Zonnepanelen in Breukelen

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Breukelen

Zonnepanelen in Breukelen, daar kunt u op rekenen!

Met de stijgende energieprijzen is het een logische keuze om te investeren in zonnepanelen. Steeds meer huishoudens in Nederland kiezen voor groene stroom door zelf elektriciteit op te wekken met zonnepanelen. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook kostenefficiënt – precies wat op dit moment nodig is.

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Volledige installatie

Bij het bestellen van zonnepanelen bij Mobisolar zorgen wij voor een zorgeloos proces. We beoordelen eerst of uw woning geschikt is voor zonnepanelen. Vervolgens bieden we u een persoonlijk aanbod aan en plaatsen we de zonnepanelen bij u thuis.

We nemen het volledige installatieproces uit handen, wat slechts één dag in beslag neemt. U kunt zelf de gewenste dag en tijd kiezen.

Persoonlijk advies

Bij Mobisolar kunt u rekenen op professioneel maatwerk wanneer u zonnepanelen bestelt. Elk huishouden verdient een persoonlijke aanpak. Voordat u uw aanvraag indient, kunt u controleren of uw woning in Breukelen onder beschermd stadsgezicht valt, omdat dit mogelijk een vergunning vereist. Als u vragen heeft, staan we klaar om u verder te helpen.

Geen btw op aanschaf

Met zonnepanelen draagt u bij aan de Energietransitie in Nederland. Dit betekent dat u geen btw betaalt over uw zonnepanelen. Dat scheelt flink in de aanschafprijs!

Duidelijke offerte

Een offerte aanvragen of een afspraak inplannen zijn allebei vrijblijvend. U ontvangt binnen een dag een voorstel van Mobisolar. Hierin staat een overzicht van uw maandelijkse kosten en de terugverdientijd. Zo weet u vanaf dag 1 precies waar u aan toe bent en vanaf wanneer uw zonnepanelen rendabel worden. Geen verrassingen en volledige transparantie, dat is wat u van Mobisolar kunt verwachten.

Monitoring

Naast uw zonnepanelen krijgt u ook toegang tot onze app. Via uw smartphone kunt u 24/7 het verbruik en de opwekking van uw zonnepanelen zien. Zo kunt u op zowel zonnige als bewolkte dagen precies zien wat u bespaart.

Energieleverancier

Het is wettelijk verplicht om uw zonnepanelen bij de overheid aan te melden. Dit is dus een belangrijke stap in het proces. Mobisolar assisteert u hierbij. Zo weten we zeker dat de aanmelding goed verloopt en u geen zorgen heeft.

Zonnepanelen installateur in Breukelen

Wilt u weten hoeveel zonnepanelen u kunt laten plaatsen? Sluit u dan aan bij de honderden klanten in de regio die al voor Mobisolar hebben gekozen. Wij hebben tien jaar ervaring met zonnepanelen en groene installaties.

Bij Mobisolar krijgt u standaard tien jaar gratis servicegarantie, zodat u verzekerd bent van goed functionerende zonnepanelen en kwaliteit.

De gemeente Breukelen gaat over naar Groene energie

De gemeente Breukelen heeft zich tot doel gesteld om zo snel mogelijk energieneutraal te worden. Als inwoner van Breukelen kunt u hieraan bijdragen door uw eigen opgewekte zonne-energie te gebruiken en jaarlijks veel geld te besparen.

Waarom nu zonnepanelen in Breukelen

De energierekeningen in Nederland zijn enorm gestegen. Voor veel huishoudens is dit een probleem. Juist nu moeten we overstappen op alternatieven vormen van stroom. Zonnepanelen bieden uitkomst. U draagt bij aan een schoner milieu en houdt flink wat geld over.
Wek je eigen zonne-energie op in Breukelen

De huidige hoge energieprijzen zorgen voor een flinke aanslag op uw portemonnee. Juist nu is het moment om te profiteren van groene stroom. Met een eenmalige investering kunt u binnen enkele jaren terugverdienen, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld. Een echte win-win situatie!

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

Met zonnepanelen kunt u jaarlijks ongeveer 1400 euro besparen. En als de energieprijzen stijgen, bespaart u zelfs nog meer. De overstap naar groene energie is nog nooit zo urgent geweest als nu. Wacht daarom niet langer en stap over op zonnepanelen.

De gemeente Breukelen stimuleert zonnepanelen

Breukelen, net als vele andere gemeenten in Nederland, draagt ook bij aan de energietransitie in Nederland. Dit betekent dat we onze uitstoot verminderen. Er worden tal van projecten gestimuleerd in de regio om de overstap naar groene energie te maken. Ook uw woning kan een bijdrage leveren aan deze transitie, terwijl u tegelijkertijd veel geld bespaart.

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Tegenwoordig zijn zonnepanelen op daken heel gebruikelijk en zorgen ze ervoor dat het uiterlijk van uw woning hetzelfde blijft. Bij ongeveer 95 procent van de installaties zijn geen zichtbare kabels te zien rondom de woning.

Zonnepanelen in Breukelen

In de gemeente Breukelen zijn bijna 4000 woningen uitgerust met zonnepanelen, wat een indrukwekkend aantal is en goed nieuws voor het milieu. En het nog betere nieuws is dat maar liefst 9000 andere daken ook geschikt zijn voor zonnepanelen!

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen in Breukelen?

De kans is groot dat uw woning ook geschikt is voor zonnepanelen. U kunt een dakcheck laten uitvoeren om de mogelijkheden te ontdekken. Als u benieuwd bent, kunnen we een vrijblijvende afspraak maken, telefonisch, bij ons op kantoor of bij u thuis, zodat u meteen weet met wie u te maken heeft!

Bekijk hieronder of uw dak geschikt is!

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 14 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Breukelen

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Breukelen en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen & aanmelding bij een energieleverancier

Hoeveel kan je besparen met zonnepanelen in Breukelen?

Zonnepanelen bieden jaarlijkse besparingen op uw energierekening. Met maar liefst 1050 zonuren per jaar in Breukelen, is dit een rendabele investering. Gemiddeld duurt het slechts drie jaar om uw zonnepanelen terug te verdienen, waarbij u jaarlijks ongeveer €1400 kunt besparen.

 

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

4000       

Woningen overgestapt

€10.000.000

Geld bespaard per jaar

500.000

Kilo CO2 bespaard

1050

Zonuren per jaar

5 jaar

Terugverdientijd

Zonnepanelen Breukelen in Cijfers

Bijna 4000 woningen in de gemeente hebben al zonnepanelen, waardoor deze huishoudens gezamenlijk zo’n 10 miljoen euro per jaar besparen. Ook uw huishouden kan 1400 euro per jaar besparen.

Zonnepanelen kopen in Breukelen?

Investeringen moeten rendabel zijn, en met zonnepanelen bent u verzekerd van een goede investering. U verdient uw geld binnen enkele jaren terug en bespaart daarnaast ongeveer 1400 euro per jaar, precies wat nodig is in tijden van stijgende kosten.