Zonnepanelen in Soest

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen » Soest

Zonnepanelen in Soest, daar kunt u op rekenen!

Groene energie was nog nooit eerder zo hard nodig. Hoge gasprijzen maken de overstap naar zonnepanelen tot een logische zet. Met zonnepanelen bespaart u flink op de energierekening. En draagt u bij aan een beter milieu.

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Volledige installatie

Mobisolar is de ideale partij om uw zonnepanelen te plaatsen en te installeren. Honderden klanten in Midden-Nederland gingen u al voor. Mobisolar neemt de volledige installatie en afhandeling op zich. Binnen één dag worden uw zonnepanelen geplaatst en geïnstalleerd. De dag en het tijdstip kiest u zelf.

Persoonlijk advies

Na het bestellen van uw zonnepanelen kunt u professioneel maatwerk van ons verwachten. Uw huis verdient een persoonlijke aanpak. Voordat u een aanvraag doet bij Mobisolar, kunt u alvast nagaan of uw woning onder beschermd stadsgezicht valt. Het kan zijn dat u een vergunning dient aan te vragen. Heeft u hier vragen over? Laat het ons gerust weten.

Geen btw op aanschaf

Een groene omgeving als Soest verdient groene energie. Nederland bevindt zich middenin de Energietransitie. Net als andere gemeenten wil de gemeente Soest haar bijdrage leveren. 

Door zonnepanelen aan te schaffen, draagt u bij aan deze Energietransitie. U heeft dan ook recht op btw-teruggave. Hier hoeft u niets voor te doen, wij nemen de administratie hiervan uit handen. We bieden u hierbij onze gratis btw teruggave service aan.

Duidelijke offerte

U kunt vrijblijvend een afspraak inplannen of een voorstel aanvragen. Binnen een dag ontvangt u een offerte van Mobisolar. Hierin staat een overzicht van uw maandelijkse kosten en de terugverdientijd. Zo weet u vanaf dag 1 precies waar u aan toe bent en vanaf wanneer uw zonnepanelen rendabel worden. Geen verrassingen en volledige transparantie, dat is wat u van Mobisolar kunt verwachten.

Monitoring

Naast uw zonnepanelen krijgt u ook toegang tot onze app. Via uw smartphone kunt u zo 24 per dag het verbruik en de opwekking van uw zonnepanelen zien. Zo kunt u op zowel zonnige als bewolkte dagen precies zien wat u bespaart. 

Energieleverancier

Het aanmelden van uw zonnepanelen bij de overheid is wettelijk verplicht in Nederland. Dit is dus een belangrijke stap in het proces. Mobisolar assisteert u hierbij. Zo weten we zeker dat de aanmelding goed verloopt en u geen zorgen heeft.  

Zonnepanelen installateur in Soest

Mobisolar is al jaren de hoofdleverancier van vele zonnepanelen in de regio. Bent u op zoek naar zonnepanelen in Soest? Doe vrijblijvend een aanvraag bij Mobisolar. We kunnen ook bij u langskomen voor een kennismaking. Zo weet u meteen wie we zijn.

Mobisolar beschikt over een ervaren team van gecertificeerde monteurs. We beschikken over meer dan tien jaar vakkennis en ervaring. Bij Mobisolar krijgt u standaard 10 jaar gratis service garantie. Zo bent u altijd verzekerd van goed werkende zonnepanelen.

Ook de gratis btw-teruggave wordt door ons verzorgd. Zo heeft u geen omkijken naar administratieve taken.

De gemeente Soest gaat voor Groene energie

Inmiddels hebben meer dan 4000 woningen in Soest zonnepanelen op de daken. Dit aantal gaat alleen maar toenemen de komende jaren. Als huishouden kunt u zelf kiezen voor uw energieleverancier. Zonnepanelen zijn altijd goedkoper dan traditionele stroom, daarom kiezen steeds meer mensen voor duurzame energie.

Kiest u voor zonnepanelen van Mobisolar, dan krijgt u een 24/7 monitoring app. Met deze app kunt u op elk moment zien wat uw zonnepanelen opleveren en wat u bespaart.

Waarom nu zonnepanelen in Soest

Wek je eigen zonne-energie op in Soest

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: met zonnepanelen bespaart u honderden euro’s per jaar. Met zonnepanelen verdient u veel rendement. Het vereist een investering, maar wel een die zich binnen een paar jaar terugbetaalt. 

De zonnepanelen op uw dak voorzien uw woning rechtstreeks van energie. Dit is een goedkoper alternatief in vergelijking met traditionele stroom. En het draagt ook nog eens bij aan een schoon en groen milieu.

Bespaar jaarlijks op je energierekening en gasrekening

Zonnepanelen in Soest zijn minstens zo rendabel als op andere plekken in Nederland: met 1032 zonuren op jaarbasis, kunt u tussen de €800 en €1000 besparen. 

Elke woning in Nederland zou er dus goed aan doen om zonnepanelen te nemen. Goedkope energie, via een milieuvriendelijke manier opgewekt. Mobisolar zorgt ervoor dat uw woning binnen een dag van zonnepanelen is voorzien. 

De gemeente Soest stimuleert zonnepanelen

Net als vele andere gemeenten in Nederland wil Soest bijdragen aan de Energietransitie. Met zonnepanelen helpt u aan deze transitie. Daarom heeft u recht op 21% btw-teruggave van de Belastingdienst. 

Dit proces zal volledig worden afgehandeld door Mobisolar. Zo nemen wij de administratieve handelingen op ons en weet u zeker dat het goed wordt afgehandeld. 

Wist u overigens dat het WDP-pand in Soest 1000 zonnepanelen heeft laten plaatsen? Zonnepanelen in Soest nemen in grote aantallen toe!

Afwerking gaat voor tijdsplanning

Mobisolar zal uw zonnepanelen binnen één dag plaatsen en volledig installeren. Het aanzicht van uw woning zal hetzelfde blijven: bij ongeveer 95% van de woningen met zonnepanelen zijn er geen kabels of electra te zien. Zo behoudt uw woning hetzelfde imago. 

Is uw woning in Soest

geschikt voor zonnepanelen?

Mobisolar zal altijd controleren of uw woning geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. Hierbij gaan we na wat de regelgeving in uw gemeente is en hoe de ligging van uw dak is. In de gemeente Soest zijn de meeste huizen geschikt voor zonnepanelen. 

We controleren deze basiszaken van tevoren, dit kunnen we op afstand doen. Het zou kunnen dat uw woning onder beschermd stadsgezicht valt. In dit geval zal u een vergunning moeten aanvragen, dit is wettelijk verplicht. Heeft u hier vragen over? Laat het ons gerust weten, zodat we u verderder kunnen helpen. 

Wilt u liever zelf nagaan of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Klik dan op de onderstaande link.

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 14 dagen
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen in Soest

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis in Soest en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen & aanmelding bij een energieleverancier

Zonnepanelen in Soest

Soest beschikt over duizenden zonnepanelen. Bijna 3000 huishoudens gingen u al voor. Een groene omgeving als Soest verdient groene stroom. Goed voor de portemonnee en het milieu gaat er ook op vooruit. Kiest u ervoor om zonnepanelen te laten plaatsen door Mobisolar? Dan gaat u jaarlijks geld verdienen ten opzichte van uw huidige situatie! 

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

3000

Woningen overgestapt

€2.700.000

Geld bespaard per jaar

4.000

Koopwoningen geschikt

1032

Volle zonuren per jaar

5 jaar

Terugverdientijd

Zonnepanelen Soest in Cijfers

Groene stroom in Soest bespaart jaarlijks zo’n €2,7 miljoen. Dit bedrag gaat de komende jaren toenemen, want steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen. 

Huishoudens met zonnepanelen in Soest besparen per jaar €800 tot €1000.

 

Zonnepanelen kopen in Soest?

Binnen de komende dertig jaar wil de gemeente Soest energieneutraal zijn. Momenteel is Soest goed op weg, maar is er nog wat werk aan de winkel. U kunt hieraan bijdragen door zonnepanelen te nemen. Vele huishoudens in Soest gingen u al voor. 

Bijdragen aan een groener milieu en jaarlijks geld besparen: het is simpel gedaan met zonnepanelen. Doe de gratis dakcheck en zie binnen een minuut of uw woning geld kan gaan besparen.

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart