Zonnepanelen in Bunschoten

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Bunschoten

Zonnepanelen in Bunschoten, daar kunt u op rekenen!

Nu de energieprijzen stijgen, zijn zonnepanelen een logische keuze. In Nederland stappen steeds meer huishoudens van traditionele stroom af. Zonnepanelen zijn de toekomst. Een lagere energierekening en een beter milieu. Bespaar 1000 euro per jaar met zonnepanelen.

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Volledige installatie

Bestelt u zonnepanelen bij Mobisolar? Dan ontzien wij u in het hele proces. Wij beoordelen of uw woning geschikt is. Daarna voorzien we u van een persoonlijk aanbod. Vervolgens bestellen we de zonnepanelen en plaatsen we deze bij u thuis.

Wij nemen de gehele installatie uit handen. De installatie neemt slechts één dag in beslag. De dag en het tijdstip kiest u zelf.

Persoonlijk advies

Heeft u zonnepanelen besteld bij Mobisolar? Dan kunt u professioneel maatwerk verwachten. Elk huishouden verdient een persoonlijke aanpak. Voordat u uw aanvraag doet, kunt u nagaan of uw woning in Bunschoten onder beschermd stadsgezicht valt. Het kan zijn dat u een vergunning dient aan te vragen. Heeft u hier vragen over? Laat het ons gerust weten. We helpen u graag verder.

Geen btw op aanschaf

Met zonnepanelen draagt u bij aan de Energietransitie in Nederland. U heeft dan ook recht op btw-teruggave. Hier hoeft u niets voor te doen, wij nemen de administratie hiervan uit handen. We bieden u hierbij onze gratis btw teruggave service aan.

Duidelijke offerte

Een offerte aanvragen of een afspraak inplannen zijn allebei vrijblijvend. U ontvangt binnen een dag een voorstel van Mobisolar. Hierin staat een overzicht van uw maandelijkse kosten en de terugverdientijd. Zo weet u vanaf dag 1 precies waar u aan toe bent en vanaf wanneer uw zonnepanelen rendabel worden. Geen verrassingen en volledige transparantie, dat is wat u van Mobisolar kunt verwachten.

Monitoring

Naast uw zonnepanelen krijgt u ook toegang tot onze app. Via uw smartphone kunt u 24/7 het verbruik en de opwekking van uw zonnepanelen zien. Zo kunt u op zowel zonnige als bewolkte dagen precies zien wat u bespaart.

Energieleverancier

Het is wettelijk verplicht om uw zonnepanelen bij de overheid aan te melden. Dit is dus een belangrijke stap in het proces. Mobisolar assisteert u hierbij. Zo weten we zeker dat de aanmelding goed verloopt en u geen zorgen heeft.

Zonnepanelen installateur in Bunschoten

Heeft u vragen over het kopen van zonnepanelen? Wij helpen u graag. U kunt digitaal een voorstel aanvragen. Ons bellen is ook prima. Wilt u het helemaal makkelijk maken? We komen net zo graag bij u langs. Zo leren we elkaar meteen kennen! Geef ons gerust een belletje, zodat we een afspraak kunnen maken.

Wist u dat u bij Mobisolar tien jaar gratis service garantie krijgt. Dit zit er standaard bij! Wij zijn zeker van de kwaliteit van onze zonnepanelen. Mocht er iets gebeuren gedurende tien jaar, dan krijgt u de onderdelen gewoon vergoed.

De gemeente Bunschoten gaat over naar Groene energie

In 2050 wil de gemeente Bunschoten energieneutraal zijn. Inmiddels is de gemeente goed op weg. Er zijn nog veel meer woningen die ook geschikt zijn voor zonnepanelen. Die van u kan de volgende zijn. Wacht niet langer met geld uitgeven en ga besparen!

Waarom nu zonnepanelen in Bunschoten

De toekomst van de energieprijzen is onbekend. Voor veel gezinnen in Nederland zijn de rekeningen lastig te betalen. Zonnepanelen zijn dus harder nodig dan ooit. Met groene energie bent u 1000 euro per jaar goedkoper uit. Zonnepanelen zijn dus goed voor de portemonnee. En het milieu gaat er ook nog op vooruit. Een win-win!
Wek je eigen zonne-energie op

Met uw eigen energie kunt u de stookkosten flink verminderen. U hoeft hier niets voor te doen. De zonnepanelen op uw dak doen al het werk. Het is een rendabele investering die binnen een paar jaar is terugverdiend. 

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

Met zonnepanelen kiest u voor de toekomst. De stroom die u opwekt, kan worden afgestreept tegen uw energierekening. Kiest u in de toekomst voor slimme apparatuur, zoals een warmteboiler? Dan kunt u de opgewekte stroom meteen gebruiken. 

De gemeente Elst stimuleert zonnepanelen

Net als de meeste gemeenten in Nederland, dragen Elst en Overbetuwe bij aan de Energietransitie. Onze uitstoot moet omlaag. Daarom worden er veel groene projecten gestimuleerd. De kans is vrij groot dat uw woning geschikt is voor zonnepanelen. Zo draagt u bij aan een groenere wereld. 

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Steeds meer daken in Nederland krijgen zonnepanelen. Dit wordt steeds normaler. Het aanzicht van uw woning blijft in grote lijnen hetzelfde. Bij ongeveer 95 procent van al onze installaties zijn geen kabels te zien rondom de woning. 

Wek je eigen zonne-energie op in Bunschoten

Met zonnepanelen wekt u uw eigen energie op. Dit is een stuk goedkoper dan traditionele stroom. Met de huidige gasprijzen bent u minder geld kwijt aan zonnepanelen. U bespaart op de jaarlijkse energierekening. En het vereist een eenmalige investering die zich binnen drie tot vier jaar terugverdient. 

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

Elk jaar 1000 euro besparen. Dat is wat zonnepanelen u oplevert. U geeft eenmalig geld uit aan de aanschaf van zonnepanelen. Binnen een paar jaar is dit terugverdiend. En u gaat jaarlijks geld besparen. Dit is een van de beste investeringen die u kunt maken! 

De gemeente Bunschoten stimuleert zonnepanelen

De gemeente Bunschoten stimuleert het gebruik van groene stroom en zonnepanelen. In 2050 wil de gemeente energieneutraal zijn. Dit betekent dat er evenveel energie wordt opgewekt al dat er verbruikt wordt. Uw woning kan hieraan bijdragen. Mobisolar helpt u dan ook graag aan zonnepanelen. Zo kunt u geld gaan besparen en werken we allemaal aan een betere wereld. 

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Laat u zonnepanelen op uw dak plaatsen door Mobisolar? Geen zorgen, het aanzicht van uw woning blijft hetzelfde. Vrijwel al onze installaties bevatten geen zichtbare kabels rondom de woning.

Zonnepanelen in Bunschoten

Wist u dat maar liefst 1400 woningen in Bunschoten al zonnepanelen hebben? Dit aantal gaat alleen maar toenemen de komende tijd. Zonnepanelen zijn namelijk de toekomst. Geld overhouden en minder uitstoten. Twee dingen die goed zijn voor de wereld. Is uw woning de volgende? Vraag vrijblijvend een voorstel aan!

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen in Bunschoten?

Twijfelt u of uw woning geschikt is voor zonnepanelen? De kans is groot dat uw woning dat wel is! U kunt vrijblijvend de dak check doen. Wij controleren of uw woning zonnepanelen kan laten plaatsen. U krijgt een persoonlijk voorstel van ons. Geheel vrijblijvend.

Bekijk hieronder of uw dak geschikt is!

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 14 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Bunschoten

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Bunschoten en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen & aanmelding bij een energieleverancier

Hoeveel kan je besparen met zonnepanelen in Bunschoten?

Met zonnepanelen wekt u uw eigen stroom op. Dit resulteert direct in een lagere energierekening. Bunschoten telt per jaar zo’n 1032 zonuren. Wat zegt dit? Dat zonnepanelen een rendabele investering zijn. Dit zijn uren waarin uw zonnepanelen maximaal stroom opwekken. En dat is gunstig voor de portemonnee.

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

1400

Woningen overgestapt

€1.400.000

Geld bespaard per jaar

60.000

Kilo CO2 bespaard

1032

Zonuren per jaar

5 jaar

Terugverdientijd

Zonnepanelen Bunschoten in Cijfers

Momenteel zijn er 1400 woningen in Bunschoten die zonnepanelen hebben. Dit is een prima aantal. Het goede nieuws is dat nog eens 4000 andere huizen ook geschikt zijn voor zonnepanelen. De kans is vrij groot dat uw woning hier ook onder valt. Waarom teveel geld blijven uitgeven? Met zonnepanelen gaat u flink besparen!

Zonnepanelen kopen in Bunschoten?

Het is fijn als een investering rendabel is. U geeft geld uit en dat moet zich terugverdienen. Zonnepanelen zijn gelukkig een rendabele investering. Binnen drie tot vier jaar zijn zonnepanelen terugverdiend. En u bespaart 1000 euro per jaar op de rekening.