Zonnepanelen in Horst

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen » Horst

Zonnepanelen in Horst, daar kunt u op rekenen!

Een lagere energierekening. Dat is wat bijna elke Nederland wil op dit moment. Zonnepanelen zijn de oplossing. Met zonnepanelen bespaart u meer dan 1000 euro per jaar op de energierekening. Duurzaam en goedkoper, precies wat iedereen nodig heeft. 

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Volledige installatie

Bestelt u zonnepanelen bij Mobisolar? Wij zorgen dat de zonnepanelen geïnstalleerd op uw dak belanden. Eerst beoordelen wij of uw woning geschikt is. Daarna voorzien we u van een persoonlijk aanbod. Vervolgens bestellen we de zonnepanelen en plaatsen we deze bij u thuis. 

Wij verzorgen de hele installatie. Het installeren van de zonnepanelen neemt slechts één dag in beslag. De dag en het tijdstip kiest u zelf.

Persoonlijk advies

Besteld u zonnepanelen bij Mobisolar? Dan kunt u professioneel maatwerk van ons verwachten. Elk huishouden verdient een persoonlijke aanpak. Voordat u uw aanvraag doet, kunt u nagaan of uw woning in Horst onder beschermd stadsgezicht valt. Het kan zijn dat u een vergunning dient aan te vragen. Heeft u hier vragen over? Laat het ons gerust weten. We helpen u graag verder.

Geen btw op aanschaf

Met zonnepanelen draagt u bij aan de Energietransitie in Nederland. U hoeft daarom geen btw te betalen over uw zonnepanelen. Dat scheelt weer extra in de aanschafprijs! 

Duidelijke offerte

Wilt u een voorstel aanvragen, of een afspraak met ons inplannen? Beide zijn vrijblijvend en ter oriëntatie. U ontvangt binnen één dag een voorstel van Mobisolar. Hierin staat een overzicht van uw maandelijkse kosten en de terugverdientijd. Zo weet u vanaf dag 1 precies waar u aan toe bent en vanaf wanneer uw zonnepanelen rendabel worden. 

Geen verrassingen en volledige transparantie, dat is wat u van Mobisolar kunt verwachten.

Monitoring

Naast uw zonnepanelen krijgt u ook toegang tot onze app. Via uw smartphone kunt u 24/7 het verbruik en de opwekking van uw zonnepanelen zien. Zo kunt u op zowel zonnige als bewolkte dagen precies zien wat u bespaart. 

Energieleverancier

Het is wettelijk verplicht om uw zonnepanelen bij de overheid aan te melden. Mobisolar assisteert u hierbij. Zo weten we zeker dat de aanmelding goed verloopt en u geen zorgen heeft. 

Zonnepanelen installateur in Horst

Mobisolar is uw vaste partner voor zonnepanelen. We komen graag met u in contact. U mag bij ons langskomen op kantoor in Amersfoort, zodat we kennis kunnen maken. Liever bij u thuis? Geen probleem, we komen net zo graag langs. Zo weet u meteen met wie u te maken heeft en kunnen we al uw vragen beantwoorden.

De gemeente Horst gaat over naar Groene energie

Binnen dertig jaar wil de gemeente Horst aan de Maas energieneutraal zijn. Zo draagt iedereen bij aan een schoner milieu. Daarnaast is het ook goed voor uw financiële situatie. Waarom wachten? Of teveel betalen? Met zonnepanelen bent u altijd goedkoper uit. 

Waarom nu zonnepanelen in Horst

Wek je eigen zonne-energie op in Horst

De gemeente Horst heeft per jaar 1032 zonuren. Dit zijn uren waarin uw zonnepanelen maximaal stroom opwekken. Het resultaat? Een lagere energierekening! En iedereen met zonnepanelen draagt bij aan een schoner milieu. Goed voor de jaarrekening en voor het milieu. Win-win dus! 

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

Met zonnepanelen wekt u uw eigen stroom op. Dit kunt u afstrepen tegen de energierekening. Hierdoor gaat u per jaar flink wat geld besparen. De hoge rekeningen zijn einde verhaal met zonnepanelen. Wie te lang wacht, blijft teveel betalen. Vraag een persoonlijk voorstel aan en zie meteen hoeveel u kunt gaan besparen. 

De gemeente Horst stimuleert zonnepanelen

Vrijwel alle gemeenten in Nederland willen bijdragen aan de Energietransitie. Ook de gemeente Horst aan de Maas. In 2050 wil de gemeente volledig energieneutraal zijn. Dit betekent dat er net zoveel energie wordt verbruikt als opgewekt. Gunstig voor het milieu en ook voor de jaarrekening. 

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Besteld u zonnepanelen bij Mobisolar? Dan kunt u professioneel maatwerk verwachten. Wij zorgen dat er geen kabels zichtbaar zijn rondom uw woning. Zo blijft het aanzicht van uw huis precies hetzelfde. 

Zonnepanelen in Horst

Wist u dat flink wat huishoudens in Horst u al voor zijn gegaan? Ongeveer 1200 woningen in Horst beschikken al over zonnepanelen. Dit zijn allemaal mensen die een lage energierekening hebben. 

Er is nog beter nieuws. Nog 2500 andere huizen zijn ook geschikt voor zonnepanelen. De kans is vrij groot dat uw woning hier ook onder valt. Klaar om geld te gaan besparen? Vraag een persoonlijk voorstel aan en zie meteen wat u aan het einde van het jaar overhoudt.

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen in Horst?

Waarschijnlijk wel! De meeste woningen zijn namelijk geschikt voor zonnepanelen. Vraagt u een persoonlijk voorstel aan? Dan controleren wij of uw woning geschikt is. Vervolgens krijgt u per mail een offerte. Heeft u vragen? Of wilt u ons telefonisch spreken? Laat het ons gerust weten, wij staan  graag te woord.

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 14 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Horst

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject
Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Horst en een duidelijke offerte
Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen & aanmelding bij een energieleverancier

Hoeveel kan je besparen met zonnepanelen in Horst?

Met zonnepanelen wekt u uw eigen stroom op. Dit is vele malen goedkoper dan traditionele stroom. Wist u dat er in Horst jaarlijks 1,4 miljoen euro aan kosten wordt bespaard? Allemaal door zonnepanelen! U kunt met zonnepanelen ook 1000 euro op jaarbasis besparen. Binnen drie tot vier jaar heeft u de aankoopprijs van de zonnepanelen terugverdiend. 

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

1200

Woningen overgestapt

€1.400.000

Geld bespaard per jaar

60.000

Kilo CO2 bespaard

1032

Zonuren per jaar

5 jaar

Terugverdientijd

Zonnepanelen Horst in Cijfers

De 1200 huishoudens met zonnepanelen in Horst besparen jaarlijks flink wat geld. Zo’n 1,4 miljoen euro wordt er bespaard. Dit bedrag gaat de komende jaren alleen maar toenemen. Vooral omdat nog eens 2500 huizen ook geschikt zijn voor zonnepanelen. Is uw woning de volgende? Doe vrijblijvend een aanvraag voor een persoonlijk voorstel! 

Zonnepanelen kopen in Horst?

De aanschaf van zonnepanelen kunt u als een investering zien. En wat is belangrijk bij investeren? Dat iets rendabel is. Gelukkig vallen zonnepanelen onder deze categorie. U verdient de aanschafprijs van de zonnepanelen namelijk binnen drie tot vier jaar terug. Ook bespaart u 1000 euro per jaar op de energierekening. 

U hoeft geen ervaren investeerder te zijn om te beseffen dat dit gunstige cijfers zijn!

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart