Zonnepanelen in Hilversum

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen » Hilversum

Zonnepanelen in Hilversum, daar kunt u op rekenen!

Hilversum is de ideale plek voor zonnepanelen. In het grootste gedeelte van de gemeente is er namelijk geen vergunningplicht nodig om zonnepanelen te laten plaatsen. Ook zijn zonnepanelen erg gewild. In 2019 werden de eerste panelen geplaatst. Honderden mensen stapten toen over van traditionele stroom op zonnepanelen. Inmiddels zijn er meer dan tienduizend inwoners die gebruik maken van zonnepanelen.

Mobisolar is uw vertrouwde partner als het gaat om het plaatsen van zonnepanelen. We beschikken over een professioneel team van installateurs en voorzien u graag van advies. Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt vrijblijvend een voorstel ontvangen.

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Euro bespaart per jaar

Kilo CO2 Bepaart per jaar

Installaties in Hilversum

Gemiddelde terugverdientijd

Volledige installatie

Het plaatsen en installeren van de zonnepanelen wordt volledig door Mobisolar verzorgd. U hoeft hier niets voor te doen. Binnen één dag worden uw zonnepanelen geplaatst en geïnstalleerd. De dag en het tijdstip kiest u zelf.

Persoonlijk advies

Na het bestellen van uw zonnepanelen kunt u professioneel maatwerk van ons verwachten. Elk huis is anders en verdient een persoonlijke aanpak. Voor het doen van uw aanvraag, kunt u nagaan of uw woning onder beschermd stadsgezicht valt.

Het kan zijn dat u een vergunning dient aan te vragen. Heeft u hier vragen over? Laat het ons gerust weten.

Geen btw op aanschaf

Door zonnepanelen aan te schaffen, draagt u bij aan de Energietransitie in Nederland. U heeft dan ook recht op btw-teruggave. Hier hoeft u niets voor te doen, wij nemen de administratie hiervan uit handen. We bieden u hierbij onze gratis btw teruggave service aan.

Duidelijke offerte

U kunt vrijblijvend een afspraak inplannen of een voorstel aanvragen. Binnen een dag ontvangt u een offerte van Mobisolar. Hierin staat een overzicht van uw maandelijkse kosten en de terugverdientijd.

Zo weet u vanaf dag 1 precies waar u aan toe bent en vanaf wanneer uw zonnepanelen rendabel worden. Geen verrassingen en volledige transparantie, dat is wat u van Mobisolar kunt verwachten.

Monitoring

Naast uw zonnepanelen krijgt u ook toegang tot onze app. Via uw smartphone kunt u zo 24 per dag het verbruik en de opwekking van uw zonnepanelen zien. Zo kunt u op zowel zonnige als bewolkte dagen precies zien wat u bespaart.

Energieleverancier

Het is wettelijk verplicht om uw zonnepanelen bij de overheid aan te melden. Dit is dus een belangrijke stap in het proces. Mobisolar assisteert u hierbij. Zo weten we zeker dat de aanmelding goed verloopt en u geen zorgen heeft.

Waarom nu zonnepanelen in Hilversum

Wek je eigen zonne-energie op

Zonnepanelen laten plaatsen kunt u zien als een inverstering. Op de lange termijn gaat u geld besparen en dalen uw maandelijkse kosten. Zonnepanelen betalen zich gemiddeld na vier jaar terug. Na de eerste vier jaar gaat u eigenlijk dus geld verdienen in vergelijking met uw huidige situatie. Er valt dus rendement te behalen. In regio Hilversum vallen per jaar ongeveer 1032 volle zonuren. Dat zijn de uren waarin u met zonnepanelen het meeste geld bespaart. 

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening


In Hilversum kunt u jaarlijks dus geld besparen met zonnepanelen. Op jaarbasis kunt u rond de €820 besparen met zonnepanelen. Dat is een flink bedrag. Het is dus goed voor uw portemonnee, en voor het milieu. 

De gemeente Hilversum stimuleert zonnepanelen

Hilversum wil tussen 2030 en 2035 energieneutraal zijn. Door zonnepanelen te nemen, draagt u hieraan bij. Omdat u bijdraagt aan de Energietransitie in Nederland, heeft u recht op 21% btw terug. Dit regelen wij voor u. Zo weten we zeker dat u geen zorgen heeft.

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Uw zonnepanelen worden binnen één dag geplaatst en volledig geïnstalleerd. Maakt u zich vooral geen zorgen om het imago van uw woning: bij ongeveer 95% van de woningen met zonnepanelen zijn geen zichtbare kabels te zien. Zo blijft uw huis precies zoals het was. 

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 14 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Hilversum

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Hilversum en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen & aanmelding bij een energieleverancier

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

3.410

Zonnepanelen in Hilversum

€2.796.200

Geld bespaard per jaar

3.751.000

Kilo CO2 bespaard per jaar

1032

Volle zonuren per jaar

12.945 Kw

Piekvermogen in Hilversum

Zonnepanelen Hilversum in Cijfers

Duizenden inwoners van Hilversum gingen u voor en hebben zonnepanelen laten plaatsen. Op jaarbasis kunt u tussen de €700 en €800 besparen. De verwachting is dat er in Hilversum het komende jaar zo’n 40.065 kilowatt wordt opgebracht door zonnepanelen. 

 

Uw zonnepanelen hebben zich na ongeveer vier jaar terugbetaald. Dit betekent dat u vanaf het vijfde jaar dus geld gaat besparen. Vanaf dat moment bespaart u dus jaarlijks een mooi bedrag. 

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart