Zonnepanelen in Ede

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen » Ede

Zonnepanelen in Ede, daar kunt u op rekenen!

Zonnepanelen worden steeds populairder in Ede. Wellicht is het u al opgevallen bij de buren, of even verderop in de straat. Zo zijn er al 7.427 zonnepaneel installaties in Ede gerealiseerd die samen een piekvermogen van 48.502 KW leveren.

Dat is genoeg om 48.000 magnetrons tegelijk op volvermogen aan te zetten, 19.000 inductiekookplaten of 240.000 desktoppen. Kortom Ede is een hele duurzame stad. Er wordt dus een hoop energie, maar ook geld bespaart.

Mobisolar gelooft er in om van elke installatie een feest te maken. Wij bespreken van tevoren alles met u zodat er geen verassingen zijn. Ook helpen we u nadien op weg met uw systeem en beantwoorden we al uw vragen.

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Euro bespaart per jaar

Kilo CO2 Bepaart per jaar

Installaties in Ede

Gemiddelde terugverdientijd

Volledige installatie

Uw installatie wordt volledig verzorgt door Mobisolar, u hoeft dus niets te doen. Uw zonnepanelen worden op één dag gemonteerd. De realisatiedatum plannen we altijd in overleg met u.

Persoonlijk advies

Elk dak en elke woning is anders. Ook zijn sommige plekken in Ede een beschermd stadsgezicht, waardoor je eerst toestemming van de gemeente nodig hebt.

Hierom komen wij u graag persoonlijk adviseren zodat u over de juiste informatie beschikt. Dit advies is geheel vrijblijvend.

Geen btw op aanschaf

U heeft nog steeds recht op btw-teruggave voor uw investering in zonnepanelen in Ede. Dit scheelt dus een hoop geld. Wij nemen deze rompslomp graag voor u uit handen, en bieden hierom een gratis btw-teruggave service aan.

Duidelijke offerte

In de offerte staat uw terugverdientijd inzichtelijk met een all-in prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder onaangename verrassingen achteraf. Opties kunt u makkelijk aan- of uitvinken in ons digitale offertesysteem.

Monitoring

Uw zonnepanelen kunnen op elk moment worden uitgelezen op uw computer, smartphone of tablet. Zo heeft u volledig inzicht en kunt u precies zien wat u bespaart met de zon.

Energieleverancier

Wij ondersteunen u bij de aanmelding van uw zonnepanelen. Dit is wettelijk verplicht en dus een belangrijke stap. U bent er dus van verzekerd dat alles soepel verloopt.

Waarom nu zonnepanelen in Ede

Wek je eigen zonne-energie op

Het opwekken van je eigen zonnestroom is een stuk voordeliger, zeker door de oplopende gascrisis. Ede kende afgelopen jaar 1010 volle zonuren. Daarnaast heeft de zon in totaal 1629 uur geschenen in Ede. Kortom, er valt genoeg rendement te behalen.

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

Steeds meer huishoudens en bedrijven in Ede hebben zonnepanelen. Dit betekent dat steeds meer mensen gemiddeld €820 per jaar besparen. Ben jij de volgende?

De gemeente Ede stimuleert zonnepanelen

De gemeente Ede stimuleert de aanschaf van zonnepanelen. Je krijgt namelijk nog steeds 21% btw terug van de belastingdienst. Hiervoor hoeft u helemaal niks te doen, dit doen wij namelijk voor u.

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Wij gaan net een stapje verder voor u, om uw systeem zo netjes mogelijk op te leveren. Dit betekent bij 95% van onze projecten een volledig onzichtbare elektrakabel naar de meterkast en geen zichtbare kabels in uw woning. Ook worden al onze installaties uitgevoerd binnen 1 dag. Dat is wel zo prettig!

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 14 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Ede

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Ede en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen & aanmelding bij een energieleverancier

Zonnepanelen in Elst

Steeds meer woningen in de gemeente Elst krijgen zonnepanelen. Bijna 1700 huizen in de gemeente gebruiken groene stroom. Jaarlijks besparen die samen ongeveer 2 miljoen euro aan kosten.

Hoeveel kan je besparen met zonnepanelen in Elst?

Met zonnepanelen kunt u jaarlijks 1000 euro besparen. Per jaar telt Elst 1027 zonuren. Dat zijn uren waarin uw zonnepanelen maximaal stroom opwekken. Binnen een paar jaar heeft u de zonnepanelen terugverdiend.

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

7.427

Zonnepanelen in Ede

€6.090.140

Geld bespaard per jaar

8.169.700

Kilo CO2 bespaard per jaar

1010

Volle zonuren per jaar

48.502 Kw

Piekvermogen in Ede

Zonnepanelen Ede in Cijfers

Er komen steeds meer zonnepanelen in Ede. Benieuwd hoe Ede er nu voor staat?

Hiernaast staan de huidige cijfers van de gemeente.

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart