Zonnepanelen in Apeldoorn

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen » Apeldoorn

Zonnepanelen in Apeldoorn, daar kunt u op rekenen!

Steeds meer daken in Nederland krijgen zonnepanelen, dus er zijn ook steeds meer zonnepanelen in Apeldoorn. Steeds meer huizen en woonwijken laten zonnepanelen plaatsen, simpelweg omdat dit geld oplevert. Ook in Apeldoorn zijn zonnepanelen in opkomst: ongeveer een kwart van de huidige koopwoningen in de gemeente hebben zonnepanelen.

Tot zover zijn er 11.813 installaties gedaan, die gezamenlijk een piekvermogen van 55.472 Kilowatt hebben geproduceerd. Klinkt dit als weinig? Oordeel zelf: zonnepanelen in Apeldoorn hebben zo 5 miljoen kilogram aan Co2 bespaard.

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Volledige installatie

Uw installatie wordt volledig verzorgt door Mobisolar, u hoeft dus niets te doen. Uw zonnepanelen worden op één dag gemonteerd. De realisatiedatum plannen we altijd in overleg met u en u ontvangt toegang tot uw eigen monitoring.

Persoonlijk advies

Elk dak en elke woning is anders. Ook zijn sommige plekken in Apeldoorn een beschermd stadsgezicht, waardoor je eerst toestemming van de gemeente nodig hebt.

Hierom komen wij u graag persoonlijk adviseren zodat u over de juiste informatie beschikt. Dit advies is geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden.

Geen btw op aanschaf

U heeft nog steeds recht op btw-teruggave voor uw investering in zonnepanelen in Apeldoorn. Wij nemen deze rompslomp graag voor u uit handen, en bieden hierom een gratis btw-teruggave service aan.

Duidelijke offerte

Uw offerte geeft een overzicht van de prijzen en de terugverdientijd. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wanneer de zonnepanelen rendabel worden.

Ook bij het aanmelden van uw zonnepanelen assisteert Mobisolar. Het is wettelijk verplicht om uw zonnepanelen aan te melden, dit is dus een belangrijke stap in het proces. Hier helpen we u bij, zodat u zeker weet dat dit correct gebeurt.

Monitoring

Uw zonnepanelen kunnen op elk moment worden uitgelezen op uw computer, smartphone of tablet. Zo heeft u volledig inzicht en kunt u precies zien wat u bespaart met de zon.

Energieleverancier

Wij ondersteunen u bij de aanmelding van uw zonnepanelen. Dit is wettelijk verplicht en dus een belangrijke stap. U bent er dus van verzekerd dat alles soepel verloopt.

Waarom nu zonnepanelen in Apeldoorn

Geld besparen met zonnepanelen

Zonnepanelen besparen op de lange termijn geld. Het vereist een investering die zich na vijf jaar gaat terugverdienen. Zonnepanelen zijn dus goed voor de portemonnee. Een installatie bespaart per jaar €820 aan kosten en 1100 kilo aan CO2. Zonnepanelen zijn dus zowel duurzaam als goedkoop in vergelijking met traditionele stroom. Door zonnepanelen te bezitten, wordt de energierekening dus een stuk lager. 

In Apeldoorn wordt er door het gebruik van zonnepanelen jaarlijks zo’n €10 miljoen bespaard. Hoe meer mensen zonnepanelen nemen, hoe hoger dit bedrag wordt. En wist je dat je woning ook meer geld waard wordt door zonnepanelen te laten installeren? Het is ook logisch: een huis met lagere energiekosten zal steeds gewilder worden in de toekomstige woningmarkt.

Uw vaste partner voor zonnepanelen

Mobisolar is uw vertrouwde partner als het gaat om het plaatsen van zonnepanelen. Duizenden klanten gingen u voor en dragen maandelijks bij aan de energietransitie in Nederland. In Apeldoorn kunnen we uw zonnepanelen binnen één dag plaatsen, zodat u meteen duurzame stroom kunt gaan gebruiken!

Het doel van zonnepanelen in Apeldoorn

Nederland bevindt zich de komende jaren in de zogenaamde energietransitie. Dit houdt in dat we van fossiele brandstoffen overstappen naar CO2-neutrale energiebronnen. Apeldoorn doet hier ook aan mee: de gemeente wil in 2047 energieneutraal zijn. Huizenbezitters in Apeldoorn kunnen hier een steentje aan bijdragen. Door zonnepanelen te nemen, draag je rechtstreeks bij aan de energietransitie. 

Zoals gezegd scheelt het ook in de jaarlijkse kosten. Zonnepanelen zorgen voor een lagere energierekening en verhogen de vraagprijs van je huis. Wel zo fijn als je huis ooit verkocht gaat worden. En wist je dat je 21% btw retour krijgt van de Belastingdienst als je zonnepanelen laat plaatsen?

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Voor het installeren van zonnepanelen hoeft u zelf niets te doen, deze wordt volledig verzorgd door Mobisolar. Binnen één dag worden uw zonnepanelen geplaatst en geïnstalleerd, zonder zorgen. De dag en het tijdstip gaan altijd in overleg. 

Ook krijgt u toegang tot uw eigen monitoringssysteem. Zo kunt u het opwekken van stroom en het actuele stroomverbruik op elk moment van de dag zien. Dit kan op uw computer, op uw smartphone of op de tablet. Wel zo leuk om op zonnige dagen te zien wat uw zonnepanelen allemaal kunnen! 

Uw systeem met zonnepanelen wordt zo netjes mogelijk opgeleverd. Dit houdt in dat bij 95% van onze projecten en klanten er geen zichtbare kabels in de woning te zien zijn. Dit betekent dat we gebruik maken van onzichtbare elektra kabels naar de meterkast. Zo blijft uw nette interieur dus precies hetzelfde! 

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 14 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Apeldoorn

Een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden te bespreken is wel zo fijn. U wilt immers wel weten welk bedrijf uw zonnepanelen komt installeren. In onze showroom te Barneveld bent u van harte welkom, we kunnen uiteraard ook bij u thuis langskomen. Indien u zonnepanelen bij Mobisolar neemt, zit dit er standaard bij inbegrepen:
Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Apeldoorn en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen & aanmelding bij een energieleverancier

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

11.813

Zonnepanelen in Apeldoorn

€9.686.660

Geld bespaard per jaar

12.994.300

Kilo CO2 bespaard per jaar

1032

Volle zonuren per jaar

55.472 Kw

Piekvermogen in Apeldoorn

Zonnepanelen Apeldoorn in Cijfers

Momenteel heeft ongeveer een kwart van de koopwoningen in Apeldoorn zonnepanelen. Er is echter, veel meer mogelijk. Zo’n 40% van de overige koopwoningen in Apeldoorn zijn geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen.

Een deel van de woningen in de gemeente Apeldoorn vallen onder beschermd stadsgezicht. Dit kan betekenen dat u een vergunning nodig heeft. In het grootste gedeelte van de gemeente Apeldoorn is dit niet zo.

Benieuwd of uw huis geschikt is voor zonnepanelen? Doe de check via onderstaande link.

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart