Zonnepanelen in Leusden

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen » Leusden

Zonnepanelen in Leusden, daar kunt u op rekenen!

Groene energie is harder nodig dan ooit. De gasprijzen blijven oplopen en onze uitstoot moet omlaag. Zonnepanelen zijn daardoor een logische keuze. U kunt per jaar 1000 euro besparen en draagt bij aan een groener milieu. Een win-win!

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Volledige installatie

Mobisolar levert al tien jaar zonnepanelen in de regio. Kiest u voor zonnepanelen bij Mobisolar? Dan verzorgen wij de gehele plaatsing en installatie van uw zonnepanelen. Binnen één dag worden uw zonnepanelen gemonteerd en geïnstalleerd. De dag en het tijdstip kiest u zelf.

Persoonlijk advies

Bij Mobisolar kunt u rekenen op professioneel maatwerk. We gaan uw huis van groene stroom voorzien en uw woning verdient een persoonlijke aanpak.

Voordat u uw aanvraag doet, kunt u nagaan of uw woning in Leusden onder beschermd stadsgezicht valt. Het kan zijn dat u een vergunning dient aan te vragen. Heeft u hier vragen over? Laat het ons gerust weten. We helpen u graag verder.

Geen btw op aanschaf

Met zonnepanelen draagt u bij aan de Energietransitie in Nederland. U heeft dan ook recht op btw-teruggave. Hier hoeft u niets voor te doen, wij nemen de administratie hiervan uit handen. We bieden u hierbij onze gratis btw teruggave service aan.

Duidelijke offerte

Een offerte aanvragen of een afspraak inplannen zijn geheel vrijblijvend. U ontvangt binnen één dag een offerte van Mobisolar. Hierin staat precies aangegeven wat uw maandelijkse kosten en de terugverdientijd zijn. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en vanaf wanneer uw zonnepanelen rendabel zijn. Geen verrassingen en volledige transparantie, dat is wat u van Mobisolar kunt verwachten.

Monitoring

Naast uw zonnepanelen krijgt u ook toegang tot onze app. Via uw smartphone kunt u 24/7 het verbruik en de opwekking van uw zonnepanelen zien. Zo kunt u op zowel zonnige als bewolkte dagen precies zien wat u bespaart.

Energieleverancier

Het is wettelijk verplicht om uw zonnepanelen aan te melden. Dit is dus een belangrijke stap in het bestelproces. Mobisolar assisteert u hierbij. Zo weten we zeker dat de aanmelding goed verloopt en u geen zorgen heeft.

Zonnepanelen installateur in Leusden

Mobisolar is gevestigd in Amersfoort. Wij bedienen al tien jaar klanten in de regio. Honderden huishoudens gingen u al voor. Bent u benieuwd wie wij zijn? Geef ons gerust een belletje. Wilt u ons persoonlijk zien? We komen net zo graag bij u langs. Zo weet u meteen wie we zijn en kunnen we uw woning meteen zien.

De gemeente Leusden gaat over naar Groene energie

In minder dan twintig jaar wil de gemeente Leusden energieneutraal zijn. Zo dragen we als Leusdenaren bij aan een groener milieu. U kunt hier een handje mee helpen. De jaarlijkse rekening gaat flink omlaag, omdat u uw eigen stroom opwekt. Goed voor de portemonnee en goed voor het milieu.

Waarom nu zonnepanelen in Leusden

De overstap naar groene stroom is gewilder dan ooit. Voor veel huishoudens lopen de maandelijkse kosten op. Stroom en gas zijn niet meer te betalen. Zonnepanelen zijn daarom een goed alternatief.

Wek je eigen zonne-energie op in Leusden

Met uw eigen zonnepanelen kunt u uw eigen stroom opwekken. De opgewekte stroom kunt u afstrepen tegen de energierekening. Kiest u in de toekomst voor slimme apparaten, zoals een warmteboiler, dan kunt u de groene stroom meteen gebruiken.

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

Gemiddeld kunt u rond de 1000 euro op de rekening besparen. Dit is afhankelijk van het aantal zonuren. Wel is dit een realistisch bedrag, de kans is zelfs groot dat u meer kunt besparen. Zonnepanelen zijn een rendabele investering dus!

De gemeente Leusden stimuleert zonnepanelen

Vrijwel alle gemeenten in Nederland willen bijdragen aan de Energietransitie. Leusden wil in 2040 geheel energieneutraal zijn. De gemeente stimuleert meerdere groene projecten. Zo hebben de basisscholen De Bongerd en Kla4 tientallen zonnepanelen op de daken. 

 

De kans is groot dat uw huis ook geschikt is voor zonnepanelen. U kunt dit bij de gemeente navragen. Heeft u hier hulp bij nodig? Laat het ons vooral weten, we helpen u graag.

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Zonnepanelen op uw dak zal even wennen zijn. Gelukkig wordt het steeds normaler. Kijk maar eens naar de gemiddelde wijk in Leusden. De kans is groot dat u zonnepanelen kunt gaan tellen. 

Laat u zonnepanelen plaatsen door Mobisolar? Wij zorgen ervoor dat uw woning er strak uit blijft zien. Ongeveer 95 procent van onze installaties heeft geen zichtbare kabels rondom de woning.

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen in Leusden?

In Leusden zijn inmiddels 2400 woningen met zonnepanelen. Dat is een flinke vooruitgang vergeleken met een paar jaar terug. Dit zijn huishoudens die jaarlijks veel geld besparen op de energierekening.

Gelukkig is er nog beter nieuws. Maar liefst 5000 andere woningen zijn ook geschikt voor zonnepanelen. De kans is groot dat uw woning hier ook onder valt. Doe vrijblijvend de dakcheck en ontvang een persoonlijke offerte.

Bekijk hieronder of uw dak geschikt is!

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 14 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Leusden

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Leusden en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen & aanmelding bij een energieleverancier

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

1300

Woningen overgestapt

€1.500.000

Geld bespaard per jaar

60.000

Kilo CO2 bespaard

1032

Zonuren per jaar

5 jaar

Terugverdientijd

Zonnepanelen Leusden in Cijfers

Er zijn 2400 koopwoningen in Leusden met zonnepanelen. Samen besparen die 2,7 miljoen euro op jaarbasis. Wat nog belangrijker is, is de winst voor het milieu. Dit is in totaal 113 duizend Co2 omgezet in bomen. En laten we eerlijk zijn, we willen de natuur behouden zoals het is!

Zonnepanelen kopen in Leusden?

Het kopen en laten plaatsen van zonnepanelen kost geld. U kunt dit als een investering zien. Een investering die u binnen vier tot vijf jaar heeft terugverdiend. U gaat ook 1000 euro op de energierekening besparen. Of u nu verstand heeft van investeringen of niet; dit is een investering die zich prima terugbetaald!

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart