De ervaring van Alex

Alex bezorgde MobiSolar drie nieuwe klanten. ,,Als iets goed bevalt, dan laat ik anderen dat weten.”

Met tevreden klanten zijn we ontzettend blij. Maar klanten die ons actief aanbevelen bij vrienden of familie, daarvan springen we een gat in de lucht. Dit is voor ons namelijk de bevestiging dat we ons werk goed doen én dat we mensen blij maken. 

Alex uit Beuningen is voor ons bedrijf een echte ambassadeur. Hij bezorgde MobiSolar maar liefst drie nieuwe klanten. We gingen bij hem langs en vroegen hem naar zijn ervaringen. 

Wat beviel je aan onze dienstverlening? 

,,Een vriend van me had ook zonnepanelen laten leggen door MobiSolar, die was erg over jullie te spreken. Toen heb ik een aanvraag gedaan en dat ging best goed. De offerteopvolging was keurig, de documentatie zag er allemaal strak uit. Ook het leggen van de panelen ging prima, ik heb helemaal geen gedoe gehad.” 

En je was dus zo positief dat je ons tipte bij een aantal vrienden?

,,Bij mijn overbuurman, mijn twee compagnons en ook nog bij een vriend. Maar die laatste is toch ergens anders heen gegaan. Maar drie mensen in mijn omgeving hebben inderdaad ook panelen van jullie. 

Twee weken terug heb ik de naam van MobiSolar ook nog doorgegeven aan iemand met wie ik padel speel. Die gaf aan zonnepanelen te willen, ik zei meteen dat ik een partij kende waar ik erg goede ervaringen mee had.” 

Wat was de belangrijkste reden voor jou om zonnepanelen te nemen?

“Ik heb vooral naar het grote plaatje gekeken. Eenmalig investeren om lagere vaste lasten te krijgen, zo heb ik het gezien. Je neemt geen zonnepanelen om je huis mooier te maken. Het gaat puur om het financiële plaatje.” 

In hoeverre was de terugverdientijd belangrijk voor je? 

“Dat was het niet. Daar maakte ik me geen zorgen over. Je kan wel over van alles vragen gaan stellen of je druk maken, maar wat heeft dat voor zin? Aan het einde van de streep besparen we geld, daar gaat het om en dat is het belangrijkste.”

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart