Showroom

 

Kom bij ons langs op kantoor en bekijk je nieuwe zonnepanelen!

Ontmoet je nieuwe, groene energiepartner!

Bestellen via internet is makkelijk en fijn. Maar bij grotere uitgaven kan het soms toch spannend zijn. Vooral bij het doen van een investering zoals zonnepanelen. Daarom zijn we bij MobiSolar voorstander van persoonlijke en fysieke ontmoetingen!

Onze showroom in Amersfoort is daarom tijdens kantooruren toegankelijk voor bestaande en potentiële klanten. Van tevoren bellen en een afspraak maken is prima, spontaan binnenlopen vinden we ook niet erg. 

De verkoopadviseurs van MobiSolar nemen gerust de tijd om samen met je te zitten. Zo kan jij al je vragen stellen en hebben wij de gelegenheid om alvast een prognose te doen. Dan heb je een beeld van het geld dat je kan gaan besparen. Wel zo fijn, toch?

Bekijk je nieuwe zonnepanelen

Een showroom is geen showroom zonder fysieke producten. Aan de zijkant van ons groene kantoor hebben we een grote ruimte waar je al onze apparatuur kunt bekijken. De panelen, de omvormer, en de optimizer. Foto’s vind je hier op de website, maar in het echt zien ze er toch net wat beter uit!

Bezoek een van de Open Avonden

Kom je liever een keer langs in de avond, en vind je het niet erg om een vol kantoor te treffen? Dan moet je zeker een keer op een Open Avond langskomen! Met enige regelmaat organiseren we dit soort avonden voor zowel bestaande als nieuwe klanten. 

Ontmoet ons team, stel vragen of klets met andere klanten over zonnepanelen. 

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart