Zonnepanelen in Amersfoort

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen » Amersfoort

Zonnepanelen in Amersfoort, daar kunt u op rekenen!

Er komen steeds meer zonnepanelen in Amersfoort. Misschien heeft u het al gemerkt bij de buren, of even verderop in de straat. Zo zijn er al 11.232 zonnepaneel installaties in Amersfoort gerealiseerd die samen een piekvermogen van 39.176 KW leveren.

Dat is genoeg om 44.000 stofzuigers tegelijk op volvermogen aan te zetten, 15.500 wasmachines of 195.000 desktoppen. Kortom er wordt heel veel energie bespaart in Amersfoort.

Wij doen ons best om van elke installatie een feest te maken. Wij bespreken van tevoren alles met u zodat er geen verassingen zijn. Ook helpen we u nadien op weg met uw systeem en beantwoorden we al uw vragen.

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Euro bespaart per jaar

Kilo CO2 Bepaart per jaar

Installaties in Amersfoort

Gemiddelde terugverdientijd

Volledige installatie

Uw installatie wordt volledig verzorgt door Mobisolar, u hoeft dus niets te doen. Uw zonnepanelen worden op één dag gemonteerd. De realisatiedatum plannen we altijd in overleg met u en u ontvangt toegang tot uw eigen monitoring.

Persoonlijk advies

Elk dak en elke woning is anders. Ook zijn sommige plekken in Amersfoort een beschermd stadsgezicht, waardoor je eerst toestemming van de gemeente nodig hebt.

Hierom komen wij u graag persoonlijk adviseren zodat u over de juiste informatie beschikt. Dit advies is geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden.

Geen btw op aanschaf

U heeft nog steeds recht op btw-teruggave voor uw investering in zonnepanelen in Amersfoort. Wij nemen deze rompslomp graag voor u uit handen, en bieden hierom een gratis btw-teruggave service aan.

Duidelijke offerte

In de offerte staat uw terugverdientijd inzichtelijk met een all-in prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder onaangename verrassingen achteraf. Opties kunt u makkelijk aan- of uitvinken in ons digitale offertesysteem.

Monitoring

Uw zonnepanelen kunnen op elk moment worden uitgelezen op uw computer, smartphone of tablet. Zo heeft u volledig inzicht en kunt u precies zien wat u bespaart met de zon.

Energieleverancier

Wij ondersteunen u bij de aanmelding van uw zonnepanelen. Dit is wettelijk verplicht en dus een belangrijke stap. U bent er dus van verzekerd dat alles soepel verloopt.

Waarom nu zonnepanelen in Amersfoort

Wek je eigen zonne-energie op

Het opwekken van je eigen zonnestroom is erg voordelig en bovendien veel leuker dan normale energie. Amersfoort kende afgelopen jaar 1032 volle zonuren. Daarnaast heeft de zon in totaal 1726 uur geschenen in Amersfoort.

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

Op steeds meer daken in de Keistad zie je zonnepanelen. Dit betekent dat steeds meer mensen gemiddeld €820 per jaar besparen. Ben jij de volgende?

De gemeente Amersfoort stimuleert zonnepanelen

De gemeente Amersfoort stimuleert de aanschaf van zonnepanelen. Je krijgt namelijk op dit moment 21% btw terug van de belastingdienst. Hiervoor hoeft u helemaal niks te doen, dit doen wij namelijk voor u.

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Wij gaan net een stapje verder voor u, om uw systeem zo netjes mogelijk op te leveren. Dit betekent bij 95% van onze projecten een volledig onzichtbare elektrakabel naar de meterkast en geen zichtbare kabels in uw woning.

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 14 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Amersfoort

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Amersfoort en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen & aanmelding bij een energieleverancier

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

Vraag het onze tevreden klanten!

Keuze maken zonnepanelen

Ik kwam voor het eerst in contact met Mobisolar toen ik de monteurs bij mij in de straat aan het werk zag. Twee goed ingewerkte mannen die hun zaakjes goed op orde hadden: een bus en aanhanger die goed opgeruimd waren. Op een structurele manier werkten zij op het dak volgens alle maatstaven die nodig zijn om veilig en kwalitatief te werken.

Makkelijk en snel een offerte aanvragen

Wij waren al een tijdje op zoek naar een partij om zonnepanelen te laten leggen. Onze schoonzoon is ook werkzaam in de installatie, waardoor ik goed wist waar ik naar moest kijken. Eenmaal in contact met onze elektriciën kregen wij het advies om contact op te nemen met Mobisolar.

Duurzame energie thuis

Wij wonen inmiddels 10 jaar in onze woning. Mijn man wilde al heel lang zonnepanelen, maar ik vond het eigenlijk niet zo mooi staan zo aan de voorkant van ons huis.
Toen onze buren aan de andere kant van ons blok zonnepanelen namen, was het me eigenlijk niet eens opgevallen. Toen kon ik dus geen nee meer zeggen! Maar… ik wilde wel heel graag zwarte panelen.

Optimale zonneplan

Mij spreekt de persoonlijke aanpak erg aan bij Mobisolar. Eenmaal in contact gekomen werd er pro-actief meegedacht over de optimale oplossing voor onze zonne-energie, zoals de btw, het legplan en bekabeling. Uiteindelijk kon onze montage mooi gecombineerd worden met die van onze dochter, verderop in de straat!

11.232

Zonnepanelen in Amersfoort

€9.210.240

Geld bespaard per jaar

12.355.200

Kilo CO2 bespaard per jaar

1032

Volle zonuren per jaar

39.176 Kw

Piekvermogen in Amersfoort

Zonnepanelen Amersfoort in Cijfers

Er komen steeds meer zonnepanelen in Amersfoort. Benieuwd hoe Amersfoort er nu voor staat?

Hiernaast staan de huidige cijfers van de gemeente.