AIKO zonnepanelen: de revolutionaire zonnepanelen van Nederland

 

Dat AIKO zonnepanelen op gebied van prestaties en rendement bovenaan staat, is niet gek. De zonnepanelen van AIKO zitten namelijk zo in elkaar dat ze nóg efficiënter zijn dan elk zonnepaneel wat hier aan vooraf ging. Bekijk het hier;

AIKO heeft de gehele productie van grondstoffenwinning tot installateur in eigen beheer. Van grondstoffenwinning tot de productie van cellen en aflevering aan de installateur. Ook hebben ze;

 

Verhoogde efficiëntie

De efficiëntie van de nieuwe AIKO is verhoogd tot 23.1%! In tegenstelling tot de 19% van de eerdere zonnepanelen, is dit dus een hele grote stap.

 

Lage opbrengstdegradatie

De opbrengstdegradatie is maar liefst <1% in het eerste jaar, en ≤ 0,35%/jaar in de opvolgende jaren.

 

Premium garantie

De productgarantie van AIKO is 25 jaar, plus een 30-jarige prestatiegarantie. Zo kun je extra lang van je AIKO zonnepanelen genieten.

 

Betere temperatuurcoëfficiënt

Het nieuwe AIKO paneel bevat ook de hoogste hittecoëfficiënten. De temperatuurcoëfficiënt van AIKO zonnepanelen is namelijk -0,26%/°C. Dat maakt dat het paneel ook op de heetste dagen de hoogste prestaties kan behalen mét een verbeterde brandveiligheid. De kans dat zonnepanelen brand vatten was al heel klein, maar die kans is met dit paneel zo goed als onmogelijk.

 

Partial Shadow optimalisatie

Ook hebben de AIKO panelen een maximalisatie van geïnstalleerd vermogen, namelijk de Partial Shadow optimalisatie. Het revolutionaire hiervan is dat het AIKO paneel niet werkt met aaneengesloten cellen, zoals de voorgaande zonnepanelen van andere merken, maar met een parallelwerking per cel! Valt er schaduw op het paneel? Dan is alleen een gedeelte van het zonnepaneel niet werkend. Maar de cellen om de schaduw heen werken wél. Zo vergroot je je opbrengst enorm in tegenstelling tot andere zonnepanelen.

Benieuwd wat je in jouw situatie kunt besparen?

Bereken het in onze configurator en krijg direct inzicht in de kosten en terugverdientijd!

 

Meer weten?

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart