Zonnepanelen in Barneveld

Wij opereren regionaal zodat we onze klanten persoonlijk te woord kunnen staan

Home » Zonnepanelen-barneveld

Geld besparen met Zonnepanelen

In Barneveld worden zonnepanelen steeds populairder. Dit komt door de dalende prijs van zonnepanelen en de kwaliteitsverbetering van de zonnepanelen. Mobisolar realiseert installaties met een gemiddelde terugverdientijd van 6.5 jaar!

Barneveld

Mobisolar is gevestigd in Barneveld. We kiezen ervoor om regionaal te opereren, zodat we onze klanten persoonlijk te woord kunnen staan. Doordat we in de buurt zitten, heeft het ook onze voorkeur om aan de keukentafel uw wensen door te nemen. Zo weten we precies met welke vragen u zit en kunnen we u een systeem op maat aanbieden.

BTW terug

Momenteel krijgt u bij aanschaf van uw installatie uw btw terug op uw systeem. Dit betekent dat u al 21% bespaart op het totaalbedrag. Per gemeente verschillen de subsidies en regelingen. Wij vertellen u hier graag meer over. Bij Mobisolar regelen we dit allemaal kosteloos zodat u nergens omkijken naar heeft.

Waardering van onze klanten

Jaar garantie op zonnepanelen

Jaar gemiddelde terugverdientijd

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 14 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Wat u van ons mag verwachten

De beste producten

We hebben alleen de beste producten voor u geselecteerd met de beste prijs- kwaliteitverhouding. Zo krijgt u bovengemiddelde zonnepanelen op uw dak met lange garanties en een hoog rendement.

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Wij gaan net een stapje verder voor u, om uw zo netjes mogelijk op te leveren. Dit betekent bij 95% van onze projecten een volledig onzichtbare elektrakabel naar de meterkas en geen zichtbare kabels in uw woning.

10 jaar gratis servicegarantie

Bij elke offerte bieden we 10 jaar gratis servicegarantie. Gebeurt er in 10 jaar iets met uw installatie waardoor het systeem niet meer functioneert? We lossen het probleem direct op en rekenen nooit voorrijkosten.

Heldere communicatie

Transparantie is heel belangrijk voor ons en u mag ons hieraan houden. We doen ons uiterste best om helder te communiceren in alle fases van het traject. .

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.