Zonnepanelen in Nijmegen

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen » Nijmegen

Zonnepanelen in Nijmegen, daar kunt u op rekenen!

Nijmegen is dé stad voor zonnepanelen. In 2018 werd de stad uitgeroepen tot Green Capital van Europa. Sindsdien is er hard aan de weg getimmerd. Inmiddels telt Nijmegen meer dan 13 duizend koopwoningen met zonnepanelen. Ook liet de gemeente 40 duizend zonnepanelen op sociale huurwoningen plaatsen.

Benieuwd of uw woning ook geschikt is voor zonnepanelen? Wij wel! U kunt vrijblijvend een voorstel ontvangen met een offerte.

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Euro bespaart per jaar

Kilo CO2 Bepaart per jaar

Installaties in Hilversum

Gemiddelde terugverdientijd

Volledige installatie

Mobisolar is uw vertrouwde partner als het gaat om zonnepanelen. We verzorgen de installatie en plaatsing van uw zonnepanelen volledig. U hoeft hier niets voor te doen. We plaatsen uw zonnepanelen binnen één dag. De dag en het tijdstip gaan altijd in overleg.

Persoonlijk advies

Professioneel maatwerk, dat is wat u van ons kunt verwachten. Na het doen van uw aanvraag, kunt u nagaan of uw woning onder beschermd stadsgezicht valt. Het kan zijn dat u een vergunning moet aanvragen. Heeft u hier vragen over? Laat het ons vooral weten. We helpen u graag.

Geen btw op aanschaf

Door zonnepanelen aan te schaffen, draagt u bij aan de Energietransitie in Nederland. U heeft dan ook recht op btw-teruggave. Hier hoeft u niets voor te doen, wij nemen de administratie hiervan uit handen. We bieden u hierbij onze gratis btw teruggave service aan.

Indien u geld wil gaan besparen en zonnepanelen gaat bestellen, draagt u bij aan de Energietransitie in Nederland. Uw woning draagt bij aan een schoner milieu. Daarom heeft u recht op btw-teruggave. Om uw btw terug te krijgen, hoeft u niets te doen. Wij nemen deze administratieve taak op ons. We bieden u hierbij onze gratis btw teruggave service aan.

Duidelijke offerte

Een afspraak inplannen of een voorstel ontvangen zijn vrijblijvend. U ontvangt binnen een dag een offerte met een overzicht van de maandelijkse kosten en de terugverdientijd. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en wanneer u geld gaat besparen. Geen verrassingen en volledige transparantie, dat is wat u van Mobisolar kunt verwachten.

Monitoring

Naast uw zonnepanelen krijgt u ook toegang tot onze app. Via uw smartphone kunt u zo 24 per dag het verbruik en de opwekking van uw zonnepanelen zien. Zo kunt u elke dag precies zien wat uw zonnepanelen opwekken, opleveren en besparen!

Energieleverancier

Nederland is een prachtig land, maar wel een van regeltjes. Het is wettelijk verplicht om uw zonnepanelen bij de overheid aan te melden. Daarom is het belangrijk dat dit goed verloopt. Mobisolar assisteert u hierbij. Zo weten we zeker dat de aanmelding correct wordt afgehandeld en dat u geen zorgen heeft.

Waarom nu zonnepanelen in Nijmegen

Wek je eigen zonne-energie op

Zonnepanelen aanschaffen, kunt u zien als rendabele investering. Op de lange termijn gaat u geld besparen en dalen uw maandelijkse kosten. Zonnepanelen betalen zich gemiddeld na vijf jaar terug. Vorig jaar had Nijmegen meer dan 1700 zonuren. Dit zijn uren waarin u geld gaat besparen met zonnepanelen. 

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

 Nijmegen is dus een goede stad om geld te besparen met zonnepanelen. Op jaarbasis kunt u tussen de €700 en €800 besparen met zonnepanelen. Dat is een leuk bedrag om te besteden aan andere dingen. Zonnepanelen zijn dus goed voor het milieu en uw portemonnee! 

De gemeente Nijmegen stimuleert zonnepanelen

Nijmegen wil in 2035 energieneutraal zijn. U kunt hieraan bijdragen en geld terugverdienen. Met zonnepanelen draagt u bij aan de Energietransitie. U draagt bij aan een groener milieu en heeft dus recht op 21% btw-teruggave. Wij zorgen dat we dit voor u regelen. U heeft hier geen omkijken naar. 

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Uw zonnepanelen worden binnen één dag geplaatst en volledig geïnstalleerd. Maakt u zich vooral geen zorgen om het imago van uw woning: bij ongeveer 95% van de woningen met zonnepanelen zijn geen zichtbare kabels te zien. Zo blijft uw huis precies zoals het was. 

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 14 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Nijmegen

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Nijmegen en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen & aanmelding bij een energieleverancier

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

9.848

Zonnepanelen in Nijmegen

€8.075.360

Geld bespaard per jaar

10.832.800

Kilo CO2 bespaard per jaar

1700

Zonuren per jaar

39.572 Kw

Piekvermogen in Nijmegen

Zonnepanelen Nijmegen in Cijfers

Inmiddels zijn vele daken in Nijmegen bedekt met zonnepanelen. Meer dan 13 duizend koopwoningen hebben zonnepanelen laten plaatsen. Ook liggen er zo’n 40 duizend zonnepanelen op sociale huurwoningen. Dit zijn allemaal huishoudens die geld besparen door groene energie.

Na ongeveer vijf jaar worden uw zonnepanelen rendabel. Op jaarbasis kunt u dan tussen de €700 en €800 gaan besparen. Dit is een flink bedrag om aan andere leuke dingen uit te geven.

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart