Maak een afspraak

Je kunt ons altijd bereiken voor vrijblijvend advies, of om een afspraak op locatie te maken. Zowel bij jouw als bij ons in de showroom. Tijdens je afspraak met een van onze adviseurs zullen we de volgende punten doornemen:

Plan van aanpak
Jouw wensen staan voor ons centraal. Daarom heeft het altijd onze voorkeur om de woning te bekijken voordat we een offerte maken. Op deze manier kunnen we met je meedenken over het mooiste legplan voor jouw woning met het hoogste rendement.

Dakcheck
Tijdens ons gesprek zullen we graag even je dak willen bekijken. Het belangrijkste hiervan is natuurlijk om te bepalen hoeveel panelen er daadwerkelijk geïnstalleerd kunnen worden.

De meterkast controleren
Vervolgens nemen we een kijkje in de meterkast. We kijken hier naar de hoofdaansluiting en de mogelijkheden voor een extra groep voor de zonnepanelen. Mocht er geen groep meer vrij zijn dan kan er door onze monteur eenvoudig een kastje naast je bestaande meterkast geplaatst worden.

De plaats van de omvormer bepalen
In overleg met jou bepalen we wat de beste plek is voor de omvormer. Deze moet zo dicht mogelijk bij de zonnepanelen geplaatst worden, om opbrengstverlies in de kabel te minimaliseren. Vanaf de omvormer moet er vaak ook een kabel naar de meterkast gelegd worden. Wij vinden een goede afwerking erg belangrijk, daarom overleggen we vooraf met je over de beste oplossing.

Offerte op afstand
Vind je het prettig om eerst op afstand een offerte te ontvangen? Dat kan zeker. We maken gebruik van een softwareprogramma waarin satellietbeelden zijn opgenomen evenals alle variabelen die van invloed zijn op de opbrengst van zonnepanelen. Zo kunnen we voor jouw situatie een erg nauwkeurig plan maken.

Hoe wil je een afspraak maken?

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart