De ervaring van Peter

“Bij MobiSolar kwamen ze hun woorden na en deden ze precies wat ze beloofden. Dat is vandaag de dag al heel wat.” 

 

Als ondernemer heeft Peter vaak te maken met commerciële bedrijven en zakelijke dienstverleners. Mooie woorden zijn er altijd in overvloed, maar in de praktijk is het voor sommigen lastig om hun afspraken na te komen. MobiSolar is daar een uitzondering op, weet Peter. 

 

We gingen bij Peter langs in Beneden Leeuwen om hem te vragen naar zijn ervaring met ons bedrijf. 

 

Je spreekt erg positief over MobiSolar, waar komt dat door? 

“Mijn compagnon was erg te spreken over MobiSolar, dus toen heb ik jullie ook uitgenodigd. Ik had ook een offerte opgevraagd bij een andere partij, maar vanwege de goede ervaring van Alex ben ik op jullie aanbod ingegaan.”

 

“Ik heb toen hier thuis iemand van MobiSolar ontvangen en een prima gesprek gehad. Er zijn toen een aantal dingen toegezegd. En weet je wat het mooie was? Alles is ook precies zo gelopen zoals ze dat hadden verteld. Ze kwamen hun woord en beloftes na. Dat is vandaag de dag al heel wat!” 

 

Wat was voor jou de belangrijkste reden om zonnepanelen te nemen?

“Ik wou investeren in duurzame energie. Zonnepanelen zijn dan natuurlijk een prima initiatief. Ik zal eerlijk met je zijn: die panelen heb ik niet genomen omdat ik ze er geweldig mooi uit vind zien! We hebben er 46 in totaal en die zitten aan de achterkant van het huis.”

 

Dat zijn flink wat zonnepanelen. Hoeveel levert dit je op jaarbasis op?

“Dat heb ik laatst opgezocht. We wekken ongeveer 17.000 kilowattuur op en verbruiken tussen de 14.000 en de 15.000 kilowattuur. Per jaar besparen we ongeveer €2.500 tot €3.000.” 

 

Dat is een flink bedrag om te besparen. 

“Klopt, maar we hebben ook een aardige investering gedaan. Dan is het ook fijn als het wat oplevert. Volgens mij heb ik de panelen binnen zeven jaar terugverdiend. Daarna gaan we echt geld verdienen.” 

 

Was het wennen om de opbrengst maandelijks in de gaten te houden?

“In het begin kijk je natuurlijk wat vaker. Ik heb de rekening wel gewoon door laten lopen. Op een gegeven moment krijg je de afrekening en zie je dat je een bedrag terugkrijgt. Je hebt er eigenlijk helemaal geen zorgen aan. Het enige wat je hoeft te doen is de brief open te maken om te zien wat je terugkrijgt.” 

 

Zou je MobiSolar aanbevelen? 

“Zeker, alles is goed verlopen. Ze maken een duidelijke offerte voor je en ze doen precies wat ze beloven. Ik heb keurig een plattegrond gekregen van mijn woning, waarbij ze lieten zien hoe ze te werk zouden gaan en waar de panelen komen te liggen. Aan het einde van de dag was het huis netjes opgeruimd, alles was weer spik en span. Ik ben er erg over te spreken!” 

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart