Zonnepanelen in Houten

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen » Houten

Zonnepanelen in Houten, daar kunt u op rekenen!

Ook in gemeente Houten maken zonnepanelen een opmars. Meer dan 4000 daken in Houten zijn bedekt met zonnepanelen, wat betekent dat duizenden mensen besparen op hun energierekening. In totaal wordt er in Houten zo’n €4 miljoen per jaar bespaart door het gebruik van zonne-energie.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor zonnepanelen in Houten? Vraag vrijblijvend een voorstel aan!

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Volledige installatie

Het plaatsen en installeren van de zonnepanelen wordt volledig door Mobisolar verzorgd. U hoeft hier niets voor te doen. Binnen één dag worden uw zonnepanelen geplaatst en geïnstalleerd. De dag en het tijdstip kiest u zelf.

Persoonlijk advies

Na het bestellen van uw zonnepanelen bij Mobisolar kunt u professioneel maatwerk van ons verwachten. Elk huis is anders en verdient een persoonlijke aanpak. Voor het doen van uw aanvraag, kunt u nagaan of uw woning onder beschermd stadsgezicht valt. Het kan zijn dat u een vergunning dient aan te vragen. Heeft u hier vragen over? Laat het ons gerust weten.

Geen btw op aanschaf

Door zonnepanelen aan te schaffen, draagt u bij aan de Energietransitie in Nederland. U heeft dan ook recht op btw-teruggave. Hier hoeft u niets voor te doen, wij nemen de administratie hiervan uit handen. We bieden u hierbij onze gratis btw teruggave service aan.

Duidelijke offerte

U kunt vrijblijvend een afspraak inplannen of een voorstel aanvragen. Binnen een dag ontvangt u een offerte van Mobisolar. Hierin staat een overzicht van uw maandelijkse kosten en de terugverdientijd. Zo weet u vanaf dag 1 precies waar u aan toe bent en vanaf wanneer uw zonnepanelen rendabel worden. Geen verrassingen en volledige transparantie, dat is wat u van Mobisolar kunt verwachten.

Monitoring

Naast uw zonnepanelen krijgt u ook toegang tot onze app. Via uw smartphone kunt u zo 24 per dag het verbruik en de opwekking van uw zonnepanelen zien. Zo kunt u op zowel zonnige als bewolkte dagen precies zien wat u bespaart.

Energieleverancier

Het is wettelijk verplicht om uw zonnepanelen bij de overheid aan te melden. Dit is dus een belangrijke stap in het proces. Mobisolar assisteert u hierbij. Zo weten we zeker dat de aanmelding goed verloopt en u geen zorgen heeft.

Zonnepanelen installateur in Houten

Mobisolar is al bijna tien jaar een begrip in de regio. Op zoek naar een installateur in Houten? Zoek niet verder. We kunnen of bij u langskomen of een offerte voor u maken. Ons team heeft veel ervaring en veel daken van zonnepanelen mogen voorzien.

Zonnepanelen van Mobisolar komen standaard met tien jaar gratis service garantie. Zo bent u verzekerd van werkende zonnepanelen. Wij regelen ook de BTW teruggave, zodat u geen zorgen heeft over administratieve handelingen.

De gemeente Houten gaat over naar Groene energie

Inmiddels hebben meer dan 4000 woningen in Houten zonnepanelen op de daken. Dit aantal gaat alleen maar toenemen de komende jaren. Als huishouden kunt u zelf kiezen voor uw energieleverancier. Zonnepanelen zijn altijd goedkoper dan traditionele stroom, daarom kiezen steeds meer mensen voor duurzame energie.

Kiest u voor zonnepanelen van Mobisolar, dan krijgt u een 24/7 monitoring app. Met deze app kunt u op elk moment zien wat uw zonnepanelen opleveren en wat u bespaart.

Waarom nu zonnepanelen in Houten

Wek je eigen zonne-energie op in Houten

Met zonnepanelen op uw dak, wekt u zelf uw eigen stroom op. Dit is een stuk goedkoper dan traditionele stroom. Met zonnepanelen bent u altijd goedkoper uit. Het is een investering die binnen een paar jaar rendabel is. Met 1032 zonuren per jaar in Houten, is de investering van zonnepanelen binnen vijf tot zeven jaar terugverdiend.

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

Het aanschaffen van zonnepanelen is een investering. Voor de zonnepanelen en installatie door Mobisolar betaalt u een bedrag, dat u over de komende jaren gaat terugverdienen. De verwachting is dat de investering binnen vijf tot zeven jaar is terugverdiend, afhankelijk van het aantal zonuren. 

Daarna bent u per jaar €800 goedkoper uit. Dit is een extra bedrag dat u bespaart, elk jaar. Een mooi bedrag om wat leuks mee te doen!

Houten stimuleert zonnepanelen

Nederland zit in de Energietransitie. Dat betekent dat we binnen een paar decenia als land energieneutraal willen zijn. De gemeente Houten mikt erop om in 2040 energieneutraal te zijn. 

Door zonnepanelen te nemen, gaat u jaarlijks geld besparen. Omdat u bijdraagt aan de Energietransitie in Nederland, krijgt u van de Belastingdienst 21% btw terug. Bezorgd over de administratie? Geen zorgen, Mobisolar regelt dit voor u. Zo weet u zeker dat het goed wordt afgehandeld.

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Zonnepanelen op daken zijn inmiddels de gewoonste zaak van de wereld. Het aanzicht van uw woning zal niet erg veranderen. Maakt u zich geen zorgen over kabels. Ongeveer 95% van de installaties heeft geen zichtbare elektra kabels in en rondom de woning. Het plaatsen en installeren van de zonnepanelen is binnen een dag afgerond.

Het is nu aantrekkelijker dan ooit

In 2022 is het aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen in Houten. Het is een investering die zich binnen een paar jaar terugverdiend. Voor de installatie en de zonnepanelen betaalt u een bedrag, dit bedrag gaat u de komende jaren terugverdienen. Nadat het bedrag is terugverdiend, gaat u jaarlijks geld besparen. Wist u ook dat u recht heeft op 21% BTW-teruggave? Dit regelen wij voor u! 

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen in Horst?

Benieuwd of uw woning geschikt is voor zonnepanelen? Mobisolar controleert altijd van tevoren of het dak van uw woning geschikt is voor zonnepanelen. Ook controleren wij wat de lokale regelgeving is en wat de ligging van uw dak is. Dit doen we op afstand, dit is wel zo makkelijk. 

U kunt van tevoren controleren of uw woning onderdeel is van beschermd stadsgezicht. In dat geval dient u een vergunning aan te vragen. Heeft u hier vragen over? Laat het ons gerust weten. We kunnen u altijd helpen met het uitzoeken. 

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 14 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Houten

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Houten en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen & aanmelding bij een energieleverancier

Hoeveel kan je besparen met zonnepanelen in Houten?

Per jaar schijnt de zon in totaal 1032 uur in Houten. Dat betekent dat uw zonnepanelen elk van deze uren maximaal stroom opwekt. Op bewolkte dagen wekken de zonnepanelen ook stroom op. 

Door zonnepanelen te gebruiken, bespaart een gemiddeld huishouden rond de €820 per jaar. Dit bedrag bent u goedkoper uit dan bij uw huidige leverancier. Een mooi extra zakcentje om over te houden!

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

4000

Woningen overgestapt

€4.000.000

Geld bespaard per jaar

4.000

Koopwoningen geschikt

1032

Volle zonuren per jaar

5 jaar

Terugverdientijd

Zonnepanelen Houten in Cijfers

De 4000 woningen in Houten besparen jaarlijks meer dan €4 miljoen gezamenlijk. Dit betekent dat elk huishouden rond de €1000 per jaar bespaart.

Met de 1032 zonuren in Houten is de kans groot dat dit bedrag de komende jaren haalbaar blijft. U bent dus flink goedkoper uit met zonnepanelen van Mobisolar!

Zonnepanelen kopen in Houten?

Binnen minder dan twintig jaar wil de gemeente Houten energieneutraal zijn. Hierdoor draagt de gemeente bij aan de Energietransitie in Nederland. Duurzame energie wordt dan ook gestimuleerd, u kunt bijdragen door zonnepanelen te laten plaatsen. Benieuwd of uw woning de volgende is met zonnepanelen? Doe de gratis dakcheck en kom erachter!

U hoeft geen ervaren investeerder te zijn om te beseffen dat dit gunstige cijfers zijn!

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart