Zonnepanelen in Almere

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen » Almere

Zonnepanelen in Almere, daar kunt u op rekenen!

Steeds meer daken in Nederland worden voorzien van zonnepanelen. Als voorloper op het gebied van duurzaamheid is ook Almere hard aan de weg aan het timmeren. Inmiddels zijn er al meer dan 16 duizend woningen met zonnepanelen in Almere. Een erg hoog aantal, vergeleken met andere steden in Nederland.

Meerdere wijken en gebieden in Almere zijn al voorzien van groene stroom. In Duin en Almere Poort zijn meerdere wijken die voor een groot deel op duurzame stroom draaien. Ongeveer een kwart van de daken in Almere is bedekt met zonnepanelen. Een prestatie om trots op te zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het dak van uw woning? Grote kans dat uw woning geschikt is voor zonnepanelen! Doe vrijblijvend een aanvraag en ontvang een voorstel.

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Volledige installatie

Het plaatsen en installeren van de zonnepanelen wordt volledig door Mobisolar verzorgd. U hoeft hier niets voor te doen. Binnen één dag worden uw zonnepanelen geplaatst en geïnstalleerd. De dag en het tijdstip kiest u zelf.

Persoonlijk advies

Na het bestellen van uw zonnepanelen kunt u professioneel maatwerk van ons verwachten. Elk huis is anders en verdient een persoonlijke aanpak. Voor het doen van uw aanvraag, kunt u nagaan of uw woning in Almere onder beschermd stadsgezicht valt. Het kan zijn dat u een vergunning dient aan te vragen. Heeft u hier vragen over? Laat het ons gerust weten.

Geen btw op aanschaf

Door zonnepanelen aan te schaffen, draagt u bij aan de Energietransitie in Nederland. U heeft dan ook recht op btw-teruggave. Hier hoeft u niets voor te doen, wij nemen de administratie hiervan uit handen. We bieden u hierbij onze gratis btw teruggave service aan.

Duidelijke offerte

Een offerte aanvragen of een afspraak inplannen zijn vrijblijvend. Binnen een dag ontvangt u een voorstel van Mobisolar. Hierin staat een overzicht van uw maandelijkse kosten en de terugverdientijd. Zo weet u vanaf dag 1 precies waar u aan toe bent en vanaf wanneer uw zonnepanelen rendabel worden. Geen verrassingen en volledige transparantie, dat is wat u van Mobisolar kunt verwachten.

Monitoring

Naast uw zonnepanelen krijgt u ook toegang tot onze app. Via uw smartphone kunt u 24/7 het verbruik en de opwekking van uw zonnepanelen zien. Zo kunt u op zowel zonnige als bewolkte dagen precies zien wat u bespaart.

Energieleverancier

Het is wettelijk verplicht om uw zonnepanelen bij de overheid aan te melden. Dit is dus een belangrijke stap in het proces. Mobisolar assisteert u hierbij. Zo weten we zeker dat de aanmelding goed verloopt en u geen zorgen heeft.

Zonnepanelen installateur in Almere

Benieuwd naar de mogelijkheden om zonnepanelen in Almere te laten plaatsen? Mobisolar is de expert op het gebied van zonne-energie. We kunnen bij u langskomen, of u kunt een offerte aanvragen. Beide zijn geheel vrijblijvend. Mobisolar heeft bijna tien jaar ervaring met zonnepanelen, onze installateurs hebben al vele woningen van zonnepanelen voorzien. Installatie vindt altijd binnen een dag plaats.

U heeft standaard recht op tien jaar gratis service garantie, zodat u zeker weet dat uw zonnepanelen blijven werken. De BTW-teruggave wordt ook door ons geregeld. Zo heeft u geen administratieve zorgen.

De gemeente Almere gaat over naar Groene energie

Steeds meer huishoudens zien de voordelen van groene stroom en van zonnepanelen. Door zonnepanelen te nemen, draagt u direct bij aan de Energietransitie in Nederland. En misschien nog wel het mooiste: u houdt jaarlijks extra geld over dankzij uw zonnepanelen. Zo heeft u zelf invloed op uw energierekening.

Wist u dat u ook toegang krijgt tot een 24/7 monitoring app? Zo kunt u op uw smartphone zien hoeveel stroom uw zonnepanelen opleveren en hoeveel geld u bespaart. Makkelijk inzicht in verbruik en in kosten!

Waarom nu zonnepanelen in Almere

Wek je eigen zonne-energie op in Almere

Opgewekte stroom via zonnepanelen is een stuk goedkoper dan traditionele stroom. Niet alleen is het beter voor het milieu, het is ook beter voor uw portemonnee. Jaarlijks bent u €800 goedkoper uit, in sommige jaren kan dit bedrag nog hoger zijn. Zonnepanelen aanschaffen kan dus worden gezien als een rendabele investering, die u gegarandeerd geld gaat opleveren. 

Het duurt gemiddeld vijf jaar voordat de investering is terugbetaald. Daarna gaat u per jaar geld besparen. Aangezien Buren gemiddeld 1073 zonuren per jaar heeft, is de kans groot dat de investering binnen vijf jaar is terugverdiend. 

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

Het aantal zonuren in Almere is naar verwachting rond de 1067. Op basis van dit aantal uren, is de verwachting dat u per jaar minstens €800 bespaart. Dit bedrag kan nog hoger oplopen, afhankelijk van het aantal zonuren. 

De gemeente Almere stimuleert zonnepanelen

Almere is een echte koploper op het gebied van duurzaamheid. Als relatief nieuwe stad investeert Almere veel geld in duurzame ontwikkeling. De gemeente en de nationale overheid stimuleren dan ook dat u zonnepanelen aanschaf. De Belastingdienst stelt u vrij van 21% btw. Hier hoeft u zelf niets voor te doen, dit doet Mobisolar voor u. Zo weet u zeker dat alles goed wordt gerregeld. 

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Daken bedekt met zonnepanelen zijn anno 2022 de normaalste zaak van de wereld. Het aanzicht van uw woning zal grotendeels hetzelfde blijven. Maakt u zich geen zorgen over kabels, ongeveer 95% van de installaties hebben geen zichtbare elektrakabels rondom de woning. 

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen in Almere?

Als vertrouwde partner controleert Mobisolar of uw woning geschikt is voor zonnepanelen. We kunnen hiervoor langskomen, maar kunnen dit ook van afstand doen. Sommige gedeeltes van Almere vallen onder beschermd stadsgezicht, dit betekent dat uw woning een vergunning nodig heeft. Dit kunt u zien op de website van de gemeente.

Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij kunnen u helpen met uitzoeken wat er mogelijk is. Vraag vrijblijvend een voorstel aan!

Bekijk hieronder of uw dak geschikt is!

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 14 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Almere

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Almere en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen & aanmelding bij een energieleverancier

Zonnepanelen in Almere

Vorig jaar waren er welgeteld 1067 zonuren in Almere. Dit betekent dat uw woning per jaar ongeveer €800 aan stroomkosten kan besparen. In totaal bespaart de gemeente Almere per jaar zo’n €16 miljoen aan kosten. Almere is hierdoor een echte koploper op het gebied van duurzame stroom.

Zonnepanelen laten plaatsen is dus een duurzame en rendabele investering. Door wat geld uit te geven, gaat u naar ongeveer vijf jaar geld besparen.

Hoeveel kan je besparen met zonnepanelen in Almere

Meer dan 16 duizend woningen in Almere beschikken al over zonnepanelen. Dat is een hoog aantal, vergeleken met andere steden in Nederland. Nog eens 30 duizend koopwoningen in Almere zijn ook geschikt voor zonnepanelen. De kans is groot dat uw woning er een van is!

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

16.000

Inwoners overgestapt

€16.000.000

Geld bespaard per jaar

30.000

Koopwoningen geschikt

1067

Volle zonuren per jaar

5 jaar

Terugverdientijd

Zonnepanelen Almere in Cijfers

Almere beschikt al over meer dan 16 duizend woningen met zonnepanelen. Dit aantal gaat de komende jaren nog meer toenemen. Nog eens 30 duizend woningen zijn ook geschikt voor zonnepanelen op de daken.

Jaarlijks telt Almere ongeveer 1067 zonuren. Hierdoor kunnen huishoudens met zonnepanelen ongeveer €800 per jaar besparen. De zonnepanelen aanschaffen is een investering. Deze betaalt zich na vijf tot zeven jaar uit, afhankelijk van het aantal zonuren. Daarna profiteert u jaarlijks van een extra zakcentje.

Zonnepanelen kopen in Almere?


De gemeente Almere besteed veel tijd en geld aan het verduurzamen van de stad. Er zijn meerdere Co2-vrije gebouwen, wijken die op duurzame stroom draaien en publieke organisaties die volledig elektrisch rijden. En dan zijn er nog de duizenden woningen die zonnepanelen hebben.

Benieuwd of uw woning ook geschikt is voor zonnepanelen? Doe de gratis dakcheck en zie meteen of uw huis het volgende duurzame gebouw wordt!

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart