Het gemak van een airco

Wil jij graag een aangenaam binnenklimaat? Of wil je minder gas gebruiken? Dan maak je met een airco van MobiSolar de juiste keuze!

Elektrisch verwarmen in combinatie met zonne-energie;

De Mobisolar kwaliteit die je van ons gewend bent;

In 1 minuut aangevraagd!

Airco’s op maat 

Geniet het hele jaar door van comfort in huis met geavanceerde, efficiënte verwarmings- en koelingstechnologie.

Wij kiezen voor Daikin omdat ze betrouwbare, muisstille en energiezuinige airco’s maken.

Daikin is Europees marktleider op het gebied van verwarmings-, koel-, ventialie-, luchtreinings- en vries technologieen. 

  • Stille airco’s;
  • Compatible met je zonnepanelen;
  • 2 jaar fabrieksgarantie.

Welke airco past bij mijn huis?

Budget

Voor elk budget bestaat een passende oplossing. Met een instapmodel kan je tegen een lage investering al ervaren wat de voordelen zijn van een airco. 

Comfortabel

De stille airco met sensoren zorgt ervoor dat de airco om je heen blaast. Zo kan je comfortabel genieten van de juiste temperatuur in je kamer.

Stijlvol

Je airco kan zo stijlvol gemaakt worden als jij wilt! Er zijn design wandmodellen en onze unieke service maakt het mogelijk de unit in elke gewenste kleur te spuiten.

Muisstil

Met een Daikin airco hoef je je geen zorgen te maken over het geluid. Daikin airco’s zijn muisstil zodat je lekker in alle rust je boekje leest of serie kijkt.

Lage btw op aanschaf

Bij woningen ouder dan 10 jaar is het btw tarief bij aankoop slechts 6%.

Geniet van comfort

Geniet van een comfortabele omgeving in jouw huis dankzij de geluisarme ventilator, slimme thermische sensoren en intelligente temperatuurverdeling.

Kwaliteitsmerk airco’s

We werken alleen met merken die aan onze strengste eisen voldoen. 

Dit is hoe we te werk gaan bij MobiSolar

De beste producten

We hebben alleen de beste producten geselecteerd met de beste prijs- kwaliteitverhouding. Zo krijg jij bovengemiddelde airco’s op je dak met een A++ energielabel en een hoog rendement.

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Wij gaan net een stapje verder, om het zo netjes mogelijk op te leveren. Dit betekent bij 95% van onze projecten een volledig onzichtbare elektrakabel naar de meterkas en geen zichtbare kabels in je woning.

Heldere communicatie

Transparantie is heel belangrijk voor ons en daar mag je ons ook zeker houden. We doen ons uiterste best om helder te communiceren in alle fases van het traject.

Vraag een airco aan!

→ 400% rendement op gebruikte stroom;
→ Niet alleen verwarmen, maar ook koelen;
→ Beter voor het milieu.

Onze klanten vertellen