SolarEdge omvormers

De voorloper in de energietransitie

In de wereld van hernieuwbare energie is SolarEdge een naam waar niemand omheen kan. Dit bedrijf is de wereldwijde marktleider op het gebied van slimme en innovatieve energieoplossingen. 

SolarEdge investeert veel geld in onderzoek en de ontwikkeling van duurzame technologie Voor MobiSolar is dat de belangrijkste reden om een officiële partner van SolarEdge te zijn. Met de producten van SolarEdge haal je het maximale uit jouw zonnepanelen.

MobiSolar is SolarEdge Installer Plus!

Alleen installatiebedrijven met het hoogste niveau van expertise in onze SolarEdge PV-systemen kunnen lid worden van dit programma.

Deze installateurs hebben jarenlang ervaring opgebouwd als het gaat om zonne-energiesystemen voor thuisgebruik, en hebben zich keer op keer in de praktijk bewezen in de installatie van SolarEdge-producten en de implementatie van SolarEdge-oplossingen.

Lees hier meer over wat het betekent om SolarEdge Installer Plus te zijn als bedrijf.

De producten van SolarEdge

SolarEdge levert technologie om jouw zonnepanelen optimaal te laten functioneren. De technologische oplossingen van dit bedrijf spelen een belangrijke rol in het opwekken van groene energie. MobiSolar levert de volgende producten van SolarEdge

Omvormers

Thuisaccu’s

Smart Energy producten

Optimizers

Software en apps

Hoe werken de SolarEdge producten?

De technologie van SolarEdge vormt de basis van jouw installatie met zonnepanelen. Je kan de producten van SolarEdge zien als een centraal computersysteem dat alles regelt.

25 jaar productgarantie

Marktleider in omvormertechnologie

Toekomstbestendige totaaloplossing

Producten van SolarEdge

Duurzame stroom met een omvormer

Zonnepanelen wekken energie op en deze moet worden omgezet in bruikbare stroom. Een omvormer zet de opgewekte energie van zonnepanelen om naar wisselstroom. Deze stroom kan je meteen inzetten voor apparaten in huis, of terugleveren aan het stroomnet. 

Een omvormer is een wit apparaat dat door onze installateurs aan de muur wordt bevestigd. Dit is altijd op een plek die niet te stoffig is en waar de omvormer de warmte goed kwijt kan. In de praktijk is dit vaak in de garage, op zolder en in sommige gevallen buiten onder een afdakje.

Verkrijgbaar in 1-fase en 3-fasen.

SolarEdge omvormers

Maximaal rendement met een optimizer 

Een optimizer is een klein apparaatje dat een zonnepaneel ondersteunt. Elk zonnepaneel van MobiSolar heeft een eigen optimizer. Dit is een soort mini-computer die ervoor zorgt dat jouw paneel maximaal rendement behaalt. Een optimizer is een soort mini-omvormer, maar dan voor elk zonnepaneel. 

Met een optimizer verhoog je de prestaties van je zonnepaneel. Daarnaast heeft een optimizer ook een aantal veiligheidsfuncties, die ervoor zorgen dat de zonne-energie op een veilige manier wordt opgewekt.

SolarEdge Optimizers

24/7 monitoring met de app

De 24/7 monitoring-app geeft je inzicht in de prestaties van jouw zonnepanelen. Met behulp van grafieken en animaties zie je vanaf je smartphone hoeveel energie je opwekt en verbruikt. 

En wist je dat je met de app ook de prestaties van alle panelen kan inzien? Je weet altijd of je zonnepanelen naar verwachting presteren. Indien er een keer een defect is, dan zie je dit meteen. In dat geval staat MobiSolar voor je klaar!

Smart energy producten

Bezoek onze showroom

Wil je dit zonnepaneel in het echt zien? Kom een keer bij ons langs!

We hebben alle producten die nodig zijn om uw systeem te realiseren zichtbaar in onze showroom.  Maak een afspraak met je adviseur en kom langs, dan leggen we alles uit onder het genot van een kopje koffie.

Check onze showroom webpagina!

showroom locatie Mobisolar

Wat u van ons mag verwachten

De beste producten

We werken met hoogwaardige producten waar we op kunnen rekenen. Zo kunnen we jou een kwaliteit garanderen waar we trots op zijn!

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Wij gaan net een stapje verder voor je, om jouw zonnepanelen zo netjes mogelijk op te leveren. Dit betekent bij 95% van onze projecten een volledig onzichtbare elektrakabel naar de meterkas en geen zichtbare kabels in je woning.

10 jaar gratis servicegarantie

Bij elke offerte bieden we 10 jaar gratis servicegarantie. Gebeurt er in 10 jaar iets met de installatie waardoor het systeem niet meer functioneert? We lossen het probleem direct op en rekenen nooit voorrijkosten.

Meer weten over onze service?

Heldere communicatie

Eerlijkheid en openheid staan bij ons centraal, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. We doen er liever wat langer over om het beste resultaat neerzetten. Alles in overleg en samen met jou.

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart