Zonnepanelen in Buren

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen » Buren

Zonnepanelen in Buren, daar kunt u op rekenen!

Elke woning in Nederland gaat erop vooruit met zonnepanelen. Door zonnepanelen op daken te plaatsen, worden woningen duurzamer en voorzien van goedkopere stroom. Dit is goed voor de portemonnee en voor het milieu. In Buren is dit net zo. Zonnepanelen in Buren laat je plaatsen door Mobisolar, de vertrouwde partner op het gebied van zonne-energie.

In Buren is het merendeel van de koopwoningen geschikt voor zonnepanelen. Momenteel zijn er bijna 1800 koopwoningen voorzien van zonnepanelen en dit aantal gaat alleen maar toenemen. Vrijwel alle wijken buiten het centrum kunnen zonder vergunning zonnepanelen laten plaatsen. Binnen de gemeente Buren lieten meerdere huishoudens uit Maurik, Lienden en Eck en Wiel je al voor.

Interesse in de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend informatie aan en ontvang binnen een dag een voorstel.

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Volledige installatie

Het plaatsen en installeren van de zonnepanelen wordt volledig door Mobisolar verzorgd. U hoeft hier niets voor te doen. Binnen één dag worden uw zonnepanelen geplaatst en geïnstalleerd. De dag en het tijdstip kiest u zelf.

Persoonlijk advies

Na het bestellen van uw zonnepanelen kunt u professioneel maatwerk van ons verwachten. Elk huis is anders en verdient een persoonlijke aanpak. Voor het doen van uw aanvraag, kunt u nagaan of uw woning onder beschermd stadsgezicht valt. Het kan zijn dat u een vergunning dient aan te vragen. Heeft u hier vragen over? Laat het ons gerust weten.

Geen btw op aanschaf

Door zonnepanelen aan te schaffen, draagt u bij aan de Energietransitie in Nederland. U heeft dan ook recht op btw-teruggave. Hier hoeft u niets voor te doen, wij nemen de administratie hiervan uit handen. We bieden u hierbij onze gratis btw teruggave service aan.

Duidelijke offerte

U kunt vrijblijvend een afspraak inplannen of een voorstel aanvragen. Binnen een dag ontvangt u een offerte van Mobisolar. Hierin staat een overzicht van uw maandelijkse kosten en de terugverdientijd. Zo weet u vanaf dag 1 precies waar u aan toe bent en vanaf wanneer uw zonnepanelen rendabel worden. Geen verrassingen en volledige transparantie, dat is wat u van Mobisolar kunt verwachten.

Monitoring

Naast uw zonnepanelen krijgt u ook toegang tot onze app. Via uw smartphone kunt u zo 24 per dag het verbruik en de opwekking van uw zonnepanelen zien. Zo kunt u op zowel zonnige als bewolkte dagen precies zien wat u bespaart.

Energieleverancier

Het is wettelijk verplicht om uw zonnepanelen bij de overheid aan te melden. Dit is dus een belangrijke stap in het proces. Mobisolar assisteert u hierbij. Zo weten we zeker dat de aanmelding goed verloopt en u geen zorgen heeft.

Zonnepanelen installateur in Buren

Op zoek naar professionele installateurs van zonnepanelen in Buren? Mobisolar is de specialist. We kunnen vrijblijvend een offerte voor u maken, of bij u langs komen. Als bedrijf heeft Mobisolar bijna tien jaar ervaring in het leveren van zonne-energie. We leveren aan zowel particulieren als aan bedrijven.

Neemt u zonnepanelen bij Mobisolar, dan krijgt u er tien jaar gratis service garantie bij. Zo bent u altijd verzekerd van goed functionerende zonnepanelen. De installatie is binnen een dag afgerond, en wij regelen de BTW-teruggave. Zo heeft u geen zorgen en weet u zeker dat alles goed geregeld is.

De gemeente Buren gaat over naar Groene energie

Steeds meer inwoners in de regio Buren maken de overstap naar groene energie en zonnepanelen. Huishoudens zijn niet langer gebonden aan een vaste energieleverancier, maar hebben zelf de vrijheid om te kiezen. Omdat zonnepanelen geld besparen, kiezen steeds meer mensen hiervoor.

Wist u dat u bij de zonnepanelen ook een 24/7 monitoring app krijgt? Zo kunt u op elk moment zien wat uw zonnepanelen aan stroom opwekken. En nog belangrijker: u ziet precies wat u bespaart.

Waarom nu zonnepanelen in Buren

Wek je eigen zonne-energie op

Het laten plaatsen van zonnepanelen is een investering. Voor de installatie en de aanschaf betaalt u een bedrag, wat u in de komende jaren gaat terugverdienen. Zodra deze periode voorbij is, gaat u maandelijks geld besparen ten opzichte van uw huidige stroom leverancier. 

Het duurt gemiddeld vijf jaar voordat de investering is terugbetaald. Daarna gaat u per jaar geld besparen. Aangezien Buren gemiddeld 1073 zonuren per jaar heeft, is de kans groot dat de investering binnen vijf jaar is terugverdiend. 

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

Met de vele zonuren die Buren telt, is de verwachting dat u per jaar tussen de €800 en €1000 gaat besparen ten opzichte van uw huidige situatie. Dat is een extra bedrag in uw portemonnee, dat kan worden uitgegeven aan leukere dingen dan dure stroom.

De gemeente Buren stimuleert zonnepanelen

Net als vele andere gemeenten in Nederland, heeft Buren als doelstelling energieneutraal te willen zijn. In 2050 om precies te zijn. Door zonnepanelen te laten plaatsen, draagt u direct bij aan deze transitie. Niet alleen in Buren, maar in heel Nederland. Daarom krijgt u van de overheid 21% btw teruggave. U hoeft hier niets voor te doen, Mobisolar regelt dit voor u.

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Een veelgestelde vraag die wij krijgen, gaat over het aanzicht van uw woning. Het dak ziet er immers ook anders uit met zonnepanelen erop. Gelukkig went dit snel. Steeds meer woningen raken voorzien van zonnepanelen. Daarnaast heeft 95% van de installaties geen zichtbare kabels rondom of in de woning. De installatie wordt binnen één dag voltooid.

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen in Buren?

Alle woningen buiten het centrum van Buren kunnen zonder vergunning zonnepanelen aanvragen. Binnen het centrum is er sprake van beschermd stadsgezicht en dient er een vergunning te worden aangevraagd.

Mobisolar bekijkt altijd van tevoren of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en wat de regelgeving is binnen uw wijk. Hiervoor hoeven we niet langs te komen, dit kunnen we op afstand doen.

Mocht u in het centrum van Buren wonen, dan kan het helpen als u van tevoren nagaat of er een vergunning nodig is voor uw woning.

Heeft u vragen over het proces of regelgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij het voor u kunnen uitzoeken.

Bekijk hieronder of uw dak geschikt is!

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 14 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Buren

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Buren en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen & aanmelding bij een energieleverancier

Zonnepanelen in Buren

Ook in Buren gingen meerdere huishoudens u al voor. Ongeveer 1800 inwoners zijn al overgestapt naar groene energie. Volgens onderzoek zijn nog eens zesduizend koopwoningen geschikt voor zonnepanelen. De kans is groot dat uw woning er hier een van is!

Hoeveel kan je besparen met zonnepanelen in Buren?

De gemeente Buren heeft per jaar gemiddeld 1073 zonuren. Dit betekent dat een woning met zonnepanelen per jaar tussen de €800 en €1000 kan besparen. Een mooi bedrag om aan iets anders uit te geven!

De gehele gemeente Buren bespaart hierdoor gezamenlijk ongeveer €1,8 miljoen. En intussen gaat het milieu er ook nog op vooruit.

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

1.800

Inwoners overgestapt

€1.476.000

Geld bespaard per jaar

6.000

Koopwoningen geschikt

1073

Volle zonuren per jaar

5 jaar

Terugverdientijd

Zonnepanelen Buren in Cijfers

Het aantal woningen met zonnepanelen stijgt overal, ook in Buren. Bijna 1800 inwoners van Buren zijn al overgestapt op groene energie en zonnepanelen. Ook zijn nog eens zesduizend koopwoningen geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen.

Dankzij de jaarlijkse 1073 zonuren gemiddeld in Buren, kunnen inwoners tussen de €800 en €1000 per jaar besparen op de energierekening. Binnen vijf jaar is de investering van zonnepanelen terugverdiend. Daarna gaat u dus geld besparen en heeft u een extra zakcentje.

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart