Zonnepanelen in Elst

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen » Rhenen

Zonnepanelen in Elst, daar kunt u op rekenen!

Groene energie was nog nooit eerder zo hard nodig. Hoge gasprijzen maken de overstap naar zonnepanelen tot een logische zet. Met zonnepanelen bespaart u flink op de energierekening. En draagt u bij aan een beter milieu. 

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Volledige installatie

Bestelt u zonnepanelen bij Mobisolar? Dan verzorgen wij de gehele plaatsing en installatie. Wij nemen al het fysieke werk op ons. Binnen één dag worden uw zonnepanelen geplaatst en geïnstalleerd. De dag en het tijdstip kunt u zelf kiezen.

Persoonlijk advies

Bij Mobisolar kunt u professioneel maatwerk verwachten. Uw huis verdient een persoonlijke aanpak. Voordat u uw aanvraag doet, kunt u nagaan of uw woning in Elst onder beschermd stadsgezicht valt. Het kan zijn dat u een vergunning dient aan te vragen. Heeft u hier vragen over? Laat het ons vooral weten. We helpen u graag verder.

Geen btw op aanschaf

Met zonnepanelen draagt u bij aan de Energietransitie in Nederland. U heeft dan ook recht op btw-teruggave. Hier hoeft u niets voor te doen, wij nemen de administratie hiervan uit handen. We bieden u hierbij onze gratis btw teruggave service aan.

Duidelijke offerte

Een offerte aanvragen of een afspraak inplannen zijn allebei vrijblijvend. U ontvangt binnen één dag een offerte van Mobisolar. Hierin staat een overzicht van uw maandelijkse kosten en de terugverdientijd. Zo weet u vanaf dag 1 precies waar u aan toe bent en vanaf wanneer uw zonnepanelen rendabel worden. Geen verrassingen en volledige transparantie, dat is wat u van Mobisolar kunt verwachten. 

Monitoring

Naast uw zonnepanelen krijgt u ook toegang tot onze mobiele app. Via uw smartphone kunt u 24/7 het verbruik en de opwekking van uw zonnepanelen zien. Zo kunt u op zowel zonnige als bewolkte dagen precies zien wat u bespaart. 

Energieleverancier

Het is wettelijk verplicht om uw zonnepanelen bij de overheid aan te melden. Dit is dus een belangrijke stap in het proces. Mobisolar assisteert u hierbij. Zo weten we zeker dat de aanmelding goed verloopt en u geen zorgen heeft. 

Zonnepanelen installateur in Elst

Mobisolar levert zonnepanelen aan klanten overal in de regio. We hebben inmiddels tien jaar ervaring met installaties. Benieuwd of uw woning de volgende kan zijn? Bel ons gerust, of we komen bij u langs op afspraak. 

De gemeente Elst gaat over naar Groene energie

Elst van onder de gemeente Overbetuwe. En het doel van de gemeente is om in 2050 energieneutraal te zijn. Zo beperken we de schade aan de planeet. Draagt u bij aan deze transitie? Met zonnepanelen houdt u flink wat geld over op jaarbasis. 

Wat u van ons mag verwachten

Wek je eigen zonne-energie op

Met uw eigen energie kunt u de stookkosten flink verminderen. U hoeft hier niets voor te doen. De zonnepanelen op uw dak doen al het werk. Het is een rendabele investering die binnen een paar jaar is terugverdiend. 

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

Met zonnepanelen kiest u voor de toekomst. De stroom die u opwekt, kan worden afgestreept tegen uw energierekening. Kiest u in de toekomst voor slimme apparatuur, zoals een warmteboiler? Dan kunt u de opgewekte stroom meteen gebruiken. 

De gemeente Elst stimuleert zonnepanelen

Net als de meeste gemeenten in Nederland, dragen Elst en Overbetuwe bij aan de Energietransitie. Onze uitstoot moet omlaag. Daarom worden er veel groene projecten gestimuleerd. De kans is vrij groot dat uw woning geschikt is voor zonnepanelen. Zo draagt u bij aan een groenere wereld. 

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Steeds meer daken in Nederland krijgen zonnepanelen. Dit wordt steeds normaler. Het aanzicht van uw woning blijft in grote lijnen hetzelfde. Bij ongeveer 95 procent van al onze installaties zijn geen kabels te zien rondom de woning. 

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen in Elst?

De kans is groot dat uw woning ook geschikt is. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo ziet u meteen hoeveel geld u kunt besparen. 

Bekijk hieronder of uw dak geschikt is!

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 14 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Elst

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject
Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Elst en een duidelijke offerte
Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen & aanmelding bij een energieleverancier

Zonnepanelen in Elst

Steeds meer woningen in de gemeente Elst krijgen zonnepanelen. Bijna 1700 huizen in de gemeente gebruiken groene stroom. Jaarlijks besparen die samen ongeveer 2 miljoen euro aan kosten.

Hoeveel kan je besparen met zonnepanelen in Elst?

Met zonnepanelen kunt u jaarlijks 1000 euro besparen. Per jaar telt Elst 1027 zonuren. Dat zijn uren waarin uw zonnepanelen maximaal stroom opwekken. Binnen een paar jaar heeft u de zonnepanelen terugverdiend.

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

1300

Woningen overgestapt

€1.500.000

Geld bespaard per jaar

60.000

Kilo CO2 bespaard

1032

Zonuren per jaar

5 jaar

Terugverdientijd

Zonnepanelen Elst in Cijfers

Er zijn al 1700 woningen in Elst met zonnepanelen. En het beste nieuws komt nog. Nog eens 4600 andere daken zijn ook geschikt! Uw woning valt hier waarschijnlijk ook onder. Doe de dakcheck en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Zonnepanelen kopen in Elst?

Een investering moet zich terugbetalen. Geld is immers kostbaar. U wilt logischerwijs weten wanneer uw investering zich terugbetaald. Op basis van de huidige gasprijzen kunt u de zonnepanelen binnen zo’n vier tot vijf jaar terugverdienen. 

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart