Zijn jouw zonnepanelen klaar voor de zon?

Het is belangrijk om zonnepanelen regelmatig schoon te maken omdat vuil, stof en vogelpoep zich kunnen opstapelen op het oppervlak. Hierdoor wordt het zonlicht geblokkeerd en daalt de energieopbrengst. Door de panelen schoon te houden, blijven ze efficiënt werken en haal je het meeste uit je investering in zonne-energie. Bovendien kan regelmatig onderhoud schade aan de panelen voorkomen, wat op lange termijn kostenbesparend is.

Bij Mobisolar begrijpen we het belang van goed onderhoud voor zonnepanelen. Daarom bieden we een professionele service aan om uw zonnepanelen schoon te maken en optimaal te laten presteren.

Onze ervaren en gekwalificeerde teams staan klaar om uw zonnepanelen grondig te reinigen, zodat ze weer maximaal zonlicht kunnen absorberen en u het hoogst mogelijke rendement uit uw investering kunt halen.

Vul onderstaand formulier in en wij komen binnenkort jouw zonnepanelen reinigen, zodat deze klaar zijn voor het zonnetje.

Zonnepanelen schoonmaken

Eenmalige reiniging van de panelen

Tot 5% meer rendement behalen

Voorrijkosten gedekt

Arbeidskosten gedekt

Juiste schoonmaakmiddelen

Vanaf

€ 5

per zonnepaneel, incl. btw

Dit zeggen onze klanten

Lennart

Hoofd Service & Logistiek

Service

Voor vrijwel al onze klanten is het een fijn gevoel; vertrouwen op een bedrijf dat niet alleen panelen komt installeren, maar ook volledige nazorg biedt.

Dat is wat ons bij MobiSolar drijft. We bieden persoonlijke service en meerdere onderhoudscontracten aan. We staan altijd voor jou klaar!

Daarom nemen we de tijd om jou van persoonlijk advies te voorzien. Dat mag telefonisch, maar we komen net zo graag thuis bij je langs. Met zonnepanelen zet je in op de lange termijn, wij doen dat dus ook. We investeren graag in de relatie met onze klanten. De komende jaren heb je bij MobiSolar een servicepartner die jou altijd helpt!

Neem contact op

Heb je een dringend probleem? Je kan ons altijd bellen of mailen!
Ons telefoonnummer is bereikbaar tot 17:00.

Bellen

Bereikbaar van ma t/m vr tot 17:00.

Mailen

We nemen zo snel mogelijk contact op.

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart