Zonnepanelen in Harderwijk

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen » Harderwijk

Zonnepanelen in Harderwijk, daar kunt u op rekenen!

Energieprijzen in Nederland zijn vorst aan het stijgen. Steeds meer mensen kiezen daarom voor betaalbare en duurzame energie. Met zonnepanelen bespaart u jaarlijks op de energierekening.

In Harderwijk hebben meer dan 3500 koopwoningen zonnepanelen. Al deze huishoudens besparen honderden euro’s per jaar door groene energie op te wekken. De meeste woningen in Harderwijk zijn geschikt voor zonnepanelen.

Wilt u weten of uw woning ook geschikt is? Ontvang vrijblijvend een voorstel en zie hoeveel geld u kunt besparen.

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Volledige installatie

Wilt u zonnepanelen in Harderwijk? Dan is Mobisolar uw beste keuze. Honderden klanten in Midden-Nederland gingen u voor. Mobisolar neemt de volledige installatie en afhandeling op zich. Uw zonnepanelen worden binnen één dag geplaatst en geïnstalleerd.

Persoonlijk advies

Na het bestellen van uw zonnepanelen kunt u professioneel maatwerk van ons verwachten. Uw huis verdient een persoonlijke aanpak. Voordat u een aanvraag doet bij Mobisolar, kunt u alvast nagaan of uw woning onder beschermd stadsgezicht valt. Het kan zijn dat u een vergunning dient aan te vragen.

Heeft u hier vragen over? Laat het ons gerust weten, zodat we u verder kunnen helpen.

Geen btw op aanschaf

Een groene omgeving als Harderwijk verdient groene energie. Nederland bevindt zich middenin de Energietransitie. Net als andere gemeenten wil de gemeente Harderwijk haar bijdrage leveren.

Door zonnepanelen aan te schaffen, draagt u dus rechtstreeks bij aan de Energietransitie. U heeft dan ook recht op btw-teruggave. Hier hoeft u niets voor te doen, wij nemen de administratie hiervan uit handen. We bieden u hierbij onze gratis btw teruggave service aan.

Duidelijke offerte

Een voorstel ontvangen of een afspraak met ons inplannen is geheel vrijblijvend. U hoort altijd binnen één dag van ons. Een overzichtelijke offerte kunt u ten alle tijde ontvangen.

In de offerte vindt u een overzicht van uw maandelijkse kosten en de terugverdientijd. Zo weet u vanaf dag 1 precies waar u aan toe bent en vanaf wanneer uw zonnepanelen rendabel worden.

Geen verrassingen en volledige transparantie, dat is wat u van Mobisolar kunt verwachten.

Monitoring

Naast uw zonnepanelen krijgt u ook toegang tot onze monitoring app. Via uw smartphone kunt u zo 24 per dag het verbruik en de opwekking van uw zonnepanelen zien. Zo kunt u op zowel zonnige als bewolkte dagen precies zien wat u bespaart.

Energieleverancier

Het aanmelden van uw zonnepanelen bij de overheid is wettelijk verplicht in Nederland. Dit is dus een belangrijke stap in het proces. Mobisolar assisteert u hierbij. Zo weten we zeker dat de aanmelding goed verloopt en u geen zorgen heeft.

Zonnepanelen installateur in Harderwijk

In Midden-Nederland is Mobisolar een van de grootste leveranciers van zonnepanelen. Zonnepanelen laten plaatsen in Harderwijk? Mobisolar is uw beste keuze.

Een voorstel ontvangen of een aanvraag doen zijn altijd vrijblijvend. We kunnen ook bij u langskomen voor persoonlijke uitleg. Zo kunt u alles vragen wat u wilt en maken we meteen kennis met elkaar.

Mobisolar bestaat uit een team van ervaren en gecertificeerde monteurs. We hebben meer dan tien jaar ervaring met zonnepanelen. Ook krijgt u standaard service garantie van tien jaar. Zo bent u verzekerd van goed werkende zonnepanelen.

Maakt u zich geen zorgen over de btw-teruggave. Ook die nemen wij uit handen. Zo heeft u geen zorgen.

De gemeente Harderwijk gaat over naar Groene energie

Zonnepanelen in Harderwijk zijn in opmars. Het is een kwestie van tijd voordat het merendeel van de woningen zonnepanelen hebben. Energie opwekken via zonnepanelen is het nieuwe normaal.

Waarom teveel geld uitgeven als dit niet nodig is? Doe vrijblijvend een aanvraag en zie hoe snel u duurzame stroom kunt opwekken.

Wat u van ons mag verwachten

Wek je eigen zonne-energie op

Juist nu de energieprijzen oplopen, is de overstap naar duurzame energie gunstig. Zonnepanelen wekken goedkope stroom op. Zo zijn de energiekosten voor uw woning een stuk lager. 

Met 1067 zonuren is er in Harderwijk een gunstig klimaat voor zonnepanelen. U kunt per jaar 820 euro besparen. Het vereist een eenmalige investering, die na gemiddeld 5 jaar rendabel wordt.

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

Door zonnepanelen aan te schaffen, investeert u op de middellange termijn. Het doel is om per jaar geld te gaan besparen, 820 euro gemiddeld. 

U doet een eenmalige investering voor het aanschaffen en laten plaatsen van de zonnepanelen. Na ongeveer 5 jaar heeft u de aanschafprijs terugverdient. Daarna gaat u jaarlijks geld besparen.

De gemeente Harderwijk stimuleert zonnepanelen

Nederland bevindt zich in de Energietransitie. Ook de gemeente Harderwijk wil haar steentje bijdragen. Het doel is om voor 2031 de CO2-uitstoot te verminderen met 45 procent. Alle huishoudens met zonnepanelen helpen mee dit doel te bereiken. 

Om u te belonen voor deze bijdrage, heeft u recht op 21 procent btw-teruggave van de Belastingdienst. Hier hoeft u niets voor te doen. Mobisolar zal de administratie afhandelen. Zo weet u zeker dat het goed is afgehandeld.

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Kiest u voor zonnepanelen, dan zorgt Mobisolar voor een snelle levering. Binnen één dag worden de zonnepanelen geplaatst en geïnstalleerd. Het aanzicht van uw woning zal hetzelfde blijven. Over kabels en elektra hoeft u zich geen zorgen te maken . Bij ongeveer 95% van de woningen met zonnepanelen zijn de kabels buiten het zicht.

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen in Harderwijk?

Nadat u een aanvraag heeft gedaan, zal Mobisolar controleren wat de lokale regelgeving is. De kans is groot dat uw woning geschikt is voor zonnepanelen.

Ook controleren we de ligging van het dak, dit kunnen we op afstand doen. U kunt zelf alvast nagaan of uw woning onder beschermd stadsgezicht valt. In dit geval dient u eerst een vergunning aan te vragen.

Heeft u hier vragen over? Laat het ons gerust weten zodat we u kunnen helpen. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

Bekijk hieronder of uw dak geschikt is!

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 14 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Harderwijk

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Harderwijk en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen & aanmelding bij een energieleverancier

Zonnepanelen in Harderwijk

In Harderwijk hebben meer dan 3500 koopwoningen zonnepanelen. Ook zijn er 2000 zonnepanelen op de daken van gemeentelijke gebouwen geplaatst. Steeds meer gebouwen in Harderwijk tellen inmiddels zonnepanelen.

In Harderwijk gingen duizenden mensen u al voor. Wilt u de volgende zijn met een goedkopere rekening? Doe vrijblijvend een aanvraag en zie meteen wanneer u geld kunt gaan besparen.

Hoeveel kan je besparen met zonnepanelen in Harderwijk?

Jaarlijks telt Harderwijk 1067 zonuren. Dit is zeer gunstig voor huishoudens met zonnepanelen. Twaalf zonnepanelen op één dak besparen per jaar 820 euro. Dit is een extra bedrag dat je kan uitgeven aan leukere dingen.

Zonnepanelen in Harderwijk besparen elk jaar gezamenlijk meer dan 4 miljoen euro. Dit is duurzaam én financieel aantrekkelijk voor iedereen.

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

3500

Woningen overgestapt

€4.000.000

Geld bespaard per jaar

165.000

Kilo CO2 bespaard

1067

Zonuren per jaar

5 jaar

Terugverdientijd

Zonnepanelen Harderwijk in Cijfers

In totaal zijn er meer dan 3500 koopwoningen met zonnepanelen. Gezamenlijk besparen deze woningen meer dan 4 miljoen euro. Dit bedrag gaat alleen maar toenemen de komende jaren. 

Ook betekent dit dat er inmiddels al meer dan 165 duizend CO2 is omgezet in bomen. Hierdoor verbeteren we de staat van de natuur in Nederland. 

Wilt u gemiddeld 820 euro per jaar gaan besparen? Kies voor zonnepanelen van Mobisolar.

Zonnepanelen kopen in Harderwijk?

De gemeente Harderwijk heeft nog negen jaar de tijd om de CO2-uitstoot te verminderen. Zonnepanelen hebben inmiddels een grote bijdrage geleverd aan de Energietransitie. Nog belangrijker is dat huishoudens veel geld besparen. 

U kunt ook geld besparen met zonnepanelen. Zo heeft u een duurzame woning en houdt u geld over.

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart