Zonnepanelen in Putten

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen » Putten

Zonnepanelen in Putten, daar kunt u op rekenen!

Steeds meer huishoudens in Putten kiezen voor zonnepanelen. Nu de energieprijzen in Nederland hoger worden, stappen steeds meer mensen over op duurzame stroom.

Meer dan 1300 koopwoningen in Putten hebben zonnepanelen. Uw woning kan de volgende zijn die jaarlijks geld gaat besparen.

Wilt u duurzame stroom en geld overhouden? Ontvang vrijblijvend een voorstel en zie welk bedrag u kan besparen.

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Volledige installatie

Zonnepanelen in Putten laat u plaatsen door Mobisolar. We zijn een van de grootste leveranciers van zonnepanelen in de regio. Honderden klanten in Midden-Nederland gingen u al voor.

Mobisolar neemt de volledige installatie en afhandeling op zich. Uw zonnepanelen worden binnen één dag geplaatst en geïnstalleerd.

Persoonlijk advies

Na het bestellen van uw zonnepanelen kunt u professioneel maatwerk van ons verwachten. Uw huis verdient een persoonlijke aanpak.

Voordat u een aanvraag doet bij Mobisolar, kunt u alvast nagaan of uw woning onder beschermd stadsgezicht valt. Het kan zijn dat u een vergunning dient aan te vragen.

Heeft u hier vragen over? Laat het ons gerust weten, zodat we u verder kunnen helpen.

Geen btw op aanschaf

Een groene omgeving als Putten verdient groene energie. Nederland bevindt zich middenin de Energietransitie. Net als andere gemeenten wil de gemeente Putten haar bijdrage leveren.

Door zonnepanelen aan te schaffen, draagt u dus rechtstreeks bij aan de Energietransitie. U heeft dan ook recht op btw-teruggave van 21 procent.

Hier hoeft u niets voor te doen, Mobisolar neemt de administratie hiervan uit handen. We bieden u hierbij onze gratis btw teruggave service aan.

Duidelijke offerte

Een voorstel ontvangen of een afspraak met ons inplannen is geheel vrijblijvend. U hoort altijd binnen één dag van ons.

Een overzichtelijke offerte kunt u ten alle tijde ontvangen. In de offerte vindt u een overzicht van uw maandelijkse kosten en de terugverdientijd. Zo weet u vanaf dag 1 precies waar u aan toe bent en vanaf wanneer uw zonnepanelen rendabel worden.

Geen verrassingen en volledige transparantie, dat is wat u van Mobisolar kunt verwachten.

Monitoring

Naast uw zonnepanelen krijgt u ook toegang tot onze monitoring app. Via uw smartphone kunt u 24 per dag het verbruik en de opwekking van uw zonnepanelen zien. Zo kunt u op zowel zonnige als bewolkte dagen precies zien wat u bespaart.

Energieleverancier

Het aanmelden van uw zonnepanelen bij de overheid is wettelijk verplicht in Nederland. Dit is dus een belangrijke stap in het proces. Mobisolar assisteert u hierbij. Zo weten we zeker dat de aanmelding goed verloopt en u geen zorgen heeft.

Zonnepanelen installateur in Putten

Op zoek naar zonnepanelen in Putten? Zoek niet verder, Mobisolar is de meest geschikte partij. We kunnen een voorstel voor u opstellen, maar we komen net zo goed op bezoek. Zo kunt u alles vragen wat u wilt en maken we meteen kennis met elkaar.

Het team van Mobisolar bestaat uit ervaren en gecertificeerde monteurs. Zonnepanelen plaatsen doen we inmiddels al tien jaar. Honderden klanten in de regio gingen u al voor.

Wij staan voor de kwaliteit van onze zonnepanelen. Daarom krijgt u van ons tien jaar lang gratis service garantie. Zo weet u zeker dat u altijd verzekerd bent van werkende zonnepanelen.

De gemeente Putten gaat over naar Groene energie

Zonnepanelen in Putten zijn in opmars. Steeds meer daken in Putten krijgen zonnepanelen. Energie opwekken door zonnepanelen is het nieuwe normaal in de regio.

Het is ook vrij logisch. Waarom teveel geld uitgeven aan traditionele stroom, terwijl dit goedkoper en duurzamer kan? Wees geen dief van uw eigen portemonnee en draag bij aan een schonere wereld!

Waarom nu zonnepanelen in Putten

Wek je eigen zonne-energie op

Zonnepanelen in Putten zijn gunstig voor uw portemonnee. Door uw eigen energie op te wekken, zijn uw energiekosten stukken lager. 

Met een eenmalige investering gaat u op de middellange termijn geld besparen. Na gemiddeld zeven jaar heeft u het bedrag terugverdiend. Daarna gaat u per jaar rond de 1100 euro besparen.  Dit is een gunstig rendement.

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

Zonnepanelen in Putten zijn rendabel. Dankzij het vele aantal zonuren per jaar, is Putten de ideale plek voor zonnepanelen. 

Elk jaar gaat u geld overhouden met zonnepanelen. U draagt bij aan duurzame energie en houdt een extra bedrag over. Een win-win!

De gemeente Putten stimuleert zonnepanelen

Net als meerdere gemeenten in Nederland, wil Putten bijdragen aan de Energietransitie in Nederland. Met zonnepanelen helpt u mee aan deze transitie. 

Om het gebruik van zonnepanelen te stimuleren, heeft u recht op 21 procent btw-teruggave van de Belastingdienst. Mobisolar zal de administratieve afhandeling hiervan op zich nemen. Zo heeft u hier geen omkijken naar.

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Nadat uw zonnepanelen zijn besteld, zorgt Mobisolar dat deze binnen één dag worden geplaatst en geïnstalleerd. Snelle service, zodat u snel geld kunt gaan besparen. 

Maakt u zich geen zorgen over het aanzien van uw woning. Ongeveer 95 procent van de woningen met zonnepanelen heeft geen zichtbare kabels of electra in het zicht.

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen in Putten?

Nadat u een aanvraag heeft gedaan, zal Mobisolar controleren of uw dak geschikt is. Op afstand kunnen we de ligging van uw dak controleren. Ook zijn wij op de hoogte van de lokale regelgeving.

Het kan zijn dat uw woning onder beschermd stadsgezicht valt. In dit geval heeft u een vergunning nodig. Vragen hierover? Laat het ons gerust weten zodat we u kunnen helpen.

Wat uw situatie ook is, een aanvraag doen bij Mobisolar is altijd vrijblijvend. Ontvang een offerte en zie hoeveel geld u kunt gaan besparen.

Bekijk hieronder of uw dak geschikt is!

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 14 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Putten

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Putten en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen & aanmelding bij een energieleverancier

Zonnepanelen in Putten

In de gemeente Putten hebben inmiddels meer dan 1300 woningen zonnepanelen. Dit aantal gaat de komende tijd alleen maar toenemen. Steeds meer huishoudens zien het voordeel van groene energie in. 

Door zonnepanelen aan te schaffen, gaat u geld besparen en bijdragen aan een schoner milieu. Goed voor de portemonnee en goed voor de Energietransitie.

Hoeveel kan je besparen met zonnepanelen in Putten?

Het zonnige klimaat in Putten is ideaal voor zonnepanelen. De gemeente heeft per jaar gemiddeld 1032 zonuren. Dit betekent dat zonnepanelen in Putten veel energie kunne opwekken.

Een gemiddeld huishouden met zonnepanelen in Putten kan per jaar ongeveer 1100 euro gaan besparen. Dit is geld dat u gaat verdienen ten opzichte van uw huidige situatie. Een mooi bedrag om wat leuks mee te doen!

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

1300

Woningen overgestapt

€1.500.000

Geld bespaard per jaar

60.000

Kilo CO2 bespaard

1032

Zonuren per jaar

5 jaar

Terugverdientijd

Zonnepanelen Putten in Cijfers

Elk jaar besparen Puttenaren 1,5 miljoen euro door zonnepanelen. Dit bedrag gaat de komende jaren fors toenemen. Meer mensen met zonnepanelen, betekent meer besparing.

Ook betekent dit dat er momenteel meer dan 60 duizend kilo CO2 wordt omgezet in bomen. De natuur gaat er dus op vooruit. Net als uw financiële situatie: u kunt jaarlijks 820 euro besparen!

Zonnepanelen kopen in Putten?


Nederland bevindt zich in de Energietransitie. De gemeente Putten heeft als doelstelling om in 2030 klimaatneutraal te zijn.

Veel Puttenaren dragen bij aan deze doelstelling. Ook u kunt hierbij helpen. Met zonnepanelen op het dak van uw woning draagt u bij aan een klimaat neutrale wereld. Daarnaast bespaart u ook jaarlijks geld.

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart