Dit is de MobisoBar

Bij Mobisolar leggen we onze collega’s graag in de watten. Overdag doe je namelijk geweldig werk. Je helpt onze klanten. Aan de telefoon of bij hen thuis. Je verkoopt of installeert zonnepanelen. Wat je ook doet, je draagt bij aan een prachtig stukje dienstverlening. En daar zijn we dankbaar voor.

Wat is de beste manier om een mooie week af te sluiten? Een biertje doen met je collega’s. De Mobisobar is dé plek waar je tot rust komt met je collega’s. Elke vrijdag en heel sporadisch een keer doordeweeks.

Je mag in de bar napraten over de klus, maar kom vooral om lol te hebben met je collega’s. Veel bedrijven zeggen dat ze een jong team hebben, maar bij Mobisolar is dat echt zo. Het overgrote deel van de collega’s is onder de 30. En laten we eerlijk zijn. In het leven van ons jonge mensen zijn er maar twee dingen belangrijk: de kroeg en de sportschool. Bij Mobisolar krijg je beide onder één dak.

Meer over Mobisolar

Denk jij de juiste match voor Mobisolar te zijn?

Bekijk onze vacatures

Wil je een beter beeld voordat je een aankoop doet?

Kom naar onze showroom

Overtuigd? Ontvang een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart