Het MobiSolar verhaal

Bij MobiSolar helpen we huishoudens in Nederland met de overstap naar groene energie. Zo dragen we actief bij aan een schoner milieu en zijn we voor consumenten een vaste adviseur op het gebied van besparing. Met MobiSolar als kennispartner investeer je in een groene toekomst.

Met onze showroom en magazijn in Amersfoort zijn we jouw lokale partner.

De teller staat nu op 21 MobiSoStrijders die één voor één voor je klaar staan.

We zijn super trots op onze gemiddelde klantbeoordeling van 4.9/5.

Een vernieuwend familiebedrijf

Bijdragen aan de energietransitie en consumenten helpen met verduurzamen: dat is waar we ons bij MobiSolar elke dag voor inzetten. Inmiddels behoren deze twee speerpunten al jaren tot onze kernacties. Toen we 10 jaar geleden begonnen, waren onze ambities eenvoudiger.

2013, Barneveld 

Het verhaal van MobiSolar begint op de bloemencorso in Voorthuizen. Johan Veerman had een eigen klusbedrijf, toen hij op een dag met zonnepanelen in aanraking kwam. Het wekte zijn interesse. Zonnepanelen hebben potentie voor de toekomst, dacht hij. . “Misschien moet je eens een kar bouwen met panelen, zodat we mee kunnen doen met de bloemencorso” zei zoon Niels tegen zijn vader Johan.

Die kar werd de Mobile Solar Unit (MSU). Slechts een paar weken nadat de eerste MSU op de bloemencorso werd getoond, kreeg de familie Veerman het eerste belletje binnen. Een bedrijf in tijdelijke camerabewaking had interesse in tientallen MSU’s. De eerste klant was binnen.

Zoon Niels wou graag ondernemen en zegde zijn baan in de IT op. Als een van zijn eerste stappen op het ondernemerspad sloot hij een inkoopcontract af in een Leusdense wijk. In één klap stonden er zo’n 15 projecten op de planning, en de fundering voor MobiSolar was gelegd.

Onze missie…

Nederland staat aan het begin van de energietransitie. De komende jaren stappen we als maatschappij geleidelijk over op alternatieve energiebronnen met een duurzaam karakter. Voor veel mensen is dit nieuw terrein en dat is waar MobiSolar bij helpt.

MobiSolar is meer dan een leverancier van zonnepanelen. Als bedrijf zijn we gecommitteerd aan de verduurzaming van Nederlandse woningen en huishoudens. We dragen actief bij aan de energietransitie, bieden een kennisplatform voor alle vragen omtrent duurzaamheid, en we helpen consumenten met geld besparen op de energierekening.

Hierbij geven we eerlijk advies en zijn we jouw vaste partner op het gebied van duurzame energie. Met MobiSolar als adviseur ben je klaar voor een groene toekomst!

…en visie

Op het gebied van energieverbruik gaat er ontzettend veel veranderen de komende jaren. We staan aan het begin van een nieuw en duurzaam tijdperk. Een waarin we bewuster met ons energieverbruik omgaan en onze ecologische voetafdruk drastisch verkleinen.

Dit betekent dat de woningen van de toekomst voor een groot deel zelfvoorzienend worden. In de toekomst heeft het gemiddelde huishouden in Nederland de mogelijkheid om zelf stroom op te wekken, deze op te slaan voor later gebruik, om het vervolgens bewust in te zetten met behulp van slimme apparaten.

Zonnepanelen, thuisbatterijen, warmtepompen, slimme omvormers en elektrische apparaten zijn in de toekomst eerder regel dan uitzondering. Voor ons bij MobiSolar is dat glashelder. We zetten de komende jaren dus keihard in op duurzame oplossingen en moderne apparaten.

Ben je klant bij MobiSolar? Dan ben je automatisch aangesloten bij een leverancier, adviseur én een kennisplatform voor verduurzaming.

Van installateur tot partner in duurzaamheid

De rest is geschiedenis. In de afgelopen jaren is MobiSolar uitgegroeid tot een regionale speler met klanten in tientallen gemeenten. Ondanks het team van zo’n 20 man personeel, blijft het een echt familiebedrijf met een focus op de regio Amersfoort.

Binnen de muren van MobiSolar wordt er goed voor elkaar gezorgd en is iedereen nauw bij elkaar betrokken. Alle monteurs zijn vast in dienst en het hele team beschikt over het echte MobiSolar DNA: we kennen onze klanten, we geven eerlijk en persoonlijk advies en we spelen op de lange termijn.

Dit betekent dat we investeren in de relatie met alle klanten. Soms bellen we, maar we zijn een voorstander van fysieke ontmoetingen. In onze showroom of bij jou thuis. We zijn jouw kennispartner voor verduurzaming en advies en dat is het wel zo handig dat we elkaar persoonlijk kennen!

Ons team

Niels

Eigenaar

Menno

Installateur

Ralph

Manager Installateurs

Lennart

Manager Service en Logistiek

Sterre

Zonnepanelen Adviseur

Ramon

Manager Sales

Thomas

Zonnepanelen Adviseur

Jeroen

Zonnepanelen Adviseur

Max

Installateur

Giovanni

Installateur

Kenneth

Installateur

Wesley

All-round

Indigo

Marketing Coördinator

Sanne

Designer

Bram

Installateur

Justin

Installateur

Ronan

Installateur

Bart

Installateur

Richard

Installateur

William

Installateur

Milan

Installateur

Meer over Mobisolar

Denk jij de juiste match voor Mobisolar te zijn?

Bekijk onze vacatures

Wil je een beter beeld voordat je een aankoop doet?

Kom naar onze showroom

Overtuigd? Ontvang een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart