Jouw zonne-energie

thuis makkelijk opgeslagen

Regel jouw thuisbatterij bij MobiSolar

Word minder afhankelijk van je energieleverancier met onze thuisbatterij! Door meer zelfconsumptie toe te passen in je woning heb je minder terugleverkosten, ben je minder afhankelijk van de salderingsregeling en bespaar je geld.

Hiermee ben je niet alleen toekomstbestendig vooruit aan het kijken maar ook onafhankelijker van de energieprijzen.

Haal het maximale rendement met het energie-managementsysteem;

Op het juiste moment laden en ontladen;

Te combineren met je zonnepanelen;

SolarEdgeShowroom 2

Thuisbatterij

Met een thuisbatterij ben jij voorbereid op de toekomst. Overtollige energie opslaan, stroom verkopen wanneer er tekort is op het energienet en duurzaam laden. Onze thuisbatterijen in combinatie met het energiemanagementsysteem, zorgt ervoor dat dit allemaal automatisch gaat. 

Met een thuisbatterij ben je de baas over je eigen energieconsumptie. Je maximaliseert je eigen energiegebruik.

Je bent compleet voorbereid op alle ontwikkelingen in de energiemarkt en zal voorlopen in de energietransitie. Zo ben je minder afhankelijk van je energieleverancier.

Op- en ontladen op basis van je verbruik en KWh-tarief

Compatible met je zonnepanelen;

Geld verdienen aan netstabilisatie;

Meer zelfconsumptie, minder terugleverkosten.

Onafhankelijk

Onafhankelijker van het energienet dan ooit. Met een thuisbatterij haal je alles uit je eigen duurzaam gewonnen stroom.

Terugleverkosten

Jij hoeft je in ieder geval geen zorgen meer te maken over te veel terugleveren, vergoedingen en salderen. De thuisbatterij zorgt ervoor dat je alle stroom altijd slim kunt gebruiken.

10 jaar garantie

We werken alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit. Ook daarom heb je op de thuisbatterijen bij MobiSolar 10 jaar productgarantie en 25 jaar servicegarantie. Wel zo eerlijk!

Deze thuisbatterijen bieden wij aan

SolarEdge
BYD

De meeste thuisbatterijen zijn al snel te groot, en dus overbodig. Hierdoor heb je in de zomer overcapaciteit, en haal je ’s winters niet genoeg op. Om dit goed op te kunnen vangen kun je van te voren bedenken hoeveel kWh opslag je nodig gaat hebben. Voor een gemiddelde woning ligt de wenselijke opslag tussen de 2 kWh en 5 kWh.

De SolarEdge thuisbatterij geeft je een grote opslag van 10 kWh, wat ruim genoeg is voor een jaarlijkse opbrengst van meer dan 4000 kWh. De BYD thuisbatterij bestaan uit losse blokken van 4 kWh. Deze mogen tot 6 blokken gestapeld worden, en kunnen dus zorgen voor 24 kWh opslag. 

Hoeveel opslag heb ik nodig?

500 kWh tot 2000 kWh

3 kWh opslag

> 2000 kWh

5 kWh opslag

> 3000 kWh

8 kWh opslag

> 4000 kWh

10 kWh opslag

Kom je er niet helemaal uit? Vraag vrijblijvend advies op!

Waarom een thuisbatterij?

Geld verdienen aan stroomopslag

Geniet van een lage energierekening met een thuisbatterij. Haal hier het maximale uit met een dynamisch energiecontract!

Verminder piekspanning

Draag bij aan het verminderen van de piekspanning op het net en verdien aan de netstabilisatie met je eigen thuisbatterij.

Voorbereid op de toekomst

Met het ingebouwde energie managementsysteem wordt automatisch bepaald wanneer het beste moment is om stroom op te slaan. 

Ontvang 21% btw terug

Teruggave wordt door Mobisolar verzorgd.

Dit is hoe we te werk gaan bij MobiSolar

De beste producten

We hebben alleen de beste producten geselecteerd met de beste prijs- kwaliteitverhouding. Zo krijg jij bovengemiddelde thuisbatterijen die volledig toekomstbestendig zijn.

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Wij gaan net een stapje verder, om het zo netjes mogelijk op te leveren. Dit betekent bij 95% van onze projecten een volledig onzichtbare elektrakabel naar de meterkas en geen zichtbare kabels in je woning.

Heldere communicatie

Transparantie is heel belangrijk voor ons en daar mag je ons ook zeker houden. We doen ons uiterste best om helder te communiceren in alle fases van het traject.

Maak je duurzame huis af

Laadpaal
Zonnepanelen
Airco
Daikin airco

Dit zeggen onze klanten

De ervaring van Alex

Alex bezorgde MobiSolar drie nieuwe klanten. ,,Als iets goed bevalt, dan laat ik anderen dat weten.”

Alex

Klantgesprek-Fabian-9

Fabian’s ervaring

Fabian bespaart duizenden euro’s per jaar met zonnepanelen. ,,Bij MobiSolar was het allemaal zo geregeld.”

Fabian

De ervaring van Peter

“Bij MobiSolar kwamen ze hun woorden na en deden ze precies wat ze beloofden. Dat is vandaag de dag al heel wat.”

Peter

Duurzaam thuis

Wij wonen inmiddels 10 jaar in onze woning. Mijn man wilde al heel lang zonnepanelen, maar ik vond het eigenlijk niet zo mooi staan zo aan de voorkant van ons huis.
Toen onze buren aan de andere kant van ons blok zonnepanelen namen, was het me eigenlijk niet eens opgevallen. Toen kon ik dus geen nee meer zeggen! Maar… ik wilde wel heel graag zwarte panelen.

Anoniem

We staan voor je klaar

Bij MobiSolar helpen we huishoudens met de overstap naar groene energie. Zo dragen we bij aan een schoner milieu en zijn we voor consumenten een vaste adviseur op het gebied van besparing. Meer weten over ons? Klik dan op de knop.

Heb je een vraag aan ons? We zijn dagelijks van 09:00 tot 17:00 geopend en staan klaar om al je
vragen te beantwoorden. Wil je (dat wij) langskomen? Ook dat kan! We zetten graag een kopje koffie voor je in de showroom. Neem hieronder contact op.

Naast dat we graag mensen blij maken metzonnepanelen, vinden we het ook leuk om kennis met te delen. Wil je meer weten over duurzaamheid, de salderingsregeling of MobiSolar in het algemeen? Dit kun je vinden in onze blogs.

Klantgesprekken-Mobisolar34

Neem contact op

Bel direct met een van onze adviseurs op

033 230 2400

of vul het formulier in.