zijn vast in dienst en het hele team beschikt over het echte MobiSolar DNA: we kennen onze klanten, we geven eerlijk en persoonlijk advies en we spelen op de lange termijn.

Dit betekent dat we investeren in de relatie met alle klanten. Soms bellen we, maar we zijn een voorstander van persoonlijke ontmoetingen. In onze showroom of bij jou thuis. We zijn jouw kennispartner voor verduurzaming en advies en dat is het wel zo handig dat we elkaar persoonlijk kennen. Zo kunnen we jou het beste helpen!

Onze missie…

MobiSolar helpt als toegewijde partner consumenten helpt bij de overstap naar duurzame energiebronnen door eerlijk advies, kennisdeling en kostenbesparing.

…en visie

De komende jaren zullen we een grote verschuiving zien naar duurzame energie en zelfvoorzienende woningen door de komst van zonnepanelen, thuisbatterijen en warmtepompen.

Bij MobiSolar streven we ernaar om onze klanten niet alleen van duurzame oplossingen te voorzien, maar ook van advies en kennis op dit gebied. 

Ons team

Niels

Eigenaar

Menno

Installateur

Ralph

Manager Installateurs

Lennart

Manager Service en Logistiek

Sanne

Manager content

Hanne

Office Manager

Ramon

Manager Sales

Thomas

Zonnepanelen Adviseur

Erwin

Zonnepanelen Adviseur

Giovanni

Installateur

Kenneth

Installateur

Milan

Installateur

Wesley

All-round

Ronan

Installateur

Bram

Installateur

Bart

Installateur

Richard

Installateur

Max

Installateur

Meer over Mobisolar

Denk jij de juiste match voor Mobisolar te zijn?

Bekijk onze vacatures

Wil je een beter beeld voordat je een aankoop doet?

Kom naar onze showroom

Overtuigd? Ontvang een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart