Persoonlijk gesprek of op afstand

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in zonnepanelen! Graag kijken we met u mee om te zien óf zonnepanelen voor uw situatie interessant zijn en zo ja, op welke manier. U kunt zelf bepalen of u eerst een online offerte wenst, of dat uw voorkeur uitgaat naar een persoonlijk gesprek vooraf. Tijdens uw afspraak met een van onze adviseurs zullen we de volgende punten doornemen:

Uw wensen
Uw wensen staan voor ons centraal. Daarom heeft het altijd onze voorkeur om de woning te bekijken voordat we een offerte maken. Op deze manier kunnen we met u meedenken over het mooiste legplan op uw woning met het hoogste rendement. 
Uw dak bekijken
Tijdens ons gesprek zullen we graag even uw dak willen bekijken. Het belangrijkste hiervan is natuurlijk om te bepalen hoeveel panelen er daadwerkelijk geïnstalleerd kunnen worden. 

De meterkast controleren
Vervolgens nemen we een kijkje in de meterkast. We kijken hier naar de hoofdaansluiting en de mogelijkheden voor een extra groep voor de zonnepanelen. Mocht er geen groep meer vrij zijn dan kan er door onze monteur eenvoudig een kastje naast uw bestaande meterkast geplaatst worden.
De plaats van de omvormer bepalen
In overleg met u bepalen we wat de beste plek is voor de omvormer. Deze moet zo dicht mogelijk bij de zonnepanelen geplaatst worden, om opbrengstverlies in de kabel te minimaliseren. Vanaf de omvormer moet er vaak ook een kabel naar de meterkast gelegd worden. Wij vinden een goede afwerking erg belangrijk, daarom overleggen we vooraf met u over de beste oplossing.

Offerte op afstand
Vind u het prettig om eerst op afstand een offerte te ontvangen dan kan dat zeker. We maken gebruik van een softwareprogramma waarin satellietbeelden zijn opgenomen evenals alle variabelen die van invloed zijn op de opbrengst van zonnepanelen. Zo kunnen we voor uw situatie een erg nauwkeurig plan maken.

Meer weten?

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart