Zonnepanelen in Nijkerk

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen » Nijkerk

Zonnepanelen in Nijkerk, daar kunt u op rekenen!

Wilt u besparen op uw jaarlijkse energierekening? Zonnepanelen zijn de oplossing. Met groene energie bespaart u flink wat geld. Met de huidige gasprijzen zijn groene alternatieven harder nodig dan ooit. Kies voor zonnepanelen van Mobisolar.

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Volledige installatie

Mobisolar verzorgt de gehele levering en installatie van uw zonnepanelen. Wij nemen het fysieke werk op ons en zorgen dat uw zonnepanelen meteen werken. Binnen één dag worden uw zonnepanelen geplaatst en geïnstalleerd. De dag en het tijdstip kiest u zelf.

Persoonlijk advies

Bestelt u zonnepanelen bij Mobisolar? Dan kunt u professioneel maatwerk van ons verwachten. Uw huis verdient een persoonlijke aanpak.

Voordat u uw aanvraag doet, kunt u nagaan of uw woning in Nijkerk onder beschermd stadsgezicht valt. Het kan zijn dat u een vergunning dient aan te vragen. Heeft u hier vragen over? Laat het ons vooral weten. We helpen u graag verder.

Geen btw op aanschaf

Met zonnepanelen draagt u bij aan de Energietransitie in Nederland. U heeft dan ook recht op btw-teruggave. Hier hoeft u niets voor te doen, wij nemen de administratie hiervan uit handen. We bieden u hierbij onze gratis btw teruggave service aan.

Duidelijke offerte

Een offerte aanvragen of een afspraak inplannen zijn allebei vrijblijvend. U ontvangt binnen een dag een voorstel van Mobisolar. In deze offerte staat een overzicht van uw maandelijkse kosten en de terugverdientijd. Zo weet u vanaf dag 1 precies waar u aan toe bent en vanaf wanneer uw zonnepanelen rendabel worden. Geen verrassingen en volledige transparantie, dat is wat u van Mobisolar kunt verwachten.

Monitoring

Naast uw zonnepanelen krijgt u ook toegang tot onze app. Via uw smartphone kunt u 24/7 het verbruik en de opwekking van uw zonnepanelen zien. Zo kunt u op zowel zonnige als bewolkte dagen precies zien wat u bespaart.

Energieleverancier

U dient uw zonnepanelen aan te melden, dit is wettelijk verplicht volgens de overheid. Dit is dus een belangrijke stap in het proces. Mobisolar assisteert u hierbij. Zo weten we zeker dat de aanmelding goed verloopt en u geen zorgen heeft.

Zonnepanelen installateur in Nijkerk

Mobisolar levert al tien jaar zonnepanelen aan klanten in de regio. We hebben een ervaren team van adviseurs en monteurs en helpen u graag aan een duurzamer huis. Heeft u vragen? Of wilt u kennis met ons maken? Plan vrijblijvend een afspraak met ons in. Dit kan op kantoor bij ons, of we komen bij u thuis langs.

De gemeente Nijkerk gaat over naar Groene energie

In Nijkerk neemt het aantal huishoudens met zonnepanelen flink toe. De gemeente stimuleert ook meerdere groene initiatieven. In sommige wijken hebben 1 op de 3 woningen zonnepanelen. De gemeente wil het u zo makkelijk mogen maken om te verduurzamen. Wacht niet te lang en begin zo snel mogelijk met geld besparen. 

Waarom nu zonnepanelen in Nijkerk

De overstap naar groene stroom is gewilder dan ooit. Voor veel huishoudens lopen de maandelijkse kosten op. Stroom en gas zijn niet meer te betalen. Zonnepanelen zijn daarom een goed alternatief.
Wek je eigen zonne-energie op in Nijkerk

Met uw eigen zonnepanelen kunt u uw eigen stroom opwekken. De opgewekte stroom kunt u afstrepen tegen de energierekening. Kiest u in de toekomst voor slimme apparaten, zoals een warmteboiler, dan kunt u de groene stroom meteen gebruiken.

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

Gemiddeld kunt u rond de 1000 euro op de rekening besparen. Dit is afhankelijk van het aantal zonuren. Wel is dit een realistisch bedrag, de kans is zelfs groot dat u meer kunt besparen. Zonnepanelen zijn een rendabele investering dus!

De gemeente Nijkerk stimuleert zonnepanelen

Vrijwel alle gemeenten in Nederland stimuleren groene stroom. We bevinden ons als land in de Energietransitie. Dit betekent dat we overstappen op duurzame alternatieven. 

Nijkerk wil binnen dertig jaar energieneutraal zijn. De kans is groot dat uw woning dus geschikt is voor zonnepanelen. U draagt met zonnepanelen bij aan een groener milieu in Nijkerk. En u bespaart jaarlijks flink wat geld.

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen kan spannend zijn. Gelukkig verandert er niet veel. U gaat er alleen maar op vooruit. Het kan even wennen zijn dat uw woning er wat anders uitziet. Inmiddels is het de normaalste zaak van de wereld om zonnepanelen te hebben. 

We zorgen ervoor dat het aanzicht van uw woning niet te veel veranderd. Ongeveer 95 procent van al onze installaties heeft geen zichtbare kabels rondom de zonnepanelen.

Zonnepanelen in Nijkerk

De gemeente Nijkerk telt bijna 4000 woningen met zonnepanelen. Deze huishoudens besparen gezamenlijk zo’n 4,5 miljoen euro op jaarbasis.

Wilt u ook geld gaan besparen? Doe vrijblijvend de dakcheck en ontvang een persoonlijke offerte. Zo ziet u meteen hoeveel geld u gaat overhouden.

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen in Nijkerk?

De kans is groot dat uw woning ook geschikt is voor zonnepanelen. Los van de 4000 woningen in Nijkerk met zonnepanelen, zijn er nog eens 7000 extra woningen geschikt. Uw woning valt hier hoogstwaarschijnlijk ook onder.

Bekijk hieronder of uw dak geschikt is!

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 14 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Nijkerk

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Nijkerk en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen & aanmelding bij een energieleverancier

Hoeveel kan je besparen met zonnepanelen in Nijkerk?

Met zonnepanelen kunt u ongeveer 1000 euro op jaarbasis besparen. Met zonnepanelen wekt u uw eigen stroom op. Hiermee verlaagt u de energierekening.

Zonnepanelen zijn een rendabele investering.

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

1300

Woningen overgestapt

€1.500.000

Geld bespaard per jaar

60.000

Kilo CO2 bespaard

1032

Zonuren per jaar

5 jaar

Terugverdientijd

Zonnepanelen Nijkerk in Cijfers

Nijkerk zit nog niet eens op de helft van de capaciteit als het om zonnepanelen gaat. Bijna 4000 woningen hebben al zonnepanelen. Nog eens 7000 andere huizen zijn ook nog eens geschikt. Uw woning kan zomaar de volgende zijn. Met zonnepanelen draagt u gelijk bij aan een beter milieu en gaat u flink wat geld besparen. Wacht dus niet te lang!

Zonnepanelen kopen in Nijkerk?

Het aanschaffen van zonnepanelen kunt u zien als een investering. U betaalt voor de aanschaf en de installatie. Vervolgens gaat u duurzame stroom opwekken. 

Binnen zo’n drie tot vier jaar is de investering terugverdiend. Vervolgens gaat u 1000 euro per jaar besparen. Een betere investering kunt u bijna niet doen!

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart